Archivo diario: 5 julio, 2020

Entrevista a Pau Albertí, director del Campus Vicente del Bosque

“Por primera vez vamos a celebrar el campus en la zona del migjorn, consideramos que es esencial poder acercar el campus a todas las zonas de la isla, y este año con la nueva sede en Cala d´Or podremos llegar a muchas familias que tienen la dificultad de desplazarse hasta la sede central del campus en Portals (Calviá)”

Sigue leyendo

Recuerdos. www.fiestadeportiva.com

Recuerdos

ELS GERMANS JORDI I JOSEP MARQUÈS, ELS DOS FITXATGES D’ES NÀUTIC PER L’ESCOLA D’ESTIU 2020 COM A MONITORS DE PIRAGÜISME

Ens trobem ja a poc menys de 24 hores per obrir aquest dilluns dia 6 de juliol una nova temporada de l’Escola d’Estiu en el Club Nàutic Ciutadella, la d’aquest 2020 marcat per la crisi del coronavirus, què ha condicionat les nostres vides i, també, la mateixa escola estiuenca del CNC. Així i tot tenim novetats ja que en el lloc de Biel Medina, que aquest estiu estarà de mariner, acompanyaran com a monitors a l’escola de piragüisme aquests mesos de juliol i agost els dos palistes i germans, Josep i Jordi Marquès.
Els dos faran feina colze a colze amb el director tècnic de la secció de piragüisme, José Luis Moles, qui a més de dirigir l’Escola d’Estiu en aquests dos mesos, també seguirà amb les sessions guiades de competició, amb el cap posat en el pròxim Campionat de Balears 2020. Els germans ajudaran a Moles sobretot en les categories infantil i cadet també.
Una Escola d’Estiu que, tant en caiac com amb vela, complirà totes les mesures de seguretat i higièniques establertes per la conselleria de Salut per combatre la pandèmia de la covid-19.

Imágenes de este invierno (Esperamos con el nuevo cesped,no se repitan éstas imágenes )

Siguen a buen ritmo las obras de cambio del césped,en el Municipal de Ca Na PAULINA

Recuerdos. www.fiestadeportiva.com

Calendario de Noticias