Archivo diario: 26 enero, 2023

Presentación UD Rotlet Molinar

Buenas familias!

Después de algunos años sin poder hacerlo, este año por fin podemos anunciar que el próximo viernes 27 a las 19:00  realizaremos la presentación de todas las plantillas del club. El show estará presentado y amenizado por Bruno Barindelli y Little Dj . Al evento acudirá el presidente de la federación Pep Sanso y el secretario Jordi Horrach
Al acabar la presentación, el club pondrá las torradoras a vuestra disposición. Podéis traer la comida y las consumiciones serán en el bar.
Muchas gracias por todo!
Os esperamos

Fundació La Fundació de la FFIB es reuneix La Federació aposta per l’impuls a la seva Fundació. Ahir es va celebrar una reunió setmanal amb la incorporació de nous membres

La Federació du mesos impulsant la seva Fundació, amb una clara fulla de ruta que promogui la igualtat, la sostenibilitat, la defensa de la infància, la inclusió i el foment dels valors. Al passat Nadal, el I Torneig Benèfic va ser tot un èxit, arreplant més de 1.000 juguetes a benefici de l’Associació Tardor.

Ahir va tenir lloc una nova reunió, cíclica. On es varen incorporar Marta Lliteras, ex jugadora professional de rugby i entrenadora i el president del Son Oliva, Salvador Mateu, a més dels ja incorporats de fa temps, Jorge Biarnés i Biel Gelabert, aquest darrer sent el responsable de la Fundació. El nou equip, més els anteriors membres, han compactat un gran grup de feina per impulsar la tasca social de la FFIB.

ALEJANDRO ABELLA Y SORANA MATIS, CAMPEONES DE MALLORCA CADETE. GONZALO GIOSEFFI, CAMPEÓN DEL TROFEU CONSELL INSULAR DE MALLORCA

Este fin de semana ha finalizado el campeonato de Mallorca Cadete en las instalaciones de Vilas Tennis Academy.

En el cuadro masculino se enfrentaron en la final los cabezas de serie nº1 y 2, Xavi Palomar y Alejandro Abella. La victoria fue para Alejandro por 64 16 10-6. También se clasificaron para el campeonato territorial los semifinalistas, Rubén Lebrón y Marcos Alogo, y los ganadores de la repesca, Toni Escarda y Marc Sampol.

En el cuadro femenino fueron las cabezas de serie nº3 y nº4 las que alcanzaron la final: Sorana Matis superó a Selena Romero por 61 63. En semifinales derrotaron, respectivamente, a Marina Gatell e Indiana Sanabria. Además de las semifinalistas se clasificaron para el territorial Marta León y Lara Díaz.

Por su parte, en el Trofeu Consell Insular de Mallorca, competición reservada para jugadores con ránking superior a 6000, el campeón fue Gonzalo Gioseffi que remontó en un ajustado encuentro a Albert Palmer por 26 76 10-7. Todos los cuartofinalistas se clasifcan para el campeonato de Baleares de 2ª categoría.

Bilal Kandoussi nuevo refuerzo del Atlético Baleares

Bilal Kandoussi se incorpora a las filas del Atlético Baleares. El jugador llega al club en condición de cedido procedente del CD Castellón. El talentoso extremo/mediapunta ocupará plaza sub-23 hasta final de temporada.

El jugador hispano-marroquí, formado en las categorías inferiores de Real Madrid y Getafe, tiene experiencia en la división de bronce del fútbol español puestó que compitió en la extinta Segunda División B en las filas del SD Logroñés. Ya en la actual Primera RFEF debutó en las filas del CD Castellón. En su primer año aportó dos goles y cinco asistencias con un total de 1704 minutos disputados. Esta temporada ha logrado un gol en 7 encuentros.

El habilidoso jugador ocupará una de las dos plazas sub-23 disponibles para este mercado de invierno. ¡Bienvenido Bilal!

Canario deja de ser jugador del Atlético Baleares

Alberto Castaño, «Canario» y el Atlético Baleares separan sus caminos. El hasta ahora capitán balearico ha llegado a un acuerdo con el club para rescindir su contrato en este mercado de invierno, al expresar el jugador la voluntad de desvincularse del club y probar nuevos desafíos profesionales, antes de finalizar la presente temporada. Ha sido una decisión difícil para el área técnica, al tratarse de un jugador muy importante en la plantilla. Finalmente club y jugador han pactado una salida que beneficia a ambas partes.

