Archivo mensual: marzo 2021

Hamza: “Lo más importante pasa por tener nuestra identidad”

El ala del Palma Futsal repasa el momento del cuadro balear tras volver a los entrenamientos para preparar los próximos retos ligueros. Hamza analiza lo que significó para el equipo la eliminación de la Copa, aunque está mentalizado de que tanto él como sus compañeros tienen que pasar página y centrar sus objetivos en el próximo partido de la competición doméstica de este fin de semana contra Fútbol Emotion Zaragoza.

Sigue leyendo

Recuerdos. www.fiestadeportiva.com

ATENCIÓ !!!! IMPORTANT !!!

Aquest Dijous Sant dia 1 abril s’obren en el CLUB NÀUTIC CIUTADELLA les matrícules per a l’ESCOLA D’ESTIU CN CIUTADELLA de PIRAGÜISME I VELA per als socis del Club.
I el dia 2 de maig s’obriran les inscripcions, ja per els no socis.
A la pàgina web del CLUB NÀUTIC CIUTADELLA (enllaç adjunt) en teniu la informació.

EL CHICA TXECA AFRONTA AMB “MOLTES GANES I DISPOSAT A DONAR-HO TOT”, LA REGATA 100 MILLES ENTRE ILLES D’ES NÀUTIC

Queda poc ja perquè es doni el tret de sortida a Ciutadella a la Regata 100 Milles entre Illes 2021 que organitza el Club Nàutic Ciutadella i que viurà la llum aquest Dijous Sant, a les 14 hores. Tot i la inestabilitat del vent a Menorca, les 30 embarcacions arribades de totes les Illes Balears i de Catalunya tindran, en principi un vent de llevant de 12-14 nusos fins a la mitja nit, en el primer tram de la regata balear. Açò farà que aquest primer bocí de prova sigui molt ràpid d’entrada, arriant al Faralló d’Aubarca encara de dia.
La resta d’embarcacions que no són de Menorca i que encara no són en el Moll de la Trona aniran arribant durant aquesta tarda-nit de dimecres, de cara al dijous matí ultimar detalls i a les 14 hores estar a punt per, al tercer intent, poder cobrir l’atractiu recorregut de la Regata 100 Milles entre Illes 2021 d’Es Nàutic, què arribarà al Faralló, Illa de l’Aire i Ciutadella.
Entre els participants locals de l’illa, un dels destacats i que amb més il·lusió probablement es pren aquesta cita és el Chica Txeca de Toni Pons Faner. A unes poques hores de començar a navegar en aquesta inèdita prova organitzada per Es Nàutic, el regatista CNC ens mostra les seves ganes ja de començar: «Sembla ser que a la tercera va la vençuda i podem a la fi realitzar aquesta tan esperada regata de les 100 milles. L’afrontam amb molta il·lusió perquè després de la cancel·lació de la primera per mal temps i la segona pel tema covid-19, en tenim moltes i totes les ganes dipositades en aquesta regata», explica Pons Faner.
Per aquest regatista de referència del CN Ciutadella la participació finalment a la Regata 100 Milles entre Illes és «molt bona, 30 embarcacions amb gent de Balears, Catalunya i altres llocs. Hi ha creuers molt competitius, sobretot amb aquest nou sistema de ràting d’ORG que per nosaltres és la primera vegada que navegarem». Per açò, conta Pons Faner, les embarcacions de Catalunya «tendran una mica més d’avantatge amb aquest tema, ja que nosaltres no tenim un ràting tan optimitzat».
Respecte al recorregut, «des d’un principi era molt atractiu ja que implicava tres clubs en tres zones de Balears, entre Mallorca i Menorca molt pròximes i en les quals habitualment naveguem. Açò fa que tinguem tot tipus de vents a causa del recorregut, en forma de triangle». La previsió meteorològica, el gran mal de cap sempre en la vela, «sembla que s’està arreglant a bé i esperem gaudir d’aquesta regata, en la què evidentment nosaltres ho donarem tot, com sempre».

 

Recuerdos.

1@ Regional Mallorca Grupo A

Jornada de liga atrasada por el COVID-19 en su dia donde de los equipos empiezan a recuperar partidos para ajustar el campeonato lo antes posible y se termine la temporada a tiempo completo.

Este jyeves se enfrentan el UD PLA DE NA TESA que viene ganar su último encuentro con un espectacular juego y definicion de sus delanteros donde recibe la visita de un rocoso POLLENÇA i PORT que tendra que demostrar un buen fútbol para doblegar a un poderoso rival ya qué necesita ganar y conseguir los tres puntos.
JOSÉ LUIS RENDON MUÑOZ..

1@ Regional Mallorca Grupo B

Jornada de liga atrasada por el COVID-19 en su dia donde de los equipos empiezan a recuperar partidos para ajustar el campeonato lo antes posible y se termine la temporada a tiempo completo.

Este jyeves se enfrentan el RCTVO LA VICTORIA que viene de golear y  ganar su último encuentro con un espectacular juego y definicion de sus delanteros se desplaza al campo del BALEARES SIN FRONTERAS que tendra que demostrar un buen fútbol para doblegar a su rival ya qué necesita ganar y conseguir los tres puntos.
JOSÉ LUIS RENDON MUÑOZ..

Juvenil 2@ Regional Grupo-A

Jornada de liga atrasada por el COVID-19 en su dia donde de los equipos empiezan a recuperar partidos para ajustar el campeonato lo antes posible y se termine la temporada a tiempo completo.

Este jyeves se enfrentan el FC. UNIÓN LATINA que viene de ganar su último encuentro y recibe a un RCTVO LA VICTORIA que necesita ganar y conseguir los tres puntos.
JOSÉ LUIS RENDON MUÑOZ..

Calendario de Noticias