4a Marxa x la dona Inca 2020

4a M A R X A    P E R    L A    D O N A     

R E G L A M E N T

Art. 1. L’Ajuntament d’Inca, concretament el Servei d’Esports i l’Àrea d’Igualtat Espai Dona, organitzen la 4 a MARXA PER LA DONA i 2ª Cursa , el 7 de març de 2020, amb sortida i arribada a la plaça d’Espanya.

Art. 2. La sortida, tant de les persones marxaires com de les corredores, serà des de plaça d’Espanya a les 16.30 h. Es realitzarà un recorregut d’uns 3,5 km aproximadament. Les persones participants podran realitzar la Marxa segons les seves capacitats, ja sigui corrent o caminant. S’aconsella que siguin prudents, cal seguir el recorregut definit per l’organització i supervisat per la Policia Local, així com totes les indicacions dels controls. La Marxa es donarà per finalitzada tècnicament a les 18 h.

Art. 3. Aquesta prova és popular, no competitiva i oberta a tothom. La persona sol·licitant, en el moment d’inscriure’s, caldrà que esculli si la seva participació serà corrent o bé caminant. En el cas de menors d’edat és obligatori que vagin acompanyats del pare/mare/tutor en qualsevol de les dues formes possibles de participació (córrer o caminar) i hi prendran part sota la seva responsabilitat. A més, per a les persones menors de 14 anys que corrin caldrà lliurar una autorització signada a la recollida del dorsal (la podeu descarregar de la web d’Elitechip).

Art. 4. L’organització disposarà d’una assegurança col·lectiva d’accidents i dels dispositius necessaris per tal de poder efectuar les primeres cures i el trasllat en cas d’accident, també comptarà amb dos vehicles ambulància.

Art. 5. Inscripcions: a la pàgina web www.elitechip.net, a qualsevol de les recepcions del Servei d’Esports (Palau Municipal d’Esports, Poliesportiu Municipal Mateu Cañellas i Piscines Municipals d’Inca) i a l’edifici de l’Espai Dona. Places limitades a 1.000 participants. També es realitzaran inscripcions el mateix dia de la cursa de les 15.30 h a les 16.15 h sempre que restin places lliures.

Art. 6. La recollida del dorsal serà el mateix dia de la cursa de les 15.30 a les 16.15 h. Durant el recorregut caldrà dur el dorsal en un lloc visible.

Art. 7. Obsequis: s’obsequiarà les 1.000 primeres persones participants inscrites.

Art. 8. La simple participació en l’acte, tant com a marxaire o corredor/a com de públic, autoritza a l’organització el dret d’imatge de les fotografies que es realitzin durant la prova. Les persones participants permeten explícitament que els seus nom, cognom, gènere i any de naixement siguin publicats a les llistes d’inscrits. No obstant això, el Comitè Organitzador no es fa responsable de l’enregistrament sonor o d’imatges de terceres persones en activitats obertes al públic en general.

Art. 9. La prova podrà ser suspesa en cas que, per inclemència del temps o qualsevol altre problema, així ho determini el Comitè Organitzador.

Art. 10. Les persones participants que superin el temps previst, i un cop que les avancin els cotxes de tancament de l’organització i així se’ls indiqui, podran continuar, però ja fora de la Marxa, i hauran de respectar la normativa general de circulació.

Art.11. Tot allò no previst en aquest Reglament serà resolt d’acord amb el consens del Comitè Organitzador.

Art. 12. L’organització no es fa responsable dels danys i perjudicis morals i/o materials que puguin causar o causar-se a les persones participants i espectadores abans, durant o després de la prova.

Art. 13. La simple inscripció en aquesta Marxa implica la total acceptació del present Reglament. El comitè organitzador.

Inca, 22 de gener de 2020.

Calendario de Noticias
junio 2023
L M X J V S D
« May    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930