Canario llegó a la entidad en el año 2018 procedente del Toledo. Desde entonces, la progresión del atacante fue constante hasta llegar a ser un jugador referencial en la categoría. El palentino ha defendido el escudo balearico en 133 ocasiones con un total de 15 goles y 20 asistencias. El hasta ahora capitán del equipo ha demostrado su carácter y su calidad en cada uno de los encuentros en los que ha defendido los colores balearicos.

El club desea muchos éxitos a uno de los jugadores más carismáticos que ha lucido la camiseta blanquiazul las últimas temporadas. ¡Mucha suerte Canario!

bit.ly/3Rcy6Ae

DESIGNACIONES 28 y 29 ENERO.

DESIGNACIONES29ENERO2023

VI CxM Serra Nord – Serra Nord XS 2023 Detalle de la Competición

CxM SERRA NORD 2023

y

CxM SERRA NORD XS

 

DATA: 29/01/2023

DISTÀNCIA: 44 Km

DESNIVELL: 1.850 m+

HORA DE SORTIDA: 8:00

LLOC DE SORTIDA: IES Guillem Colom Casasnoves (Sóller)

NÚMERO DE PARTICIPANTS: 300

AVITUALLAMENTS: 2 + 1 (meta)

LLOC D’ARRIBADA: Plaça Major de Pollença

TEMPS MÀXIM: 8h 30min

PODEN PARTICIPAR PERSONES NO FEDERADES PERÒ SE’LS HI COBRARÀ UNA ASSEGURANÇA PER UN DIA

ENTREGA DE DORSALS

El divendres abans de la cursa (27 de gener) es durà a terme l’entrega de dorsals al centre Nuu (Polígon de Pollença)

Cada participant recollirà el seu dorsal amb l’obsequi de la cursa.

També s’entregaran dorsals a la sortida tot i que s’hauria d’intentar recollir el divendres abans de la cursa.

Es poden recollir dorsals de terceres persones sempre mostrant DNI i llicència federativa així com una autorització signada.

HORARIS

 • Obertura d’inscripcions: 24 de desembre de 2022 a les 20h a Elitechip.
 • Obertura inscripcions persones no federades: 1 de gener de 2023 a les 20h.
 • Sortida de la cursa: 8:00h
 • Tall de pas al primer control: 10:30 (2h 30min de cursa)
 • Tall de pas al segon control: 14:00 (6h de cursa)
 • Temps de tall a meta: 16:30 (8h 30min de cursa)
 • Entrega de trofeus: 13:30

NORMATIVA

La cursa es regeix pel reglament de Curses per Muntanya – Trail de la Federació Balear de Muntanyisme i Escalada.

Material obligatori:

 •  Tassó o recipient equivalent.
 •  Xip
 •  Dorsal visible a la part davantera de la camiseta.
 • Impermeable (10.000). Si les condicions meteorològiques son les adequades passarà a ser paravents.
 • Telèfon mòbil amb bateria carregada.
 • Manta d’emergència.
 • Xiulet.
 • Calçat adequat per aquesta prova (no es permet participar amb calçat minimalista ni descalç).
 • Reserva de líquid de mínim ½ litre.

Esta permès l’ús de bastons. Si tenen puntes metàl·liques, aquestes hauran de dur taps de goma posats i dur-ne uns de recanvi.

Tots els envoltoris aniran marcats amb el número de dorsal tal i com especifica el decàleg de bones pràctiques a les curses per muntanya de la FBME.

Es respectaran les indicacions dels àrbitres de CxM i del personal de la organització.

Es podrà rebre ajuda externa en els avituallaments. Aquesta s’haurà de fer durant els 200 metres abans de l’avituallament.

En cas d’alerta vermella meteorològica es suspendrà la cursa.

Si les condicions meteorològiques així ho recomanen, la sortida es donarà a Lluc i s’anirà fins a Pollença per la seguretat dels participants i voluntaris (mirar política de devolució).

Hi haurà un servei de guarda-roba disponible per tots els participants.

El brifing es farà online per les plataformes de la cursa i s’enviarà per correu electrònic a totes i tots els participants.

