Archivo diario: 17 enero, 2022

Recuerdos. www.fiestadeportiva.com

IMANOL LÓPEZ Y ALBERTO BARROSO CAMPEONES DEL II ITF RAFA NADAL ACADEMY BY LG

Imanol López y su pareja Alberto Barroso se alzaron con el título del II ITF M25 disputado en la Rafa Nadal Academy de Manacor tras superar en la final a Johannes Haerteis y Benjamin Hassan 7-6(3) 6-4. Matias Ponce alcanzó las semifinales con su compañero Stefanos Sakellaridis.

En el cuadro individual se llevó el título el alemán Benjamin Hassan tras superar a Alberto Barroso 6-2 2-6 6-3. Barroso superó en semifinales al también alemán Johannes Haerteis 7-6(1) 6-4, mientras que Benjamin Hassan vencía a otro germano: Leopold Zima 7-5 6-4.

Imanol López y Marc Ktiri no pudieron superar la primera ronda del cuadro final.

No pudieron superar la fase previa Silviu Buzgau, Jinpeng Tang, Sebastian Chodura, Aawin Saravanan, Joan Vives, Toni Vives, Kane Bonsach, Pranav Karthik, Emilio Zielkowski, Matias Ponce, Milo Gazivoda, Jaume Comas, Iván López, Alexander Lichy, Sergio Callejon, Breno Rossetto y Luis Francisco.

Esta semana inicia el primer ITF femenino W25 en la Rafa Nadal Academy.

S.D.La Salle

Desde la familia de S.D.La Salle queremos dar nuestro más sentido pésame a los familiares y amigos del joven Jacoba Agote, ex jugador de S.D.La Salle, todo nuestro apoyo y fuerza en estos difíciles momentos.

MARIA GORNÈS, CLARA MENDOZA I FRANCESC SOSA MOSTREN UN NIVELL MOLT ALT EN EL CAMPIONAT DE BALEARS ILCA 4 DE S’ESTANYOL TOT I EL SEU POC TEMPS ENCARA EN AQUESTA CLASSE

El Campionat de Balears de Ilca 4 disputat en el Club Nàutic de S’Estanyol de Mallorca va arribar a la seva fi i ho va fer amb molt bones vibracions per els tres regatistes del Club Nàutic Ciutadella, que van estar a un gran nivell: Maria Gornès, Clara Mendoza i Francesc Sosa. Gornès ha estat radiant aquest cap de setmana i finalitzava aquest Balear 2022 com a cinquena classificada de la general i a més tercera femenina, d’entre uns 70 regatistes; Mendoza tancava la seva participació a Palma com a tercera sub 16 femenina i la 17 de la classificació general i el seu company de club Francesc Sosa en el darrer dia perdria un poc però per el seu pes i tant poc vent ja es va defensar prou bé entre els millors de les Illes Balears.
A més, s’ha de tenir en compte que són gairebé novells els tres CNC en aquesta classe Ilca 4 i tret de Sosa que ja hi du un anyet competint, en el cas de Gornès hi du mig any i sobre tot per Mendoza n’era el seu debut oficial. Per tant, molt bones sensacions de cara al futur més imminent dels tres en aquesta categoria i una nova demostració de la feina ben fet i acurada, per part del director tècnic de la vela lleugera del CN Ciutadella, Antoni Mascaró.

La Union – Cala Millor ( 5-0)

 

LA UNION ARRASA EN EL PARTIDO ANTE EL CALA MILLOR.

Dominio desde el primer minuto que dio como consecuencia un partido facil y una victoria con contundencia ante el Cala Mllor que no pudo hacer nada ante el acierto local.

