Archivo diario: 2 mayo, 2022

DAVID PONSETÍ (ES NÀUTIC) REEDITA EL TÍTOL DE CAMPIÓ D’ESPANYA ABSOLUT ILCA6 A ALMERIA I BORJA TORRES ÉS UN DIGNE 26 CLASSIFICAT

Ho ha tornat a fer i amb una superioritat a tenir molt en compte. El regatista del Club Nàutic Ciutadella David Ponsetí s’ha proclamat aquest dilluns migdia i per segon any consecutiu nou campió d’Espanya de la classe Ilca6 en el Campionat d’Espanya 2022 de la modalitat que s’ha celebrat aquests passats dies a la ciutat d’Almeria. Ponsetí ha tornat a deixar al més alt del podi espanyol la bandera de les Illes Balears i del CN Ciutadella i ho ha fet en la categoria absoluta i sub19.
Aquest dilluns s’ha celebrat la darrera jornada que ha començat primer sense vent però que al final ha pogut veure en el Grup Or fins a dues proves, en les que el regatista CNC ha aconseguit mantenir la primera posició, tot i les dificultats a la mar andalusa. Al final Ponsetí ha demostrat ser el millor entre els 105 regatistes espanyols i ha repetit èxit del 2021. Ara depenent del rànquing podria estar classificat per la prestigiosa ISAF.
Un campionat espanyol que ha suposat també una gran actuació i de menys a molt més del també CNC Borja Torres, que deixa Almeria amb una més que digne posició 26, entre el centenar de representants de més de 20 clubs espanyols.

ELS PALISTES DE PROMOCIÓ D’ES NÀUTIC MOSTREN LA SEVA PROGRESSIÓ A EIVISSA EN LES FINALS BALEARS, AMB ELS TÍTOLS AUTONÒMICS DELS ALEVINS MIQUEL LLOMPART I BERTA SANS

Gran paper dels joves palistes del Club Nàutic Ciutadella en les Finals Balears de l’Esport per a l’Edat Escolar viscudes dissabte a Sant Antoni de Portmany, a Eivissa. Dins els grans resultats dels CNC destaquen de nou Miquel Llompart i Berta Sans. Llompart en Aleví A es va proclamar guanyador balear, mostrant de nou la seva progressió i marcant un temps de 00:12:49, superant en gairebé mig minut al segon classificat, de Santa Eulàlia. També brillant Sans en Aleví A de dones, igualment acabant primera absoluta de nou i en uns mesos realment de domini seu a les Illes. Sans marcava un rellotge de 00:12:02, superant en un minut a la seva primera perseguidora.

Sigue leyendo

DAVID PONSETÍ (ES NÀUTIC) AFRONTA LA DARRERA JORNADA COM A LÍDER DESTACAT DEL CAMPIONAT D’ESPANYA ILCA6 D’ALMERIA I BORJA TORRES JA ES COL·LOCA EL 32 ABSOLUT

El tercer dia de competició del Campionat d’Espanya Ilca 6 que es du a terme a Almeria s’ha disputat diumenge amb vents del Sud-oest de 14 a 18 nusos d’intensitat. S’ha fet esperar una mica però s’han pogut realitzar les tres proves previstes per el primer dia de finals i el regatista del Club Nàutic Ciutadella David Ponsetí segueix a la primera posició absoluta del Nacional 2022 en aigües andaluses.
En aquest tercer dia de competició els resultats del representant del CN Ciutadella han estat espectaculars (1, 2 i 1) a les tres proves que ha fet el Grup Or i amb un domini incontestable de Ponsetí, que du camí de revalidar el títol de campió d’Espanya de la classe. Un diumenge que es va viure amb una intensitat de vent de 16 a 18 nusos de la direcció 210° / 240°.
El també representant del CN Ciutadella Borja Torres aquesta jornada de diumenge ha estat regular (25, 22 i 21) i ha millorat posicions a la classificació general, situant-se en una notable posició 32 de 105 participants.
Dia dur per tota la flota per les condicions existents i aquest dilluns darrer dia de Campionat d’Espanya, amb Ponsetí que sortirà a defensar la primera posició final en un dilluns en què s’espera un dia amb vent fort que serà determinant per a la definició del Campions d’Espanya 2022 en la classe Ilca 6.

Calendario de Noticias