Archivo diario: 5 julio, 2022

A MANCA DE DUES JORNADES PER CONCLOURE EL CAMPIONAT D’EUROPA ILCA6 DE TESSALÒNICA, DAVID PONSETÍ (ES NÀUTIC) ES MANTE ENCARA AMB OPCIONS DE TOT EN EL DIFÍCIL GRUP OR

Tot per decidir i veure encara en el Campionat d’Europa Ilca6 que es du a terme aquesta setmana a Tessalònica, a Grècia, fins aquest dimecres dia 6 de juliol. I en el primer dia de les finals del Grup Or per el regatista del Club Nàutic Ciutadella David Ponsetí el vent ha seguit molt inestable en intensitat i direcció. Per ara, a manca de dos dies per a la conclusió de l’Europeu 2022, el regatista del CN Ciutadella està situat en la posició 32 de la classificació general d’Or, entre els 70 millors del continent. Un Ponsetí que està molt motivat i amb ganes, ja que encara queden dos dies de campionat i quatre proves per fer.
La següent jornada a Grècia sí que es presenta molt important per David Ponsetí i és clau aconseguir uns bons resultats i arribar al darrer dia depenent d’un mateix, malgrat que les previsions segueixen essent inestables.

LA III COPA D’ESPANYA DE CAIAC DE MAR 20202 QUE ES DU A TERME A VIGO EN AQUESTA OCASIÓ NO CAU MASSA BÉ ALS PALISTES D’ES NÀUTIC I NO QUE ALTRA QUE SEGUIR ENTRENANT

Les aigües de la ria de Vigo van ser l’escenari d’un gran esdeveniment esportiu aquest passat cap de setmana amb la celebració de la III Copa d’Espanya de Caiac de Mar, en la qual participaren més de 400 palistes en les diferents categories en lliça i amb un bon grup una vegada més de representants del Club Nàutic Ciutadella.
La Copa d’Espanya és, a més, classificatòria per al campionat europeu que se celebra a Itàlia al setembre i a Galícia es van reunir els millors piragüistes del país, entre ells, les figures més representatives d’aquest esport.
En aquesta ocasió els protagonistes del Club Nàutic Ciutadella que van participar a la Copa d’Espanya de Vigo no van tenir tanta sort com en altres ocasions i cap dels tants, ni en K-1 ni en K-2, van aconseguir pujar al podi espanyol.
No queda altra que seguir entrenant, amb vistes a les pròximes cites per els palistes CNC.

VIII Cursa Marinera Port de Pollença 2022 Detalle de la Competición

VIII CURSA POPULAR MARINERA DEL PORT DE POLLENÇA Sigue leyendo

MEDALLA DE ORO PARA ALEX VINCENT Y MEDALLAS DE BRONCE PARA DEIRDREA PERICAS Y ADRIAN GARCIA EN LOS SPECIAL OLYMPICS

La última semana de junio se disputó en Berlín una nueva edición de los Juegos Nacionales Special Olympic, en los que la delegación española de tenis, formada en su totalidad por jugadores baleares, obtuvo un total de 5 medallas.

En las pruebas individuales Deirdrea Pericas, Adrián García y Álex Vicent obtuvieron la medalla de bronce, mientras que en la modalidad de Tenis Unificado, Álex Vicent se colgó la medalla de oro junto a su compañero Lluís Mascaró, mientras que Deirdrea volvió a colgarse la medalla de bronce junto a Aida Saura. Completaron la expedición balear los técnicos Joan Pons y Matías Chía.

Lograr la inclusión plena es el principal objetivo de Special Olympics, por ello la organización apuesta por el Deporte Unificado, un programa que combina atletas con discapacidad intelectual (atletas Special Olympics) con atletas sin discapacidad (compañeros), en deportes de equipo; tanto de cara al entrenamiento como para la competición.

Estos Juegos Nacionales son la antesala a los Juegos Mundiales de Verano Special Olympics que se disputarán el año que viene.

La Vicente Del Bosque Football Academy debuta en la Donosti Cup con pleno de victorias.

Este lunes se ha disputado la primera jornada de grupos consiguiendo los cinco equipos de la academia la victoria.
Los u14 vencieron al Santo Tomás Lizeoa por 5-1, los u13 se impusieron a Beasain KE 2-0.
Pasando al fútbol 8 este año hay la novedad que no se contabilizan los goles. Se juegan 2 cuartos de 15′ y uno de 20′. Los ganadores del cuarto suman dos puntos y si hay empate uno cada uno.
Los u12 consiguieron 5 puntos ante Futdiver C, los u11 seis puntos ante Igeltegi B y los u10 seis puntos ante Añorga KKE B.

Maties Adrover

Calendario de Noticias