Archivo diario: 27 julio, 2022

X Cursa Popular de Sencelles 2022 Detalle de la Competición X Cursa Popular de Sencelles, divendres dia 5 d’agost de 2022, a les 20:00 h. 5km amb sortida i arribada a la plaça de vila. Preu d’inscripció 4 € + 2 de chip reutilitzable si no es te chip groc Beguda i fruita a l’arribada amb paquets individuals.

X Cursa popular de Sencelles Sigue leyendo

MARINA GATELL EN EL FESTIVAL OLÍMPICO DE LA JUVENTUD EUROPEA

Marina se encuentra esta semana en Banska Bystrica (Eslovaquia) disputando el «European Youth Olympic Festival» (EYOF) en el que compiten 10 deportes olímpicos; la delegación de tenis, seleccionada por la RFET, está formada por la mallorquina y el valenciano Sergio Planella.

En el cuadro femenino Marina ha superado la 1ª ronda frente a la israelí Laron y mañana se enfrenta a la finlandesa Daria Bibanina. En el cuadro de dobles mixto, Sergio y Marina debutan hoy no antes de las 15h ante la pareja búlgara.

La competición, así como las ceremonias de inaguración y clausura, se puede seguir en streaming en el siguiente enlace:

https://eoctv.org/live/

MOLT BON INICI DE DAVID PONSETÍ (CN CIUTADELLA) EN EL CAMPIONAT DEL MÓN ILCA6 QUE ES CELEBRA A HOUSTON (EEUU), COL·LOCANT-SE EL 15 DE LA CLASSIFICACIÓ GENERAL

Tot i que encara és molt prest i açò tot just acaba de començar però ens arriben molt bones notícies des dels Estats Units, on el regatista del Club Nàutic Ciutadella, David Ponsetí, competeix a Houston (Texas) en el Campionat del Món sub19 de la classe Ilca6.
Les coses han començat més que bé per el regatista CNC en els primers dies de Mundial 2022 nord-americà.
Amb unes molt bones condicions de vent mig (14-17 nusos) i molta humitat (88%), David Ponsetí, com a membre de la Selecció Espanyola, ha fet dues proves, amb un 10 i un 5 i es col·loca de manera provisional el 15 classificat absolut, de 161 participants en el Mundial.

La Liga y Vicente del Bosque Football Academy firmaron recientemente un convenio para impulsar la “Mallorca International Football Cup”

La Liga ha firmado recientemente un convenio con Vicente del Bosque Football Academy para impulsar la nueva iniciativa Mallorca International Football Cup, un torneo de fútbol para niños y niñas con foco en la formación en valores con vocación global.. Sigue leyendo

El el Club de Dames del Trovent cel-lebra  a benefici de ASPANOB se traicional curse de cavalls.

El el Club de Dames del Trovent cel-lebra  a benefici de ASPANOB. Per aquest dia a més de carreres de cavalls i el Gp Final Torneig per dames menadores també tenen un  mercat artesanal, espectacle eqüestre, actuacions musicals i per l’ocasió tenim sopar a la fresca amb un variat buffet de cuina mallorquina.

 

Calendario de Noticias