Archivo diario: 27 septiembre, 2015

Petra – Rtvo. La Victoria (4-1)

la victoria

Petra: Barcelo, Bauza, Jaume, Sanso, Ramirez  (Bonnin) , Monroig, Mut, Salinas, Said (Vicens) , Ribot y Font (Barcelo) .

Rtvo. La Victoria: Luque, Roque (Mascaro) , Munaret (Font) , Lopez, Liceran, Trapero, Bessan (Diez) , Bote, Garcia, Marco y Vigil (Pons) .

Arbitro: Gomez Gomez.

Tarjetas: Sanso, Said, Salinas, Marcos , Vigil, Pons y Trapero. Expulso por doble amarilla a Ribot,m 90.

1-0,m 47 Mut.

2-0,m 51 Alex.

2-1,m 71 Pons.

3-1,m 76 Monroig.

4-1,m 86 Salinas.

Salto la sorpresa en Petra al derrotar los locales aun galillo de la categoria, colocanco los locles su primera victoria en su casillero, en una segunda parte en la cual vicieron los goles adelantandose los de Petra con un gol de Mut y otro de Alex, recortando distancias Pons que no sirvio para nada porque los locales Monroig y Salinas terminaron de rematar la faena para losde Petra.

Campanet -La Union (0-2)

Campanet : Martorell, Rayo, Canovas (Torres) , Gonzalez, Palou, Capella, Toni (Reynes) , Amengual, Ruiz y Marce (Salas) .

La Union: Pozo, Pascual, Brull, Cuenca, Valencia, Campins, Vargas (Simo) , Suarez, Sancho (Cabezas), Crespi  (Monterrubio) y Precious (Calo).

Arbitro: Ferrejans Arrom.

Tarjetas: Palou, Martorell, Rayo, Brull, Sancho, Campins, Crepi y Simo.

0-1,m 54 Precious.

0-2,m 90 Monterrubio.

La Union se lleva tres importantes puntos de un campo dificil , en un parttido que ha estado los noventa minutos igualados con oportunidades por parte de ambos conjuntos , el cual ha estado  mas acertado se ha llevado el partido.

j.j. Machado

Son Cladera – Felanitx (0-1)

Son Cladera: Vives, Bailen, Alvarez, Sanchez, Guijarro, Vidal, N´diave, Covas, Garcia (Pandeli) , Chele y Bermudez ( Queglas) .

Felanitx:  Vidal, B. Vidal, Bennasar, Serra, Esteban (  J. Maimo) , Rubio, Algada, Maimo (Muñoz) , Romera, Gomez  (Gonzalez) y Perez.

Arbitro: Haro Rodriguez.

Tarjetas: Sanchez,  B. Vidal,Esteban, Gomez y Perez. Expulso por doble amarilla a Covas ,m 85.

0-1,m 89 Maimo.

Partido con mucha intensidad durante los noventa minutos , jugandose muchos de ellos en el centro del campo, con oportunidades por parte de ambos conjuntos , los locales se quedaron sin un jugador en el minuto 85 , marcandose el gol de la victoria para los locales cuatro minutos despues, teniendo en tiempo de descuento Queglas la gran oportunidad de empatar el partido, siendo el resultado mas justo visto los noventa minutos un empate-

Esporlas – Binisalem (0-2)

binisalem

Esporles: Pau, Rigo, Llabres, Enrique, Gómez,  Alemany,  Gual (Bordoy),  Cabot (Duran),  Ferragut (Alfaro),  Castro y Pit.

Binissalem:  Fullana, Campos,  Mesquida, Miguel López, Antonio ,  Riutord,  Vila,  Nigorra (Villalonga) ,  Forteza (Moya) , Oliver y Josep  (Campoy) .

Árbitro: Eduardo Verger.

Tarjetas: Rigo , Pit,  Alemany ,  Castro ,  Bordoy  , Alfaro ,  Josep , Moya y  Mesquida .

0-1, m  2  Nigorra.

0-2, m 86 Oliver.

El líder Esporlas pierde su segundo partido seguido, esta vez ha sido el  Binisalem, en un partido en el cual el primer gol fue determinante para el desarrollo del partido que se jugó con al patadon y con balones  alto y sin apenas control de ambos equipos, en un partido que tuvo una primera parte en donde los locales gozaron de oportunidades para marcar, siendo los visitantes la que aprovecharon la suya.

