Archivo diario: 26 junio, 2022

 

EL MOLL DE LA TRONA VIU UNA SENTIDA FESTA DE FINAL DE LA LLIGA TROFEU PRIMAVERA 2022 DEL CLUB NÀUTIC CIUTADELLA, UN RECONEIXEMENT A TOTS I AMB TRIOMF DE LLUÍS MASCARÓ

El Moll de la Trona va donar el seu particular adéu amb una festa per celebrar el final de la Lliga Trofeu Primavera 2022 del Club Nàutic Ciutadella, un reconeixement als fillets i filletes que fan vela en Es Nàutic i de tots els nivells; petits i grans, novells i veterans. Un premi a la regularitat i a la participació entregat per el mateix CN Ciutadella.
En aquesta festa de final de lliga CNC hi van haver obsequis per tothom i una petita rifa, acabant aquesta festiva jornada de germanor i companyerisme amb un poc d’aperitiu amb els regatistes i els pares que van voler i poder acompanyar a la flota en aquesta traca final.
Al final, Lluís Mascaró en va ser el guanyador del Trofeu Primavera 2022 del CN Ciutadella, amb un acumulat de 23 punts i quedant davant dels seus companys CNC, Bruno Sanz que seria segon amb 39 i Sasha Pons al darrera i completant el podi amb 33, amb una quinzena de presents.

CF Platges de Calvia

Nuestro cadete regional realizó una cena de final de temporada junto a todo su cuerpo técnico 👏
.
Ahora es momento de descansar y pasar un buen verano ⛱
.
Gracias a todos los jugadores por vuestro compromiso 💪
.
Muy orgullosos de todos vosotros y de lo que habéis conseguido esta temporada y de vuestra progresión 🧡
.
Y gracias a todo este cuerpo técnico que se ha dejado la piel en cada entrenamiento y partido 🔝

Calendario de Noticias