L’Atlètic Balears goleja a l’Hospitalet 0-4 amb doblet de Xisco

unnamed (10)
Gran partit de tot l’equip en el debut oficial de Josico assegut a la banqueta

CRÒNICA

La primera part va ser molt igualada, amb poques ocasions de gol per part dels dos equips, encara que qui va intentar en tot moment controlar el partit va ser l’ATB. Tornava el capità Esteban a l’equip titular després de complir cicle de targetes en el partit contra el Lleida. Eren baixa Uche, Biel Guasp i Kike, que es recuperen de les seves respectives lesions i la setmana pròxima s’aniran incorporant ja al grup gradualment i també Tete, per uns problemes estomacals. Vallori, qui ha tengut molèsties físiques tota la setmana es lesionava al minut 7, provocant l’entrada al camp de Julio Delgado i un canvi tàctic, endarrerint la posició David Prieto del centre del camp a la defensa i tornant a apostar per les bandes amb Xisco a la dreta i el propi Delgado a l’esquerre. Al minut cinc una falta botada ràpid per Xisco agafa la defensa desprevinguda i Manu controla i xuta fora directament. Al minut 11 l’Hospitalet es podria haver avançat al marcador en una falta botada per Salinas directa, des de la frontal de l’àrea que acaba a la creueta. Al minut 16 Malik remata de cap a les mans de Dani Mallo una centrada de Xisco, molt participatiu el pitxitxi de l’ATB tot el partit.

Al minut 31, un córner botat per l’Hospi acaba amb un remat de cap de Teo fora. Només tres minuts més tard un gran jugada de Xisco, que cedeix en profunditat la pujada de Marcel fa que el lateral segueixi fins línia de fons i assisteixi al segon pal a Julio Delgado per fer el 0-1. Primer gol del gallec amb l’ATB. Al minut 42 Javi Selvas pogué empatar el partit en un remat de cap a centrada de falta que fregà el pal d’Aulestia. Amb el 0-1 s’anà al descans.

A la segona part arribaria el festival de gols de l’ATB. Al minut 50, Jurado feia el 0-2 en una jugada llarga. Primer remata al pal Malik de cap, el rebuig Luciano assisteix a Xisco, gran aturada en boca de gol de Dani Mallo però no pot evitar el 9è gol Rubén. Al minut 80, penal en una gran jugada de Xisco, que roba la pilota i en deixar per empènyer a gol a Delgado, el gallec és objecte de penal per empenta per darrere. Xisco amb molta calma feia el 0-3. A un contra, al 88, Xisco sentenciava amb la cama dreta al primer pal enganant Dani Mallo i fent el 0-4 final.

Fitxa tècnica.

Hospitalet: 1. Dani Mallo, 2. Dani Fernández ©, 3. Kevin (45’ 14. Higón), 4. Javi Selvas (62’ 12. Fabiani), 5. Juste, 6. Cifu, 7. Teo, 8. Lucas Porcar, 9. Eddipo, 10. Salinas i 11. Benjamín (75’ 17. Samu).

Atlètic Balears: 1. Aulestia, 2. Marcel, 3. Vallori (7’ 17. Julio Delgado), 4. Manu, 5. David Prieto,  6. Esteban ©, 7. Xisco, 8. Malik, 9. Becchio (89’ 18. Simon), 10. Fullana i 11. Rubén Jurado (73’ 15. Enzo).

Gols:

-       0-1 Julio Delgado minut 34.
-       0-2 Jurado minut 50
-       0-3 Xisco minut 80 (penal)
-       0-4 Xisco minut 88

Àrbitre: Iván Muñoz (comitè valencià) va amonestar amb targeta groga als locals: Javi Selvas, Eddipo, Fabiani

Va amonestar als visitants:

Incidències

Partit corresponent a la jornada 31, al camp municipal de l’Hospitalet. 1.000 persones. Debut de Josico com a entrenador ja a la banqueta, una vegada tramitada la fitxa amb la Federació.

Josico: “Inculc als jugadors que es pot, que hem d’anar partit a partit”

Ha sortit com hem planejat, que no es fàcil. Hem estat superiors des del minut 1 a un camp complicat amb una gespa artificial difícil de controlar. Sabíem lo de Vallori però ell volia jugar, volia provar i podíem preveure això. Tracto d’inculcar als jugadors que es pot, que hem d’anar partit a partit sense posar-nos metes perquè encara que sumem de tres en tres no depenem de noltros”.

