Archivo diario: 26 junio, 2020

ELS PIRAGÜISTES D’ES NÀUTIC ES TROBEN A UN MES VISTA DEL BALEAR 2020 DE VELOCITAT

La secció de piragüisme del Club Nàutic Ciutadella sembla anar deixant enrere poc a poc el mal somni de la covid-19. Molts conscients encara que hi queda molt de camí per a recórrer fins a la normalitat absoluta i que s’han de seguir respectant més que mai totes les mesures de seguretat i higiene personal, els palistes d’Es Nàutic han començat a intensificar les seves sessions preparatòries, ja que els més joves es troben a un mes de celebrar el Campionat de Balears de Velocitat 2020, de Benjamí a Júnior, que viuran a Alcúdia (Mallorca), en l’esperat retorn a les competicions a la mar. A més, els majors del club, de Júnior cap a munt, a finals d’agost tindran el Campionat de Balears 2020 de Caiac de Mar.
Després de la mini aturada provocada per les festes de Sant Joan i el major trànsit d’embarcacions en el port vell de Ciutadella, retornen amb força les sessions amb la direcció tècnica de José Luis Moles, amb el cap ja als dies 1 i 2 d’agost, dates de l’Autonòmic de Velocitat 2020, en el què hi prendran part 17 esportistes del CN Ciutadella.
Moltes ganes de tornar a competir ja en la secció de piragüisme CNC, com sempre, respectant totes les recomanacions que implica la “nova normalitat” en la què ens trobam a les Illes Balears. Més, després de saber que des del passat dia 22 de juny ja es poden organitzar competicions d’esports individuals a l’aire lliure sense necessitat d’autorització de sanitat. Açò sí, amb aforament de públic de màxim un 75% i 1000 persones a l’aire lliure. (distància mínima d’1,5 m. o màscara). I les competicions a l’aire lliure amb participació massiva (pendent de definir el número) hauran de sol·licitar autorització i complir un protocol obligatori.

EL ATB CONOCE SU RIVAL DE PLAYOFF EN PROAAUTOMOCIÓN

Ya tenemos rival. El Cartagena será el último obstáculo para lograr el ansiado ascenso. Será el 19 de julio en el Estadio de La Rosaleda. El sorteo ha sido seguido en directo por el presidente y propietario del club, Ingo Volckmann, desde el concesionario Hyundai ProaAutomoción, patrocinador principal. Volckmann ha estado acompañado por el entrenador Manix Mandiola y el jugador Jorge Ortiz, además de Joan Pastor, propietario del concesionario. Sigue leyendo

Recuerdos. www.fiestadeportiva.com

Recuerdos. www.fiestadeportiva.com

Recuerdos. www.fiestadeportiva.com

Recuerdos. www.fiestadeportiva.com

Recuerdos. www.fiestadeportiva.com

Recuerdos. www.fiestadeportiva.com

Recuerdos. www.fiestadeportiva.com

Calendario de Noticias