 

Recuerdos. www.fiestadeportiva.com

GONÇAL MOLL MANTÉ EL GRUIX DE L’ANTERIOR JUNTA DIRECTIVA PER LA SEVA PRESIDÈNCIA EN EL CLUB NÀUTIC CIUTADELLA (2022-2026)

Gonçal Moll ja exerceix com a president del Club Nàutic Ciutadella després que a l’Assemblea Extraordinària de divendres passat sortís ratificat, com a única candidatura presentada a succeir a Rafel Torrent. I Moll ho farà aquests pròxims quatre anys amb una junta directiva continuista, ja què el gruix dels directius del passat mandat de Torrent seguiran en els seus càrrecs de vocals; sobre tot, en les diferents seccions esportives.
Les grans novetats les duen els noms de Antonio Segovia, Jaume Llull i Felip Moll, gent del club de tota la vida i que ara passen a ser el secretari, tresorer i nou comodor, respectivament. De la mateixa manera, Rafel Torrent no se’n va, i junt amb el continuista Toni Ponsetí, seran els dos vicepresidents de l’entitat.
Ja pel que fa als vocals de la secció d’esports, continuïtat al projecte en el Moll de la Trona, amb Laura Rodríguez (vela lleugera), Miguel Pons (creuers), Guiem Camps (escafandrisme)- en el lloc de Segovia que és nou secretari- Josep Camps (pesca recreativa), Juanmi Llompart (piragüisme) i Jordi Bosch, que és suplent, dirigirà el submarinisme.

UD.Arenal Página Oficial

SABADO 22 DE ENERO 17,00 H.
HA LLEGADO EL MOMENTO DE QUE TODOS LE DEMOSTREMOS NUESTRO CARIÑO, ASISTIENDO AL HOMENAJE QUE LE PREPARA EL CLUB, EN LOS PROLEGOMENOS DEL PARTIDO DE LIGA ANTE EL PLAYAS DE CALVIA B
H O M E N A J E
A
MANUEL REYES MOLINA
“. E L A B U E L O “
RECIBIRÁ UNA PLACA DE MANOS DEL PRESIDENTE, Y DEL AYUNTAMIENTO DE MANOS DEL REGIDOR DE DEPORTES, PARA A CONTINUACIÓN EFECTUAR EL SAQUE DE HONOR.
NADIE QUE SIENTA LOS COLORES DE NUESTRO CLUB, PUEDE FALTAR !!!

VII Cursa Popular Sant Sebastià -Costitx 2022

CURSA POPULAR SOLIDARIA SANT SEBASTIÀ A COSTITX –

22 de Gener de 2022 

de la prova

Data, hora, lloc i característiques:

1. El dia 22 de Gener de 2022, a les 16:00 h es donarà la sortida de la VI Cursa Popular de Costitx 2022, inclòs dins el programa de Festes de Sant Sebastià i Sant Antoni de la vila. La prova es oberta a qualsevol persona major de 16 anys que accepti el present reglament. Aquesta prova està organitzada per Ajuntament de Costitx.

2. la cursa de nins i nines KidCostitx es realitzarà paral·lelament, donant-se inici a les 15h.

3. La cursa tindrà sortida i arribada a la Plaça del Jardí de Costitx, i tot el circuit es desenvoluparà dintre del terme municipal de Costitx.

4. La Cursa Popular de Sant Sebastià 2022 constarà de les següents proves:

 • Cursa atlètica Absoluta de 9,2 km sobre un circuit mixta de 2 voltes.
 • Cursa atlètica Popular de 4.6 km sobre circuit mixt asfalt-terra el que es farà 1 volta.
 • Cursa infantil KidCostitx de entre 1 a 3 km sobre un circuit integrament urbà de 1km que es farà varies voltes segons les 3 categories disposades.

Categories i premis:

5. Les categories de participació seran les següents:

 • Individual femení a prova Absoluta (2v): dones majors de 16 anys
 • Individual masculí a prova Absoluta (2v): homes majors de 16 anys
 • Individual femení a prova popular (1v): dones majors de 16 anys
 • Individual masculí a prova popular (1v): homes majors de 16 anys
 • Categoria local femenina.
 • Categoria local masculina.

6. L’organització podrà demanar el DNI a qualsevol participant per verificar la seva edat i identitat.

7. Els trofeus seran els següents:

Cursa Popular Sant Sebastià 2022 Ajuntament de Costitx

– Lot de productes locals o similar a:

 •  3 primers cursa absoluta femenina i masculina.
 •  3 primers cursa popular femenina i masculina.
 •  3 primers cursa absoluta local femenina i masculina.
 •  3 primers populars locals femení i masculí.

S’entendrà com a classificat local el participant amb residència habitual a Costitx.

Els trofeus no seran acumulables entre categories absoluta/popular i local.