En la segunda parte los locales salieron a mirar de empatar el partido, siendo los del Binisalem en los últimos minutos de la contienda donde sentenciaron el partido por mediación de Oliver.

L’Atlètic sentencia l’Espanyol B en deu minuts (3-1)

KQ8U0067

3 Atlètic Balears: Pliquett, Michael Wiemann, Carles Marc, David Prieto, Biel Guasp, Juanjo, Casares (m. 71 Jaime Hernández), Kike, Chando (m. 80 Malik), Fullana, Rubén Jurado (m. 65 Rodri)

1 RCD Espanyol B: Andrés, Carles Soria, Lluis López, Aaron (m. 46 Cristian), Galas (m. 50 Borja), Marc Roca, Robert Simon, Alex Serrano, Dalmau, Ripoll, Entrena (m. 46 Rubén)

Gols: 1-0 m. 29 Casares; 2-0 m. 37 Chando; 3-0 m. 40 Fullana; 3-1 m. 63 Dalmau

Àrbitre: Sr. Campos Salinas

Targetes: l’àrbitre amonesta Javi Casares per part de l’Atlètic Balears i; a Néstor, Cristian i al tècnic Lluís Planagumà per part del RCD Espanyol B

Observacions: 1.050 persones assisteixen a la sisena jornada de Lliga de Segona Divisió B a Son Malferit. Es guarda un minut de silenci per les morts de Juan Pedro Navarro, sogre de Joan Vich i Julián Ronda, exfutbolista del ATB. Els futbolistes surten al terreny de joc amb una pancarta de suport a Pablo Roca, entrenador de porters.

Crònica

Treballada i il·lusionant victòria davant el RCD Espanyol B. L’Atlètic Balears suma la quarta victòria de la temporada per 3-1 en un partit que es resolia en poc més de deu minuts amb els gols de Javi Casares, Chando i Fullana. L’equip blanc i blau dedicava el triomf a Pablo Roca, entrenador de porters que ahir patia un accident mentre gravava un partit. Sortadament, ja es troba conscient i estable a la UCI.

El tècnic argentí confiava de nou en els dos jugadors sancionats davant la Pobla; Michael Wiemann i Rubén Jurado així com també el central David Prieto, qui sortia d’una recent lesió. Els balearicos, amb les idees molt clares s’aconseguien imposar des del primer instant treballant cada jugada iniciada en defensa. Amb un gran ordre i claredat, a poc a poc l’ATB s’apoderaria del partit i arribarien les primeres ocasions. Rubén Jurado, seria qui més a prop ho tendria però seria sobre la mitja hora de partit quan començaria el recital blanc i blau.

El col·legiat xiulava una falta lateral, molt a prop de la línia de banda, Biel Guasp era l’encarregat d’executar-la i la posava perfecta al segon pal per a què Javi Casares, de cap, enviés l’1-0 al fons de la xarxa. Dos minuts després es cometia un penal clar sobre Jurado però no era assenyalat. Uns minuts després, Chando, en una mostra més de la seva veterania i experiència aconseguiria marcar el segon en una jugada que acabava amb una pilota molt disputada en l’àrea menor. El killer de Palma tornava a marcar; suma cinc dianes en sis jornades (2-0).

L’ATB estava davant els seus millors minuts del partit, sent molt superior a un rival que amb molta dificultat aconseguia frenar l’enorme potencial dels locals. Abans de la passada per vestuaris, un defensa perico tallava la trajectòria de la pilota amb la mà i Fullana seria l’encarregat de marcar el 3-0 des dels onze metres amb un xut molt ajustat al pal dret d’Andrés.

A la represa, el davanter mallorquí Adrià Dalmau retallava distàncies en una badada defensiva (3-1) però els balears, ara amb una mica menys de coordinació, donarien diversos ensurts a la saga visitant. Jurado o Carles Marc ho provarien des de fora de l’àrea sense fortuna. El resultat ja no es mouria més tot i que Siviero esgotaria els canvis: Rodri, Jaime i Malik substituïen Jurado, Casares i Chando; tres dels jugadors més encertats en aquest diumenge. El RCD Espanyol B només disposaria d’una clara ocasió de Marc Roca en el minut 80 i alguna aproximació abans que el col·legiat murcià assenyalés al final.

Tres punts d’or que donen continuïtat a un projecte que es manté ferm entre les quatre primeres posicions de la taula.