Archivo diario: 1 marzo, 2021

Vuelo de los Voltors en busca de los Playoffs

La Liga Nacional de Fútbol Americano en la categoría Junior llega a su cuarta jornada y cita a Mallorca Voltors en el campo de Mudéjar para enfrentarse a Zaragoza Hurricanes. Los Voltors lideran el Grupo Este (2-0) y Hurricanes (0-2) ocupa la tercera posición tras perder su último partido contra Osos Rivas por un ajustado 6 a 8.

Sigue leyendo

Federació d’Atletisme de les Illes Balears

I a la fi… els menuts de Mallorca tornaren als seus Jocs.
Si dissabte 27 s’aconseguí la fita de tornar a tenir atletisme a les tres delegacions majors, diumenge deixà una cloenda de febrer arribant una passa més enfora: la primera prova dels Jocs Esportius Escolars del Consell de Mallorca des del passat 6 de març.
Llevat de puntuals proves populars a l’estiu (ruta) i la tardor (cros), els Sub8, Sub10 i Sub12 de Mallorca no havien pogut gaudir de l’atletisme des d’abans de l’eclosió de la pandèmia, per la qual cosa, l’ambient respirat al CTEIB aquest diumenge 28 dematí fou d’autèntica festa, gràcies a la jornada de cros en pista que obrí l’esperança pels més menuts del nostre esport.
Estrictes mesures de seguretat desplegaren un programa amb un total d’onze sèries, amb un màxim de 30 participants a cada sortida, i fins i tot respectant la distància interpersonal els instants previs al ‘sus’.
Cap escola atlètica de Mallorca es perdé la jornada, que fins i tot comptà amb alguna presència vinguda de Menorca.
La jornada fou maratoniana però deixà la il·lusió dels més petits, que ja desitgen la propera jornada d’un calendari que de ben segur, amb la responsabilitat i la cura de tothom, podrà continuar endavant.
📷 Laura Becerra (Última Hora)
https://www.facebook.com/

Recuerdos. www.fiestadeportiva.com

Recuerdos. www.fiestadeportiva.com

Las redes sociales claman pidiendo el regreso del futbol 8

A punto de cumplirse el año de la disputa de los últimos partidos de futbol 8, coincidiendo con una mejora ostensible de la situación sanitaria en las Illes Balears y tras haberse recuperado el nivel 3 han arreciado las críticas por mantenerse los entrenamientos sin contacto para los niños menores de 12 años.
Parece ser que transcurrido un año la paciencia se ha acabado y empiezan a salir en las redes sociales múltiples quejas por esta agravio comparativo entre la práctica deportiva y otras actividades no tan penalizadas.

Sigue leyendo

Recuerdos. www.fiestadeportiva.com

Recuerdos. www.fiestadeportiva.com

WINTER SERIES SIROCO 2021

EL VENT TORNA A FER LA GUITZA ALS CREUERS D’ES NÀUTIC I ES SUSPÈN LA TROBADA DE DIUMENGE DE LES ‘WINTER SERIES SIROCO’
Com va ocórrer també amb el Trofeu Sant Antoni 2021 de vela lleugera i tables, aquest diumenge les embarcacions més grans tampoc van poder competir a una nova trobada de les ‘WINTER SERIES SIROCO’ d’enguany. En el Club Nàutic Ciutadella es va donar la sortida però malauradament després el vent en tornava a fer de les seves a Ponent, fins que el Comitè de Competició es veia obligat a posposar aquesta prova.
La pròxima cita ara de les ‘WINTER SERIES SIROCO 2021’ serà en 15 dies. Ànims a tots i totes !!!

Recuerdos. www.fiestadeportiva.com

Calendario de Noticias