Xilvar:  Muntaner, Zohier ,  Busquets,  Batle,  Sastre, Solivellas (Mari) ,  Comas (Bennasar) ,  Jama,  Sastre (Morro) ,  Blanco y  Amengual.

Atº Rafal: Olivares, Cruz,  Castizo (Mañes) ,  Roma,  Alfaro, Eguasa,  Castillo, Marcos ,  Yatabarry,  Calvo  (Park) y  Guillem.

Árbitro: Adan Rivas Piñeiro. asistido por Yohann Husson Cardozo y Carlos Hernandez Villalvilla.

Tarjetas:  Amengual , Morro ,  Castizo y Castillo.

1-0 ,m 64  Busquets de penalti .

Mal partido el diputado entre el Xilvar y el Rafal , en el cual las oportuniodes han sido escasas por parte de ambos conjuntos y ha tenido que ser en un penalti en donde los locales han ganado los tres puntos en litigio y en donde el empate hubiera sido el resultado justo.

Independiente – Rtvo. La Victoria (2-1)

IMG_2256

Independiente: Palomo , Adrian Perez, Manu, David Sanchez, Raul, Lee (Richarson) , Plomer (Maykol) , Antonio , Valiente  (Server) , Moreno  (Noyer) y Garcia.

Rtvo. La Victoria: Lebron , Roque , Munaret (Marquez) , Carmona (Monterrubio) , Liceran (Pons) , Muñoz, Prats, Oliver , Cillan, Nicolau y Bermudez (Segura) .

Arbitro: Coll, Perez.

Tarjetas:Plomer, Gomez , Antonio , David, Valiente, Bermudez , Prats y Pons.  Expulso con roja  a Manu,m 34 y Celian ,m 62 y doble amarilla a Moreno ,m 70 ( Jugador ya cambiado)

0-1,m 18 Bermudez.

1-1,m 45 . Plomer

2-1.,m  67 David Sanchez

El Inde vence a la Victoria en el derbi Palmesano

Partido de mucha emocion en el cual los visitantes se adelantaron en el marcador , empatando la contienda los locales jugaban con un jugador menos los ultimos minutos del primer tiempo.

Los locales dan la vuelta al marcador en una muy buena segunada parte , en la cual furon superiores a los de La Victoria con un gol de David Sanchez.

Barcelona «B» – At. Baleares (2-1)

IMG_1242

2 FC BARCELONA B: Suárez, Palencia, Moisés, Sarsanedas, Tarín, Martínez, Jeremy, Kaptoum, Rafa Mújica, Perea i Aleñá.

1 AT. BALEARS: Carl, Joan Vich, Vallori, Manu, David Prieto, David Sánchez, Sico, Kike, Malik, Fullana y Rubén Jurado.

ÁRBITRE: Sergio Usón Rosel (Comitè d’Aragó. Targetes grogues a Jeremy (min. 23); Joan Vich (min.33), Manu (min.38), Suárez (minut 90), Xisco (minut 80), Tete (minut 73)

GOLS:

1-0 Minut  71 David Prieto en pròpia porteria, després d’una jugada de Rafa Mújica

1-1 Minut  75. Xisco, de xut creuat.

2-1  Minut 84. Tarín, de cap.

INCIDÈNCIES: Mini Estadi de Barcelona. Cinquena jornada de la Lliga de Segona Divisió B. El President de l’Atlètic Balears, Ingo Volckmann, va presenciar el partit des de la llotja.

COMENTARI: Primera derrota de la temporada de l’Atletic Balears. Una derrota que hagués pogut ben ser un empat. I es que, amb el marcador en empat a 1, Rubén Jurado va poder fer l’1-2 però a l’hora de definir no va poder superar el porter local Suárez…  A la següent acció, el Barça B va fer el gol de la victòria. La dita assegura que “el que perdona, paga…”

La primera meitat es va desenvolupar, principalment, a la zona del mig camp. I es que els dos equips, amb les defenses molt avançades no donaren opcions al rival a aprofundir ni a arribar a prop de les respectives porteries contràries.

L’Atlètic Balears va demostrar ser un equip solvent. No va tenir cap tipus de por escènica. Ni mica. Ziege va optar per alinear el mateix onze que el passat cap de setmana a excepció de Carl, que va substituir Aulestia. La resta, tot igual. Ordre defensiu, lluita sense treva al mig camp i arribades puntuals a l’àrea rival. Llàstima que un cop de cap de David Prieto, al tram inicial de partit, sortís fora per poc després d’un córner. De la seva part, el Barça de Gerard López, es va veure del tot frenat per un equip –el ‘balearico’ que causar una gran impressió.

Al descans, Ziege substituí  Joan Vich, que havia vist una targeta groga a la primera meitat, i donà entrada Marcel. Lateral dret per lateral dret. El sistema, el mateix. Una acció de mala sort va provocar l’auto-gol de David Prieto (1-0), però l’Atlètic Balears es va refer i va empatar amb un extraordinari gol de Xisco.

El tram final va ser una bogeria. La pilota va anar d’una àrea a l’altre i així, mentre que Jurado va tenir l’1-2 però va enviar la pilota al cos del porter blaugrana i no va transformar en gol l’acció més clara de l’horabaixa, el Barça B va definir amb un gol de cap de Tarín.

Massa càstig per un Atlètic Balears que en cap cas va ser inferior a un Barça B jove però controlat en tot moment pels ‘balearicos’.

Rotlet . Molinar – Collerense ( 2-0 )

IMG_2304

Rollet. Molinar: Víctor , Vicente, Chus , Jordi , Antonio (Xisco ,m 78), Marcos , Miguel Heredia (Ismael 70), Silva , Pedro , Toño  y Cristian .

Collerense: Pau, Dabo ( Donato , 41), Carlos , Manu , Ángel , Marc, Juli , Dani , Juanan , Agus (Salcedo ,m 75)   y Bote (Martí , m58).

Arbitro: Morena Llorens.

Tarjetas :Pedro, Xisco ,  Silva,  Marc y Dani.

1-0 , m 68 Silva

2-0, m 92 Ismael .

El Rotlet. Vence en el debí Palmesano .

En la primera parte la posición de balón correspondio al conjunto del Collerense teniendo las mejores de las pocas oportunidades que se dispusieron durante estos primeros cuarenta y cinco minutos dode el meta local lo supo resolver bien.

Segunda parte más igualada en donde el Rotlet. marco las oportunidades que dispuso ante un Collerense tuvo un bajón no disponiendo de ninguna oportunidad clara de marcar.