Archivo diario: 14 enero, 2022

Federació d’Atletisme de les Illes Balears

Aquest vespre ens ha deixat als 68 anys Antonio Pérez Rodríguez, el ‘Brother’.

Carismàtic atleta popular que no es perdia cap cursa els darrers anys i que sempre hi prenia part amb la seva simpatia i competivitat. Duia dies ingressat per COVID. Descansi En Pau.

Recuerdos. www.fiestadeportiva.com

10k Playa d’en Bossa 2022

10K Playa d’en Bossa Sigue leyendo

LES INSTAL·LACIONS DEL CLUB NÀUTIC CIUTADELLA PASSEN A SER LA NOVA SEU DEL CERCLE D’ECONOMIA DE MENORCA A PONENT

Dia de firmes. En el que probablement hagi estat el darrer acte públic presencial del president Rafel Torrent, aquest dijous capvespre el Club Nàutic Ciutadella i el Cercle d’Economia han signat un conveni, amb el què aquesta entitat tindrà com a seu a Ciutadella la instal·lació d’Es Nàutic. El club es compromet a donar-lis acollida, similar al conveni que té el Cercle d’Economia a Maó amb l’Ateneu.

Torrent i Paco Tutzó, president de l’entitat menorquina, van protagonitzar aquest nou conveni d’un CN Ciutadella sempre obert a la societat. Amb ells hi eren la directora del Cercle, Anna Pasquina, junt amb el veterà directiu CNC, Antoni Cavaller. De fet, el fins divendres president del club mariner duia temps insistint a Tutzó en firmar aquest conveni abans del final del seu mandat presidencial d’Es Nàutic.
El 2011 el Cercle d’Economia de Menorca neix com una associació plural, apolítica i sense cap influència ideològica o religiosa, amb la finalitat de constituir-se i manifestar-se dins de la societat civil menorquina, al servei del progrés econòmic, el benestar social i l’interès general de l’Illa de Menorca.

Recuerdos.www.fiestadeportiva.com

Calendario de Noticias