Archivo diario: 22 junio, 2022

MUNAR Y KTIRI EN EL ATP MALLORCA CHAMPIONSHIPS

CALVIA, SPAIN – JUNE 18: ATP Mallorca Championships 2022 at Country Club de Santa Ponça on June 18, 2022 in Calvia, Spain. (Photo by Manuel Queimadelos/Quality Sport Images)

El pasado sábado dio comienzo la fase previa del Mallorca Championships, el cuarto cabeza de serie Denis Kudla se deshizo del tenista local Marc Ktiri (6-0, 6-1). El estadounidense se cruzará con el japonés Taro Daniel, quien se impuso al finés Otto Virtanen en dos mangas (7-5, 6-3). Sigue leyendo

C.D. Sant Jordi

Després de la gran ressaca que ens ha deixat aquest cap de setmana inolvidable per nosaltres, el primer que volem fer, es agrair a tots els espònsors que ens han ajudat a fer possible aquest somni.
I en primer lloc, volem fer una menció especial a FRAU AUTOMÓVILES, per col·laborar a que la gran final, tingués una mica més de color gràcies al espectacular KIA SPORTAGE que varem tenir exposat durant tot el dia al camp.
El que més ho va poder gaudir, sense cap dubte, va ser en Banyetes!
Gràcies família FRAU !

EL CLUB NÀUTIC CIUTADELLA APROFITA COM CADA ANY EL DISSABTE DES BE PER ENTREGAR ELS PREMIS AL MILLORS PESCADORS RECREATIUS DE LA PASSADA TEMPORADA 2021

Aquest passat Dissabte des Be el Club Nàutic Ciutadella va celebrar l’esperada entrega de trofeus de la pesca recreativa del passat curs 2021. Una jornada en la què finalment no es van poder lliurar els trofeus de la Regata Sitges-Ciutadella com és tradició el Dissabte des Be, perquè la manca de vent va fer que molts dels participants es retiressin i no es va poder completar la prova, fins a Ciutadella. Malgrat tot, els millors pescadors recreatius de l’any 2021 del CN Ciutadella sí van rebre els seus reconeixements, de part de la junta directiva que presideix Salo Moll.
LV Campionat de Pesca de Serrans 2022:

Sigue leyendo

Calendario de Noticias