Archivo diario: 9 mayo, 2023

CT MONTUIRI Y GLOBAL TC, NUEVOS CAMPEONES DE BALEARES POR EQUIPOS EN CATEGORÍA INFANTIL

El pasado fin de semana se disputó el Campeonato de Baleares por equipos en categoría infantil en las instalaciones de Na Taconera.

En el cuadro masculino el vencedor fue Global TC tras vencer en todos sus enfrentamientos. La clasificación completa fue:

-1º Global Tc.

-2º CT Mahón.

-3º Open Marratxí.

-4º Ibiza Club de Campo.

En el cuadro femenino CT Montuiri fueron las vencedoras del torneo seguidas de CT La Salle. La clasificación completa fue:

-1º CT Montuiri.

-2º CT La Salle.

-3º CT Ciutadella.

Recuerdos

XLIV Semi-Marató Fira de Maig 2023

XLIV Semi-Marató Fira de Maig ‘23 Sigue leyendo

Només el vent impedeix acabar la Menorca-Mallorca de Kitesurf d’Es Nàutic

La primera Travessia amb Kitesurf de Menorca a Mallorca 2023 realitzada amb la col·laboració del Club Nàutic Ciutadella ja és història. Aquesta prova es va celebrar el passat dissabte amb prop d’una desena de kiters participants i finalment amb unes condicions ideals, malgrat que els participants havien de navegar en llarg, el que obligava a una major necessitat de vent. Però la direcció va ser sempre la correcte i va sortir una primera prova del CN Ciutadella perfecte. Només en el darrer tram obligava a una major cenyida per no perdre potència i havien de caure per arribar a Mallorca.

I malauradament no hi havia prou vent. Amb no separar-se gairebé mai el grup de competidors, tots els presents acabarien caient ja en el darrer tros i amb l’illa major a tocar. Una llàstima perquè només hi mancaven unes cinc milles per arribar a Mallorca, en 20-30 minuts més de navegació. Però no va ser possible.

Una primera Travessia amb Kitesurf de Menorca a Mallorca del CN Ciutadella que sortiria dissabte a migdia des de la platja de Son Xoriguer, a Ciutadella, sempre protegits amb una barca davant i una darrera com a protecció per els kiters. «Hem acabat molt contents i molts satisfets llevat de no haver pogut arribar al darrer tros per manca de vent. L’any què ve ho tornarem a provar» diuen els organitzadors.

XAVIER PALOMAR SUBCAMPEÓN DEL MUTUA MADRID OPEN SUB16 Y MARINA GATELL SEMIFINALISTA

Xavier Palomar y Marina Gatell han jugado este pasado fin de semana la fase final del Mutua Madrid Open sub16 realizando una gran actuación.

En el cuadro masculino Xavier Palomar, cabeza de serie número 3, se proclamó subcampeón del torneo ante el cabeza de serie número 1 Andrés Santamarta cayendo en tres sets 0/6 6/3 2/6. El partido se disputó en la pista Arantxa Sánchez Vicario y se retransmitió en directo en el canal principal de Youtube del Mutua Madrid Open.

En el cuadro femenino Marina Gatell, que también partía como cabeza de serie número 3, quedó eliminada en semifinales ante la número 2 Meritxell Teixidó por 6/2 4/6 4/6.

Calendario de Noticias