Cita internacional d’envergadura a Hyeres i Gènova pels germans Ponsetí

 

Setmana mogudeta la que els ve als germans Ponsetí, Pere i David, del  Club Nàutic Ciutadella. Aquest dimecres mateix el menor de la saga, en  David, parteix cap a Hyeres amb la Federació Balear de Vela a  representar a les Illes a l’Europa Cup Laser 4.7, un campionat del  circuit europeu. Per David Ponsetí (CNC) serà el seu primer campionat  internacional, amb uns 420 barcos i una experiència per ell  fantàstica. Hi va amb moltes ganes i a veure el camp de regates, a on  el mes de maig es farà el Campionat d’Europa, en el que hi anirà amb  la Selecció Espanyola de la RFEV.
Per la seva banda el seu germà major, Pere, també sortint del CN  Ciutadella, surt dijous cap a la World Cup de Gènova (Itàlia). Ara  mateix el ciutadellenc està el tercer sub-21 del Ranquing Nacional i  en aigües italianes, molts dels participants seran els que eren ja en  el dur Trofeu Princesa Sofia Iberostar, així que hi haurà molt de  nivell. Ja amb la sang freda, valoren des del seu entorn el paper de  Pere al Sofia aquests passats dies: “No va anar tant malament com  pugui semblar, ja que va fer tercer sub-21 espanyol i 18è sub-21  abssolut. Hem de pensar que està fent el primer any amb aquesta classe  olímpica i el nivell mundial és altíssim”.

Calendario de Noticias
julio 2019
L M X J V S D
« Jun    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031