Archivo diario: 3 agosto, 2020

El Palma Futsal arranca con ilusión

El conjunto balear inicia la pretemporada con tres refuerzos y con las energías cargadas para afrontar una temporada dura. Dos sesiones en el primer día de trabajo. Los de Antonio Vadillo tendrán su base de operaciones en Son Moix y jugarán seis partidos amistosos de preparación. Sigue leyendo

Recuerdos. www.fiestadeportiva.com

ES NÀUTIC TANCA EL BALEAR DE VELOCITAT DE MANERA DISCRETA DESPRÉS D’UN INICI PLETÒRIC

Si el primer dia de Campionat de Balears 2020 de Velocitat en el Lago Esperança d’Alcúdia, a Mallorca, els palistes del Club Nàutic Ciutadella donaven que xerrar i molt i eren els protagonistes en aquest retorn a les competiciones després de la crisi sanitària de la covid-19, ahir diumenge no van anar tant bé les coses als al·lots i al·lotes de José Luis Moles.
Els palistes del CN Ciutadella no van tenir un diumenge gaire afortunat, quedant enfora de les primeres posicions tot i, com sempre, estar donant la cara fins al final. Finalment, per equips, Es Nàutic tornava cap a casa en la setena posició per equips, amb 289 punts, en un Autonòmic marcat per les dues cares.
Moles també va donar la cara, a les dures i a les madures, i en va dir la seva respecte a aquest darrer dia a Alcúdia: “Primer de tot donar l’enhorabona als fillets i filletes per l’esforç i el compromís amb el Club davant d’una calor terrible. Diumenge els resultats no ens han acompanyat però de tot s’aprèn, tot suma. Hem de continuar treballant i aprenent i així millorar”.

Recerdos. www.fiestadeportiva.com

Calendario de Noticias