Archivo diario: 16 abril, 2017

Fútbol y diversión en el III Torneig Ciutat d’Inca de Futbol Base.

unnamed (3)

Durante estos días de Pascua se ha celebrado la tercera edición del “Torneig Ciutat d’Inca de Futbol Base” en las instalaciones del fútbol base del Club de Inca, reuniendo a todos los equipos de Benjamines y Alevines del CE Constancia además de otros equipos invitados de la isla. Han sido tres días en los que los futbolistas de 9 a 12 años han disfrutado de fútbol y diversión y sus familiares de un tiempo agradable mientras contemplaban el buen nivel de los equipos participantes. Sigue leyendo

Un gol sobre la bocina priva al Palma de la victoria (3-3)

jornada28_1

Plásticos Romero Cartagena: Raúl, Asensio, Juanpi, Jesús y Josema. También jugaron Enrique, Rahali, Adeirton, Elián, Rodrigo y Saura. Sigue leyendo

Recuerdos

IMG_7997

TORNEO YELLOW CUP 2017

17879809_795453567278596_247906783897860262_o

Nuestro equipo de Infantil Sub 14, ha participado este fin de semana en el TORNEO YELLOW CUP, organizado por el VILLARREAL C.F..

De 24 equipos participantes, hemos llegado hasta cuartos de final, lo que significa para nuestro club, un gran éxito de todos estos chavales, que sin duda son grandes promesas de nuestro fútbol.

Un gran referente de este éxito, ha sido el entrenador Sebas Nicolau, que ha sido declarado uno de los mejores entrenadores del torneo. Grande Sebas también.

¡¡Visca el Santa!!

Club Santa Catalina Atlético

L’Atlètic Balears empata a un contra l’Ebro sumant per cinquena jornada consecutiva -Baleares- Ebro (1-1)

IMG_7984

Primera part molt igualada, amb poques ocasions i sense cap dominador clar del joc. Qui va intentar dur en tot moment la iniciativa va ser l’ATB davant d’un conjunt aragonès molt ben plantat al terreny de joc. Josico no podia contar per aquest partit amb el pitxitxi Xisco, sancionat per l’expulsió contra l’Espanyol B en la jornada anterior. Repetia 11 amb Kike al lloc de Xisco en l’alineació. En la banqueta única novetat de Manu Farrando, que tornava després de les seves molèsties.

La primera arribada va ser per l’Ebro, al minut 5. Alain romp el fora de joc i assisteix al primer pal Orbegozo que xuta fluix i atura Aulestia. Dos minuts més tard Marcel engalta una pilota de fora de l’àrea, molt llunyana però surt alt. Al 22 arribaria l’ocasió més clara de la primera mitat balearica. Luciano disposa d’un mà a mà contra el porter de l’Ebro però la seva vaselina surt alt per ben poc. Al 33 contra molt ben duita per Luciano, Kike i Julio on Delgado remata i Moustapha intercepta la pilota quan ja es cantava el gol i aconsegueix enviar a córner. Precisament al córner Malik remataria de cap i la defensa la treu davall dels pals quan pareixia que arribaria el primer gol. Orbegozo i Jurado disposaria de dos xuts sense perill en la primera mitat. I quan ja s’arribava al descans, l’àrbitre assenyalaria penal de Luciano en una centrada de falta de l’Ebro en la darrera jugada de la primera part. Orbegozo marcaria el 0-1 al minut 45.

A la segona part l’ATB aniria decidit a pel partit. Al minut 52, els jugadors i afició reclamarien dos penals consecutius comesos sobre Kike i Jurado que el col·legiat no considerà falta. Al minut 60 volea de Delgado desviada alt amb la dreta des de la frontal. Al minut 64 Jurado està a punt d’empatar però el seu xut a porteria el tapa un defensa a córner. L’Ebro arribaria amb contres perilloses però sense encert en el remat final. Al 68 Luci remata alt de cap una centrada de Delgado. Al 91 Jurado remata de cap una centrada de Tete al pal, la pilota es passeja i Robles no arriba a empènyer-la dins. Al 95 Fullana aconseguiria de penal l’empat definitiu. Cinquena jornada consecutiva sumant, am 13 punts de 15 d’ençà que Josico dirigeix l’equip. Sigue leyendo