No està permesa la participació de persones menors de 23 anys tal com especifica el reglament de Curses per Muntanya – Trail de la Federació Balear de Muntanyisme i Escalada.

POLÍTICA DE DEVOLUCIÓ

 •       Si les condicions meteorològiques no són favorables per la sortida de Sóller, la CxM Serra Nord farà la distància Lluc – Pollença i es retornaran 15€ del preu de la inscripció.
 •      Totes aquelles baixes tramitades una setmana abans de la prova se’ls hi retornarà el 50% del preu de la inscripció.
 •      La mateixa setmana de la cursa no s’admetran baixes.

AVITUALLAMENTS

1.       Font des Noguer (Km 12). Control de pas, avituallament líquid i sòlid.

2.       Plaça dels Peregrins de Lluc (Km 26). Control de pas, avituallament líquid i sòlid.

3.       Plaça Major de Pollença (Km 44). Control de meta, avituallament final.

PREUS I OPCIONS

 • Inscripció: 35€
 • Assegurança temporal: 5€

DESCRIPCIÓ DEL RECORREGUT

Sortida de Sóller, tram urbà fins a Biniaraix, Barranc de Biniaraix, coll de l’Ofre, Cúber, Font des Noguer (AV1), canal d’EMAYA, coll des Coloms, Font des Prat, Coll des Prat, coll des Telègraf, cruïlla Galileu, cases de neu del Galileu, Voltes den Galileu, Son Massip, Lluc (AV2), Son Amer, Coll Pelat, volta a la Moleta de Binifaldó, coll Pedregaret, refugi de Binifaldó, Muntanya, l’Empaltada, Pi de Son Grua, Vall den March, Pas den Barqueta, Pollença.

PERILLS PREVISTOS

 •    Meteorologia adversa.
 •    Cruïlles i trams de carretera (recordeu que els vehicles tenen preferència).
 •    Baixades tècniques.

CATEGORIES I SUBCATEGORIES

 • Categoria absoluta masculina i femenina
 • Subcategoria sènior masculina i femenina.
 • Subcategoria Veterans/es A masculina i femenina.
 • Subcategoria Veterans/es B masculina i femenina.
 • Subcategoria Master 55 masculina i femenina.
 • Subcategoria Veterans/es C masculina i femenina.
 • Local masculí i femení (residents a Pollença).

SERVEI DE TRÀNSFER CAP A LA SORTIDA

Hi haurà servei de transfer cap a la sortida de Sóller que sortirà a les 6:15 des de l’aparcament del Pavelló Municipal de Pollença.

Aquest servei s’haurà de contractar en el moment de realitzar la inscripció i tindrà un preu de 10€.

La mateixa setmana de la cursa no es podrà contractar el servei.

 

CxM SERRA NORD XS

 

DATA: 29/1/2023

DISTÀNCIA: 18 Km

DESNIVELL: 343 m+ 774 m-

HORA DE SORTIDA: 12:00

LLOC DE SORTIDA: Camp de futbol de Lluc

NÚMERO DE PARTICIPANTS: 199

AVITUALLAMENTS: 1 + 1 (meta)

LLOC D’ARRIBADA: Plaça Major de Pollença

TEMPS MÀXIM: 4 hores

ENTREGA DE DORSALS

El divendres abans de la cursa (27 de gener) es durà a terme l’entrega de dorsals al centre Nuu (Polígon de Pollença)

Cada participant recollirà el seu dorsal amb l’obsequi de la cursa.

També s’entregaran dorsals a la sortida tot i que s’hauria d’intentar recollir el divendres abans de la cursa.

Es poden recollir dorsals de terceres persones sempre mostrant DNI i llicència federativa així com una autorització signada.

HORARIS

 • Obertura d’inscripcions: 24 de desembre de 2022 a les 20h a Elitechip.
 • Obertura d’inscripicions no federats: 1 de gener de 2023 a les 20h a Elitechip.
 • Entrega de dorsals: 11:00
 • Sortida de la cursa: 12:00
 • Temps de tall a meta: 16:00 (4h de cursa)
 • Entrega de trofeus: 15:00

NORMATIVA

La cursa es regeix pel reglament de Curses per Muntanya – Trail de la Federació Balear de Muntanyisme i Escalada.

Material obligatori:

·       Tassó o recipient equivalent.

·       Xip

·       Dorsal visible a la part davantera de la camiseta.

