Derrota per 0-1 contra la Llagostera , De la Morena: “No tir la tovallola”

Armando de la Morena apostà per Vallori amb Sergio a la línia central de la defensa i recuperà José Ruiz al lateral dret, repetint Migue Marín al perfil esquerre. Al centre del camp, el grip de Malik, el deixà a la banqueta, fent doble pivot Fullana (també amb un virus tota la setmana que el privà d’entrenar tres dies) amb Borja. Kike a la dreta, Julio Delgado a l’esquerre i la punta per Oliva i Nacho Heras. A la grada estigué Xisco Hernández, recentment operat. A l’inici, el club obsequià amb una fotografia amb el braçalet emmarcat a Esteban, després de 7 temporades vestint al camiseta de l’ATB, tornava a Son Malferit. L’ATB començà ben fort, amb un gran xut creuat d’Oliva al minut 5, en la que seria la primera gran ocasió del partit. Al minut 15, Oliva fa una gran deixada darrera perquè Fullana faci un gran retall i el seu xut des de la frontal de l’àrea l’aturi Marcos. Al minut 28 arribaria l’únic gol del partit. Falta magistralment llençada per Pitu a l’escaire. Dos minuts més tard ho provaria Leo amb l’equerre desviat. La rèplica de Fullana en un bon remat de cap a passada de Julio Delgado que atura Marcos. Al 35, gran aturada de Carl a xut llunyà de Facu. Amb el 0-1 s’arribaria al descans. A la represa, al minut 48, Leo del Llagostera, disposa d’una ocasió  amb un xut alt. Al minut 54 es produiria l’expulsió de Raúl Fuster. En minut seria expulsat, primer en veure la primera groga en fer una falta, i després per protestar a l’àrbitre. Al 56, bona jugada entre Fullana, Álvaro i Oliva, que acaba en un remat fora de cap de Kike. Al minut 60, Oliva remata de cap a les mans de Marcos. L’ATB ho volia, a la sortida d’Àlvaro per acompanyar en punta a Oliva, se sumaria Vallori. Manu substituïa José Ruiz i el central jugaria a dalt, situant De la Morena tres torres en atac. Al minut 65, Julio Delgado fa un xut fluix a les mans de Marcos. L’ATB ho intentava de totes les maneres. Al minut 84 Leo té un mà a mà que atura bé Carl. Precisament el porter alemany pujaria a les darreres jugades a pilota aturada, fent un bon remat de cap al 92 que se’n va fora. Manu tendria la darrera de cap al minut 94 però l’aturaria un segur Marcos.     Fitxa tècnica.  Atlètic Balears: 1. Carl, 2. José Ruiz (62’ 14. Manu), 3.Vallori , 4. Sergio Sánchez, 5. Migue Marín (70’ 17. Malik), 6. Borja,  7. Nacho Heras (45’ 18. Álvaro Sánchez), 8. Kike López,  9. Oliva, 10. Fullana © i 11. Julio Delgado.  Llagostera: 1. Marcos, 2. Javi Chica, 3. Raúl Fuster, 4. Lucas Viales, 5. Esteban, 6. Marc, 7. Maynau, 8. Pitu © (81’ 12. Pol Tarrenchs) 9. Toni, 10. Leo i 11. Facu (89’ 16. Pol Gómez).  Gols: 0-1  Pitu minut 28  Àrbitre:  Miguel García Aceña (comitè valencià)  Va amonestar als locals: Migue, Kike i Fullana. Va amonestar als visitants: Lucas Viale, Marc i expulsà per doble groga a Raúl Fuster. Incidències Partit corresponent a la setzena jornada a Son Malferit. 1.200 espectadors.

Armando de la Morena:  “Hem posat tot el que teníem a dalt, hem posat 20-30 centres i no hem pogut. Consider que ells han fet un bon gol de falta i els han donat molta confiança. Se’ns ha posat de cara amb un més però no hem tengut encert. Estam en aquesta situació en què ens costa generar ocasions clares. Jugadors ho donen tot per sortir d’aquesta situació. No he pensat en tirar la tovallola. El vestuari està destrossat i això dóna força per estar units fins al final. Demà entrenarem i analitzarem perquè no hem tret un resultat positiu. Agraesc l’esforç de la plantilla. Estam fotuts perquè el destí no està sent just.

 

 

Kike: “Hem volgut intentar empatar el partit, hem tirat de cor més que de joc i no ha estat possible. En aquest tipus de dinàmiques costa remuntar. Som un equip professional i no deixarem d’empènyer per estar el més amunt possible. Cada vegada ens costa més, a casa no sé si és mental però no acabam de connectar-nos bé als partits. Només ens queda treballar i tirar per endavant”.

