Archivo mensual: julio 2022

BRILLANT FINAL DE DAVID PONSETÍ (ES NÀUTIC) EN EL MUNDIAL ILCA6 DE HOUSTON, AMB UNA SEGONA PLAÇA QUE EL DEIXA EL 20 DEL MÓN TOT I SER DELS MÉS JOVES

Molt bon final de Campionat del Món Sub19 Ilca6 a Houston, als EEUU, del regatista del Xlub Nàutic Ciutadella, David Ponsetí. Després d’un campionat amb unes condicions dures i a on el vent cada dia ha anat de menys a més, passant dels 20 nusos a Texas, al final Ponsetí se’n va del Mundial amb una actuació remarcable i el 20 classificat del món.
David Ponsetí en la darrera jornada celebrada dissabte (horari nord-americà) va aconseguir fer un segon lloc a la primera prova del dia, just darrera del recentment proclamat campió del món i amic seu, l’italià Mattia Cesana. Aquesta gran prova l’hi ha permès a Ponsetí (CN Ciutadella) escalar posicions a la general mundial, a on ha quedat dins del top-20 mundial i com a primer espanyol masculí a Houston.
Molt bon campionat de David Ponsetí, superant les condicions i dificultats d’un esdeveniment de tant alt nivell a on encara l’hi queda un any dins aquesta categoria, sent dels més joves Sub19.
En definitiva, espectacular recuperada del regatista CNC de la Selecció Espanyola per acabar el 20 del món, amb un gran final de temporada Ilca6.
Des del CN Ciutadella es vol donar també l’enhorabona a Marga Perelló, companya d’equip i d’entrenaments de David Ponsetí, per el gran resultat aconseguit, com a campiona del món femenina Sub17.

Son Cladera Club de Fútbol

PREPARANDO LA PRE TEMPORADA DEL AMATEUR REGIONAL PREFRERENTE AMATEUR 2ª REGIONAL Y JUVENILES.

Pep Sansó, nuevo presidente de la FFIB

Pep Sansó es el nuevo presidente de la FFIB, tal y como se ha publicado hoy en el BOIB, tras ser validada su candidatura por parte de la Direcció General d’Esports del Govern de les Illes Balears. Sigue leyendo

DESPRÉS DE NO COMPETIR PER LES TORMENTES ALS ESTATS UNITS, DAVID PONSETÍ (ES NÀUTIC) VA EL 27 DEL MUNDIAL ILCA6

Tot per decidir encara a la ciutat de Houston, als Estats Units, en el Campionat del Món Sub19 Ilca6 2022 que s’hi celebra allà tota la setmana i que acabarà avui, en horari nord-americà, amb el regatista del Club Nàutic Ciutadella, David Ponsetí, competint per Espanya.
David Ponsetí (CN Ciutadella), en un moment de més dificultat als EEUU, ha baixat al lloc 27 després d’anar el 15 a prop del Top10. Malgrat tot, un lloc espectacular en un Campionat del Món.
Ahir divendres no van competir per mor de les tormentes de Texas que va fer i que va ser impossible sortir a la mar.

LA LIGA MAPFRE DE TENIS PLAYA CONTARÁ CON UNA PRUEBA EN MENORCA

La Liga Mapfre 2022, impulsada por la RFET, cuenta con un total de 15 pruebas que se disputan de mayo a noviembre por toda la geografía nacional y reparte en cada etapa un total de 2000€ en premios en la categoría de dobles absoluto. El Club Esportiu Freeplay organizará la prueba que se disputará en Menorca el 15 y 16 de octubre en la playa de Cala en Bosch, dentro de un macro evento deportivo llamado «October Festival» y patrocinado por el hotel «Lago Resort Menorca».

Las inscripciones a esta prueba ya están abiertas, en el siguiente enlace podéis consultar el fact sheet del torneo con el enlace al documento de inscripción y toda la información sobre el evento.

https://ftib.es/es/liga-mapfre-tenis-playa-menorca

Calendario de Noticias