·       Paravents. Si les condicions son bones nos serà obligatori sinó recomanable.

·       Telèfon mòbil amb bateria carregada.

·       Manta d’emergència.

·       Xiulet.

·       Calçat adequat per aquesta prova (no es permet participar amb calçat minimalista ni descalç).

·       Reserva de líquid de mínim ½ litre.

Esta permès l’ús de bastons. Si tenen puntes metàl·liques, aquestes hauran de dur taps de goma posats i dur-ne uns de recanvi.

Tots els envoltoris aniran marcats amb el número de dorsal tal i com especifica el decàleg de bones pràctiques a les curses per muntanya de la FBME.

Es respectaran les indicacions dels àrbitres de CxM i del personal de la organització.

Esta totalment prohibit rebre ajuda externa durant tot el recorregut.

En cas d’alerta vermella meteorològica es suspendrà la cursa.

Hi haurà un servei de guarda-roba disponible per tots els participants.

El brifing es farà online per les plataformes de la cursa i s’enviarà per correu electrònic a totes i tots els participants.

No està permesa la participació de persones menors de 21 anys tal com especifica el reglament de Curses per Muntanya – Trail de la Federació Balear de Muntanyisme i Escalada.

POLÍTICA DE DEVOLUCIÓ

·       Totes aquelles baixes tramitades una setmana abans de la prova se’ls hi retornarà el 50% del preu de la inscripció.

·       La mateixa setmana de la cursa no s’admetran baixes. 

AVITUALLAMENTS

1.       L’Empaltada  (Km 12). Control de pas, avituallament líquid.

2.       Plaça Major de Pollença (Km 18). Control de meta, avituallament final.

PREUS I OPCIONS

 •       Inscripció: 20€
 •       Assegurança temporal: 5€

DESCRIPCIÓ DEL RECORREGUT

Lluc, Son Amer, Coll Pelat, volta a la Moleta de Binifaldó, coll Pedregaret, refugi de Binifaldó, Muntanya, l’Empaltada (AV), Pi de Son Grua, Vall den March, Pas den Barqueta, Pollença.

PERILLS PREVISTOS

·       Meteorologia adversa.

·       Cruïlles i trams de carretera (recordeu que els vehicles tenen preferència).

·       Baixades tècniques.

CATEGORIES I SUBCATEGORIES

 •  Categoria absoluta masculina i femenina.
 •  Categoria promesa masculina i femenina.
 •  Local masculina i femenina (residents a Pollença).

SERVEI DE TRÀNSFER CAP A LA SORTIDA

Hi haurà servei de transfer cap a la sortida de Lluc que sortirà a les 10 des de l’aparcament del Pavelló Municipal de Pollença.

Aquest servei s’haurà de contractar en el moment de realitzar la inscripció i tindrà un preu de 10€.

La mateixa setmana de la cursa no es podrà contractar el servei.

Regional Preferente Grup.A
PREVIA Jornada 21
UD.ARENAL
CD. FERRIOLENSE.
Partidazo a priori en el municipal de S’ arenal.
El proximo Sabado dia 28 de Enero, a las 17,30 se disputará el partido correspondiente a la jornada 21 entre dos de los equipos fuertes del grupo A, como son Arenal y el ahara lider Ferriolense.
Un Arenal, acuciado por las numerosas bajas por lesión que acumula ( Santi Soler, Matias de Llano, Marc Millan, Adri Plomer, Hernan Raimondo…) todos ellos jugadores imprescindibles en la primera vuelta.
Han tenido que incorporar de urgencia dos nuevos jugadores como son Alberto Coll, y Rolando Araujo.
Ambos refuerzos para el staque, ya debutaron en Esporles la pasada jornada.
Por el otro lado tenemos un Ferriolense fortísimo como lo demuestra el recien estrenado liderato al frente del grupo A. Grupo este en el que hay una encarnizada lucha no solo por el liderato, di no por una de las tres plazas que dan acceso al Playoff de ascenso, y de las que en este momento el Arenal está fuera tras haber encabezado la tabla practicamente todo lo que llevábamos de liga.
SIN DUDA, PARTIDO DE LA JORNADA EN EL GRUPO A DE PREFERENTE.
TONI ROMO. ️

Calendario de Noticias

enero 2023
L M X J V S D
« Dic   Feb »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031