Archivo diario: 1 julio, 2022

DAVID PONSETÍ DEL CLUB NÀUTIC CIUTADELLA, A PUNT JA PER DEFENSAR ELS COLORS D’ESPANYA, COM A CAMPIÓ ESPANYOL I SEGON EUROPEU, EN EL CAMPIONAT D’EUROPA ILCA6 A GRÈCIA

Sis homes i sis dones, un total de dotze regatistes i entre ells el del Club Nàutic Ciutadella, David Ponsetí, representaran a Espanya en el Campionat d’Europa de Ilca 6 sub 19 que es disputa des de demà  al 6 de juliol en aigües de Tessalònica, a Grècia. La regata pel ceptre continental comptarà amb una participació total de 395 regatistes de 32 països.
L’entrenador Adrián Cruz, que està a Grècia al costat del tècnic Héctor Domínguez, assegura que Espanya “té un equipàs” en Ilca 6 juvenil. D’entre els regatistes que composen la selecció espanyola, destaquen al mateix David Ponsetí (CN Ciutadella), vigent campió d’Espanya i subcampió d’Europa sub 17 l’any passat; Claudia Adán, tercera en l’europeu i quarta en el mundial de 2021; i Adriana Castro, campiona del món sub 16 de ILCA 4 en 2021.
La competició compta amb dos dies de mesuraments, 29 i 30 de juny, i arrencarà de manera oficial a la mar el divendres 1 de juliol. Durant les tres primeres jornades es durà a terme la fase classificatòria, i del 4 al 6 de juliol es disputarà la fase final. En categoria masculina, els 286 participants es repartiran en quatre grups.

Calendario de Noticias