PRIMERA PROVA DEL NOU CURS PER ELS KARATEKES DE FÍSICS

Judith Álvarez, Judith García, Adrià López, Rafel González i Julen Triay es desplaçaran  aquest cap de setmana  a la ciutat andalusa de Màlaga per disputar el que serà el primer campionat de la present temporada, serà en la segona ronda de la lliga nacional de karate de la Real Federació de Karate. Els cinc representants del club de karate Shotokan de Ciutadella pertanyent al Club Esportiu Físics, tots ells participaran en la fita nacional en la modalitat de kúmite (combat), i tan sols López doblarà modalitat competint també en kata (tècnica)

Els de Físics intentaran ficar-se entre els vuit primers classificats de cada categoria, per així optà a disputar la Gran Final que es celebrarà els propers 7 i 8 de desembre a la ciutat manxega de Valdepeñas.

Els tècnics del club de ponent Pere Calafat i Jesús Triay (Shuto) estan molt esperançats i confiats en que els seus alumnes es classifiquin per la gran final, ja que al llarg de l’estiu han estat fent una intensiva pretemporada per arribar a aquesta fita en bones condicions. I realment estan tots ells en molt bones sensacions, ara toca esperar a veure els resultats a damunt del tatami.

Calendario de Noticias
febrero 2020
L M X J V S D
« Ene    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829