 

 

 

COMUNICADO DE PRENSA / CRÓNICA ATB-LLAGOSTERA


Derrota por 0-1 contra la Llagostera

De la Morena: “No tiro la toalla”


CRÓNICA

Armando de la Morena apostó por Vallori con Sergio a la línea central de la defensa y recuperó a José Ruiz en el lateral derecho, repitiendo Migue Marín en el perfil izquierdo. En el centro del campo, la gripe de Malik le dejó en el banquillo, haciendo doble pivote Fullana (también con un virus toda la semana, cosa que le privó de entrenar tres días) con Borja. Kike en la derecha, Julio Delgado en la izquierda y la punta para Oliva y Nacho Heras.

En la grada estuvo Xisco Hernández, recientemente operado. En el inicio, el club obsequió con una fotografía con el brazalete enmarcado a Esteban, después de 7 temporadas vistiendo la camiseta del  ATB, volvía a Son Malferit. El ATB empezó muy fuerte, con un gran disparo cruzado de Oliva en el minuto 5, en la que sería la primera gran ocasión del partido. En el minuto 15, Oliva hace una gran dejada detrás para que Fullana haga un gran recorte y su disparo desde la frontal del área lo detenga Marcos.

 

En el minuto 28 llegaría el único gol del partido. Falta magistralmente lanzada por Pitu a la escuadra. Dos minutos más tarde lo probaría Leo con la izquierda pero desviado. La réplica de Fullana en un buen remate de cabeza a pase de Julio Delgado que paró Marcos. En el 35, paradón de Carl a disparo lejano de Facu. Con el 0-1 se llegaría al descanso.

En la reanudación, en el minuto 48, Leo del Llagostera, dispone de una ocasión con un disparo alto. En el minuto 54 se produciría la expulsión de Raúl Fuster. En minuto sería expulsado, primero al ver la primera amarilla al hacer una falta, y después por protestar al árbitro. En el 56, buena jugada entre Fullana, Álvaro y Oliva, que termina en un remate fuera de cabeza de Kike. En el minuto 60, Oliva cabecea a las manos de Marcos. El ATB quería y a la salida de Álvaro para acompañar en punta en Oliva, se sumaría Vallori. Manu sustituía José Ruiz y el central jugaría arriba, situando De la Morena tres torres en ataque. En el minuto 65, Julio Delgado hace un disparo flojo a las manos de Marcos. El ATB lo intentaba de todas las maneras. En el minuto 84 Leo tiene un mano a mano que detiene bien Carl. Precisamente el portero alemán subiría a las últimas jugadas a balón parado, haciendo un buen remate de cabeza al 92 que se va fuera. Manu tendría la última de cabeza en el minuto 94 pero detendría un seguro Marcos.

 

 

Ficha técnica.

Atlético Baleares: 1. Carl, 2. José Ruiz (62 ’14. Manu), 3.Vallori, 4. Sergio Sánchez, 5. Migue Marín (70′ 17. Malik), 6. Borja, 7. Nacho Heras (45 ’18. Álvaro Sánchez), 8. Kike López, 9. Oliva, 10. Fullana © y 11. Julio Delgado.

Llagostera: 1. Marcos, 2. Javi Chica, 3. Raúl Fuster, 4. Lucas Viales, 5. Esteban, 6. Marco, 7. Maynau, 8. Pitu © (81 ’12. Pol Tarrenchs) 9. Toni, 10 . Leo y 11. Facu (89 ’16. Pol Gómez).

Goles:

0-1 Pitu minuto 28

Árbitro: Miguel García Aceña (comité valenciano)

Amonestó a los locales: Migue, Kike y Fullana.

Amonestó a los visitantes: Lucas Viale, Marc y expulsó por doble amarilla a Raúl Fuster.

Incidencias

Partido correspondiente a la decimosexta jornada en Son Malferit. 1.200 espectadores.

Armando de la Morena: “Hemos puesto todo lo que teníamos arriba, hemos puesto 20-30 centros y no hemos podido. Considero que ellos han hecho un buen gol de falta y les han dado mucha confianza. Se nos ha puesto de cara con uno más pero no hemos tenido acierto. Estamos en esta situación en la que nos cuesta generar

ocasiones claras. Jugadores lo dan todo para salir de esta situación. No he pensado en tirar la toalla. El vestuario está destrozado y eso da fuerza para estar unidos hasta el final. Mañana entrenaremos y analizaremos porque no hemos sacado un resultado positivo. Agradezco el esfuerzo de la plantilla. Estamos jodidos porque el destino no está siendo justo.”

Kike: “Hemos querido intentar empatar el partido, hemos tirado de corazón más que de juego y no ha sido posible. En este tipo de dinámicas costa remontar. Somos un equipo profesional y no dejaremos de empujar para estar lo más arriba posible. Cada vez nos cuesta más, en casa no sé si es mental pero no acabamos de conectarnos bien los partidos. Sólo nos queda trabajar y tirar para adelante“.

 

 

 

 

 

Calendario de Noticias
agosto 2020
L M X J V S D
« Jul    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31