EL LLORET EMPATA UN PARTIT QUE GUANYAVA 2-0 AL MINUT 90

La història es repeteix i com  cada setmana el Lloret regala punts al temps afegit. Comença haver una psicosis  als minuts finals i motius en  sobren per estar-hi. La realitat  diu que dels sis partits jugats fins ara, el Lloret ha vist en  cinc ocasions com els rivals li han empatat o guanyat el  partit en els minuts finals de partit. Sens dubte, la situació  que viu enguany l’equip és surrealista i a la vegada  preocupant, ja que no és molt habitual que un equip perdi  tants de punts al temps afegit.  Ahir el partit es va posar  de cara ben aviat, ja que en Juanmi avançaria l’equip  amb un cop de cap desprès d’una  treta de córner. Amb el  marcador a favor, l’equip no es conformà i amb un  gran contraatac d’en Juanmi arribà el penal i l’expulsió del  porter del Sant  Jordi. Alberto Miranda es va encarregar  de transformar magistralment la  pena màxima i posar un  còmode 2-0 al marcador. A partir d’aquí el partit es va encalentir i el Sant Jordi va començar a practicar un joc  dur, fet que va provocar que el Lloret hagués de fer dos  canvis per les lesions d’en Rubén  Drover i Raul Canals.  Tot i aquest contratemps, durant la segona part el  Lloret  va tenir el partit controlat al jugar amb un home més, fins  i tot, va  estevellar una pilota al travesser que hagués suposat la sentència del partit. Però al futbol 2 més 2 no  són 4, i una doble groga d’en Oritz va deixar l’equip amb 10 jugadors, fet que ho aprofità el Sant Jordi per intentar  retallar distàncies al marcador. Ja arribant al minut 90, el Sant Jordi aconseguí fer el 2 a 1, desprès d’un golàs d’un  xut llunyà. A partir d’aquí nirvis i por, d’un Lloret que va  veure que minut desprès li empatarien el partir a pilota  aturada. Sense temps per a res més, el Lloret acabava  de perdre dos punts incomprensiblement. La nota  positiva d’aquesta experiència que viu el Lloret, és que  l’equip un diumenge més donà la cara i en cap moment  ha estat inferior als seus rivals. Això ens fa pensar que tard o d’hora la sort  canviarà, i les victòries arribaran.