Archivo diario: 4 julio, 2022

Vuelta a la Dragonera (II)

DAVID PONSETÍ (CLUB NÀUTIC CIUTADELLA) LLUITARÀ AMB ELS 70 MILLORS DESPRÉS DE CLASSIFICAR-SE EN EL GRUP OR DEL CAMPIONAT D’EUROPA ILCA6 2022 DE GRÈCIA

El regatista del Club Nàutic Ciutadella, David Ponsetí, s’ha classificat per el Grup Or, entre els millors, del Campionat d’Europa Ilca6 del 2022 que es celebra aquests dies a Tesalònica (Grècia). En aquesta darrera jornada de fase regular era dia de no arriscar per Ponsetí i assegurar entrar dins el Grup Or, a on aquests tres pròxims dies de campionat (6 proves), el regatista del CN Ciutadella i els gairebé 300 participants es jugaran les finals.
Ara comença l’hora de la veritat per Ponsetí amb el grup escollit dels 70 primers europeus, què es jugaran les finals a Grècia i amb unes previsions meteorològiques de molt poc vent.
De la Selecció Espanyola Ilca6, dels sis representants espanyols, només dos són a les finals del Grup Or i els altres quatre a la Plata, una mostra molt clara del difícil que és estar entre els millors a Europa.

ELS SUBMARINISTES DEL CLUB NÀUTIC CIUTADELLA RENDEIXEN VISITA AL FRANCISQUITA, A PUNTA NATI, UNA EMBARCACIÓ QUE EN ELS DARRERS ANYS HA VISCUT UN GRAN DETERIORAMENT

Continua el bon temps i per tant les ganes de moure’s en la secció d’escafandrisme del Club Nàutic Ciutadella, ara de la mà de Guiem Camps. I aquests passats dies el col·lectiu CNC va realitzar una visita al Francisquita, enfonsat a Punta Nati, a 50 metres. Una nova anada a aquesta embarcació naufragada i que va deixar constància de nou als submarinistes del CN Ciutadella que en aquests darrers anys el metall del casc del Francisquita s’ha debilitat i el vaixell s’ha plegat.

El Francisquita, procedent del port de Sevilla, es va enfonsar el 17 de desembre de 1952, en confondre Punta Nati amb el port de Ciutadella. En aquest incident va rompre el timó i va originar una gran via d’aigua. Molta gent va anar als penya-segats del nord de Ciutadella i les embarcacions d’auxili van poder rescatar a la tripulació però no al Francisquita, que encara avui segueix allà mateix, encara que any rere any la seva deterioració creix.

DAVID PONSETÍ (CLUB NÀUTIC CIUTADELLA) ES COL·LOCA PER ARA EL 31 DE LA GENERAL I COM A MILLOR ESPANYOL EN EL CAMPIONAT D’EUROPA ILCA 6 QUE E VIU AQUESTS DIES A GRÈCIA

El regatista del Club Nàutic Ciutadella David Ponsetí recupera un poc i s’ha situat en la posició 31 de la general absoluta i com a millor representant espanyol en el Campionat d’Europa Ilca6 que es celebra a Tesalònica (Grècia). En el segon dia de campionat i després de quatre proves celebrades amb un total de 285 participants masculins dividits en quatre grups que canvien cada dia, els resultats de Ponsetí (CN Ciutadella) van ser els següents: 3 i 23 el primer dia i 12 i 13 el segon. Va el 31 general i per ara com a més destacat de la Selecció Espanyola.
Bon començament de Campionat d’Europa Ilca6 a Grècia, malgrat les condicions de vent que són fluixes i amb un pronòstic molt similar cada dia, amb temperaturas altes i bon temps.
A Ponsetí li toca afrontar el darrer dia de qualificacions per fer els grups i després li arribaran els tres dies per fer les finals decisives.

YA TENEMOS LOS VENCEDORES DE LA PRIMERA EDICIÓN DE LA MIFC ICENTE DEL BOSQUE

Este sábado finalizó la primera edición de la MIFC VICENTE DEL BOSQUE y la organización ya piensa en breve, ponerse en marcha, para preparar la segunda edición.
En la tarde del viernes se disputó la final de la categoría de Legends en la que se impuso el R. Mallorca al At Baleares por 2-0, quedando en tercera posición el Santa Ponsa que derrotó 4-2 al San Francisco.

Sigue leyendo

MARINA GATELL, SEMIFINALISTA INDIVIDUAL DEL ESPAÑA CADETE. XAVI PALOMAR Y DANI ADELINO, SUBCAMPEONES DE DOBLES

La semana pasada se disputó en el Club Tennis d’Aro una nueva edición del Campeonato de España Cadete. La competición contó con una nutrida representación de jugadores de nuestra territorial.

En los cuadros individuales, Marina Gatell obtuvo el mejor resultado de nuestra delegación al llegar a semifinales, donde cayó con la que sería la campeona del torneo, la madrileña Marta Soriano, por 63 61. Por su parte, Sorana Matis, Izan Almazán y Guillem Carles alcanzaron la 3ª ronda.

En los cuadros de dobles, Xavi Palomar y Dani Adelino se proclamaron subcampeones de España, cayendo en la final ante Luis García y Roger Pascual por 60 61.

Calendario de Noticias