Archivo diario: 2 junio, 2022

ÈXIT ABSOLUT DELS NOUS CURSOS DE VINE A NAVEGAR QUE ES DUEN A TERME UN ANY MÉS EN EL CLUB NÀUTIC CIUTADELLA, PER LES ESCOLES DE PRIMÀRIA I AMB UNS 70 FILLETS APUNTATS

Èxit total de moment i amb més de 70 inscripcions els nous cursos de promoció Vine a Navegar que es duen a terme de la mà del Club Nàutic Ciutadella aquests mesos de maig i juny. Uns números molt bons en comparació a altres anys d’uns cursos que viuen la seva segona setmana amb les escoles de Primària de Ciutadella.
Aquests cursos són per iniciació i promoció de la vela, a més de per conèixer de més prop el Club Nàutic Ciutadella, les embarcacions, conèixer la mar i les tècniques bàsiques de seguretat  i de la navegació a vela.
Cada grup fa fins a quatre capvespres en el Moll de la Trona del CN Ciutadella, de totes les escoles i van un poc mesclats. Un nou èxit de participació i els fillets i filletes xalen tant que, més d’un, es queda després al club durant l’hivern, prova del que enganxa aquest esport.

DESIGNACION PLAY OFF ASCENSO A SEGUNDA DIVISION.

 

CATERINA LOPEZ, CAMPEONA DEL WARRIORS TOUR DE ZARAGOZA. TOMÁS MARTÍN, FINALISTA

Caterina y Tomás se mantienen primeros en el ránking del circuito tras 4 pruebas disputadas.
El Real Zaragoza Club de Tenis ha acogido la 4ª prueba del circuito Warriors Tour, en la que Caterina López ha vuelto a alzar el título de campeona en el cuadro individual benjamín. En la final superó a Olga García por 40 40, sumando su cuarto título en sendas pruebas disputadas.

Por su parte Tomás Martín alcanzó la final individual masculina en categoría alevín, cayendo ante el primer cabeza de serie, Fernando Fontan, por 60 60.

Antonio Sánchez ha estat a l’Antoniana per animar als al.lots

Antonio Sánchez ha estat a l’Antoniana per animar als al.lots i especialment al femení B del Independiente-Camp Redó.

S’ha posat els colors grocs del Inde que va defensar de benjamín a infantil.

Ha firmat cents d’autógrafos.

Ha estat molt bé i s’ha retrobat amb molts d’amics i gent estimada del seu barri i de l’infantesa.

El ATB y la AECC declaran el Estadio Balear y Son Malferit ‘Espacio Libre de Humos’

La Asociación Española Contra el Cáncer en Illes Balears y el Club Deportivo Atlético Baleares han firmado un convenio de colaboración en el marco del proyecto denominado «Espacios Sin Humo» de la entidad de referencia en la lucha contra el cáncer. Mediante esta colaboración, el ATB declara el Estadio Balear y Son Malferit “Espacio Libre de Humos” a partir de la próxima campaña 2022-2023 y se compromete a difundir los mensajes de prevención de la Asociación. La finalidad de la campaña conjunta es contribuir a la reducción de los efectos del tabaquismo, entre otros, mediante la promoción de los futuros cambios normativos necesarios para la prohibición de fumar en espacios públicos y/o privados exteriores. La Asociación Española Contra el Cáncer facilitará recursos y herramientas destinados a señalizar que las instalaciones del Estadio Balear y Son Malferit son “Espacios Sin Humo”, así como formación y divulgación de prevención del tabaquismo a los técnicos y agentes responsables del conjunto blanquiazul, a través de cursos de deshabituación tabáquica impartidos por el equipo de psicólogos de la entidad. Dentro de la campaña, el equipo blanquiazul también realizará acciones de sensibilización y concienciación con el voluntariado de la Asociación durante los tres primeros partidos de liga que se celebren en sus instalaciones. Sigue leyendo

CE Santanyí

La Junta Directiva Informa |
 A partir de la propera temporada l’Atlètic Balears es fa càrrec del futbol base del CE Santanyi per millorar a tots els nins i nines del nostre club i millorar la gestió i formació del club.
José Antonio García «Tato» actual entrenador del nostre tercera divisió serà qui coordinarà a tots els entrenadors del CE Santanyí.
Per aquest motiu, el proper divendres dia 3 de juny es realitzarà una important reunió informativa del Director del Futbol base de l’Atlètic Balears (Joan Vich) amb totes les categories del nostre club.
És important la vostra presència
Horaris:
Prebenjami 18.00
Benjami 18.15
Alevi 18.30
Infantil 19.00
Cadet 19.30
Juvenil 20.00
Veniu a escoltar, sense compromís.
Junts som millors!
AMUNT SANTANYÍ

Calendario de Noticias