COMUNICADO DE PRENSA / CRÓNICA HOSPITALET-ATLÉTICO BALEARES

El Atlético Baleares golea al Hospitalet 0-4 con doblete de Xisco

Gran partido de todo el equipo en el debut oficial de Josico en el banquillo

CRÓNICA

La primera parte fue muy igualada, con pocas ocasiones de gol por parte de ambos equipos, aunque quien intentó en todo momento controlar el partido fue la ATB. Volvía el capitán Esteban al equipo titular tras cumplir ciclo de tarjetas en el partido contra el Lleida. Eran baja Uche, Biel Guasp y Kike, que se recuperan de sus respectivas lesiones y la semana próxima se irán incorporando ya al grupo paulatinamente y también Tete, por unos problemas estomacales. Vallori, quien ha tenido molestias físicas toda la semana se lesionaba en el minuto 7, provocando la entrada al campo de Julio Delgado y un cambio táctico, retrasando la posición David Prieto del centro del campo a la defensa y volviendo a apostar por las bandas con Xisco a la derecha y el propio Delgado al izquierdo. En el minuto cinco una falta botada rápido por Xisco coge la defensa desprevenida y Manu controla y chuta fuera directamente. En el minuto 11 del Hospitalet se podría haber adelantado en el marcador en una falta botada por Salinas directa, desde la frontal del área que acaba en la cruceta. En el minuto 16 Malik cabecea a las manos de Dani Mallo un centro de Xisco, muy participativo el pichichi del ATB todo el partido.

En el minuto 31, un córner botado por el Hospi termina con un remate de cabeza de Teo fuera. Sólo tres minutos más tarde un gran jugada de Xisco, que cede en profundidad la subida de Marcel hace que el lateral siga hasta línea de fondo y asista al segundo palo a Julio Delgado para hacer el 0-1. Primer gol del gallego con el ATB. En el minuto 42 Javi Selvas pudo empatar el partido en un remate de cabeza a centro de falta que rozó el poste de Aulestia. Con el 0-1 se fue al descanso.

En la segunda parte llegaría el festival de goles del ATB. En el minuto 50, Jurado hacía el 0-2 en una jugada larga. Primero remata al palo Malik de cabeza, el rechazo Luciano asiste a Xisco, gran parada en boca de gol de Dani Mallo pero no puede evitar el 9º gol Rubén. En el minuto 80, penalti en una gran jugada de Xisco, que roba el balón y en dejar para empujar a gol a Delgado, el gallego es objeto de penalti por empujón por detrás. Xisco con mucha calma hacía el 0-3. A un cambio, al 88, Xisco sentenciaba con la pierna derecha al primer palo engañando Dani Mallo y haciendo el 0-4 final.

Ficha técnica.

Hospitalet: 1. Dani Mallo, 2. Dani Fernández ©, 3. Kevin (45 '14. Higón), 4. Javi Selvas (62' 12. Fabiani), 5. Juste, 6. Cifu, 7. Teo, 8. Lucas Porcar, 9. Eddipo, 10. Salinas y 11. Benjamín (75 '17. Samu).

Atlético Baleares: 1. Aulestia, 2. Marcel, 3. Vallori (7 '17. Julio Delgado), 4. Manu, 5. David Prieto, 6. Esteban ©, 7. Xisco, 8. Malik, 9. Becchio (89 '18. Simon), 10. Fullana y 11. Rubén Jurado (73' 15. Enzo).

- 0-1 Julio Delgado minuto 34.
- 0-2 Jurado minuto 50
- 0-3 Xisco minuto 80 (penal)
- 0-4 Xisco minuto 88

Árbitro: Iván Muñoz (comité valenciano) amonestó con tarjeta amarilla a los locales: Javi Selvas, Eddipo, Fabiani

Amonestó a los visitantes:

Incidencias

Partido correspondiente a la jornada 31, en el campo municipal de Hospitalet. 1.000 personas. Debut de Josico como entrenador ya en el banquillo, una vez tramitada la ficha con la Federación.

Josico: "Inculco a los jugadores que se puede, que tenemos que ir partido a partido"

«Ha salido como hemos planeado, que no es fácil. Hemos sido superiores desde el minuto 1 a un campo complicado con un césped artificial difícil de controlar. Sabíamos el de Vallori pero él quería jugar, quería probar y podíamos prever esto. Trato de inculcar a los jugadores que se puede, que tenemos que ir partido a partido sin ponernos metas porque aunque sumemos de tres en tres no dependemos de nosotros «.