WANDERLUST S’IMPOSA A LA PROVA DE LA LLIGA D’HIVERN DE CREUERS D’ES NÀUTIC EN UNA AJUSTADA ARRIBADA A PORT

Diumenge passat es va celebrar la regata costanera de la Lliga Hivern de Creuers del Club Nàutic Ciutadella programada i aquesta vegada i després d’uns diumenges sense poder navegar Èol no va faltar a la seva cita, presentant una badia fantàstica per a navegar amb uns 20 nusos del Nord-est i deu creuers en la línia de sortida.

La regata comprenia la sortida de davant el far del port de Ciutadella a virar una balisa de desmarcatge davant Cala en Blanes, amb rumb al Far d’Artruix, per a virar una balisa davant de l’escull del Governador (davant Es Talaier) i tornada a port. A destacar en aquesta regata la participació del Mini-650 Allevà, de Felip Moll, que està preparant-se per a la participació en la Minitransat del pròxim any i que en aquesta ocasió estava acompanyat per na Jess, una de les tripulants de S’AviMiki, interessada per conèixer la classe.
Espectacular sortida davant el far i després de virar el desmarcatge una popa fins al Far, Spi a dalt i velocitats per sobre dels deu nusos, pugna per les dues primeres places entre Wanderlust i Chica Txeca, seguits per Atria. Açò sí, aquest amb problemes en girar el Far amb la baixada del Spi, era superat per Allevà i S’AviMiki, que en el tram fins a la balisa, els dos eren superats per Marball, que es col·locava tercer.
Dura cenyida amb rumb directe fins a la boia i vent de moltes ratxes, amb fins a 25 nusos, volta fins al far amb alguns intents de muntar Spy però que al final desisteixen per la intensitat del vent i en virar el Far, una preciosa i dura cenyida fins a l’entrada. L’arribada seria molt ajustada entre el Wanderlust i el Chica Txeca, seguida amb més distància pel Marball, S’AviMiki, Atria, Allevà i fins fins a deu.
Una vegada compensats els temps la classificació final d’aquesta prova de la Lliga d’Hivern va ser: Wanderlust, Chica Txeca i S’AviMiki. Ara la pròxima prova està prevista per al 6 de desembre.
Calendario de Noticias
marzo 2021
L M X J V S D
« Feb    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031