– Regal commemoratiu per als 150 primers participants, i berenada al finalitzar la prova ofert per l’organització.

A les curses infantils es disposarà de regal commemoratiu per a tots els nins i nines que hi participin.

Categories de cursa popular infantil (KidCostitx):

 • nins i nines de 8 a 11 anys (1v)
 • nins i nines de 12 a 15 anys (2v)

Mínim 5 nins/es per categoria per a realitzar la cursa. Al seu defecte s’ajuntaran les categories. Tots ells tindran regal però no es disposarà de classificacions individuals.

Cronometratge i control esportiu de la prova:

8. El cronometratge de la prova Absoluta i Popular es farà mitjançant el sistema de xip (elitechip). El dorsal i el xip es recolliran a la zona de sortida el mateix dia de la prova fins a 45 minuts abans del començament.

No es podrà participar sense xip. El dorsal haurà de ser visible durant tota la prova. A cada participant, se’l entregarà un sòl dorsal que es portarà a sobre durant tota la cursa pedestre. El xip és únic per participant .

Es imprescindible retornar els xips en lloguer un cop s’ha finalitzat la prova. El no retorn del xip, implicarà la desqualificació automàtica del participant .

9. La prova serà controlada per l’Organització i els jutges federatius de la FAIB. Repartits per tot el circuit hi haurà controladors dels participants.

L’organització podrà desqualificar a qualsevol participant que cometi irregularitats o que tengui un comportament antiesportiu.

Seguretat:

10. La seguretat del circuit serà controlada per la policia local de Mancomunitat des Pla i pels membres de l’organització.

11. Es disposarà de metge de cursa i de 1 ambulància de suport vital bàsic per a l’assistència dels participants.

12. Es disposarà d’una pòlissa d’assegurança de responsabilitat civil per a les incidències que poguessin succeir durant la prova. No serà responsabilitat de l’organització les incidències provocades per malalties o patologies prèvies, negligència, comportament imprudent o durant els desplaçaments previs o posteriors de la cursa.

13. La prova és autoritzada per la Federació Autonòmica d’Atletisme i per tant, l’assegurança d’accident cobrirà a tots els participants amb fitxa federativa vàlida. Els participants sense fitxa federativa disposaran d’assegurança obligatòria d’accidents amb un increment del preu a la seva inscripció (1€).

Avituallaments:

14. A la zona d’arribada es disposarà d’avituallament líquid (aigua i isotònic) i sòlid (fruita). I al camí de ca’n Randa (1/2 volta) hi haurà avituallament líquid (aigua). A la zona d’arribada de la prova es disposarà de berenar per a tots els participants que estiguin competint (a la zona de Plaça de l’Ajuntament).

Inscripcions:

16. Les inscripcions tendran el següent preu:

 • Categoria individual Absoluta: 3€ + 2 € per xip reutilitzable.
 • Categoria individual Popular: 2€ + 2 € per xip reutilitzable.
 • Participants no federats FAIB: 1€ assegurança obligatòria d’accidents.

Hi haurà regal commemoratiu als primers 150 participants inscrits.

17. Les inscripcions es podran fer a www.elitechip.net fins el Dissabte dia 22 de gener a les 11:00 h, o a la zona de sortida fins 45 minuts abans del començament de la cursa (tancament rigorós de l’inscripció a les 15:15h; no s’acceptaran inscripcions a partir d’aquesta hora). Les inscripcions de darrera tindran un cost extra de 1,50 €

18. Per motius de seguretat i de control de la prova, es fixa un nombre màxim de participants. S’acceptarà la participació màxima de fins a 500 inscripcions, entre cursa Absoluta i cursa Popular. Es tancarà la inscripció a partir d’aquest número de participants.

19. Els nins i nines que vulguin participar a la cursa infantil de KidCostitx ho han de fer directament a la zona d’inscripcions –el mateix dia- i la seva inscripció és totalment gratuïta. La inscripció seva s’obrirà a les 14h.

20. La inscripció a la prova implica l’aceptació per part dels participants del present reglament i la renúncia a la reclamació contra els organitzadors, col·laboradors, patrocinadors i els seus respectius representants legals, derivats dels danys que es poguessin derivar de la seva participació a la cursa.

Sigue leyendo

Calendario de Noticias