Archivo diario: 7 diciembre, 2017

Escolera C.F. Son Ferrer

El Palma necesita un punto ante el Ríos Renovables para certificar la Copa

Los baleares buscan la clasificación matemática para la Copa de España en el último partido de la primera vuelta en Son Moix. La quinta plaza, en juego, ante un rival que está a dos puntos de los de Vadillo. Sigue leyendo

Árbitros solidarios con la campaña #Play4ELA

Ayer miércoles muchos de nuestros árbitros se conviertieron personas solidarias ayundando y dirigiendo encuentros del torneo organizado por la FFIB y Pedagosport en el municipio de Llucmajor con la intención de recaudar fondos para la asociación ABDEM (Asociación Balear de Esclerosis Múltiple) entre diferentes equipos de la isla de Mallorca de categoría benjamín y alevín.

Un acercamiento de solidaridad por parte de muchos árbitros para combatir la eliminación de barreres y ayudar a mejorar su calidad de vida.

¡Enhorabuena por este bonito gesto!

Fotografías: CE Constancia.

ENTREGA DE PREMIOS EN LA GALA DEL TENIS BALEAR

Como cada año, la Gala del Tenis Balear será el evento en el que se entregarán los trofeos a todos los campeones y subcampeones de Mallorca y Baleares.

Recordamos que los premiados que no hayan confirmado su asistencia a la Gala podrán recoger sus trofeos en las oficinas de la FTIB a partir del 13 de diciembre.

Para los que asistan a la Gala os informamos que la entrega de premios se realizará en el siguiente orden:

– Campeonatos de Mallorca y Baleares individuales.

– Campeonatos de Mallorca y Baleares dobles.

– Campeonatos de Mallorca y Baleares por equipos.

Los premiados individuales subirán al escenario de uno en uno para hacer la foto oficial, pudiendo luego hacerse más fotos en el photocall, una vez se bajen del escenario. Los jugadores con más de un premio recibirán todos sus trofeos individuales a la vez.

Para los equipos premiados se seguirá el mismo procedimiento: subirá cada equipo a recoger sus trofeos en campeonatos de Mallorca y/o de Baleares, se hará la foto oficial en el escenario y luego los familiares o acompañantes podrán hacerles más fotos en el photocall.

DECLARACIONS BIEL GUASP: “QUEDEN DOS PARTITS I HEM D’ACABAR BÉ L’ANY”

La plantilla ha entrenat avui dematí a Son Malferit, per preparar el partit de diumenge contra el Cornellà. Diumenge el club vol que el camp torni a ser un caldera com en els grans dies i vol que la capacitat màxima de 2.200 espectadors sigui una realitat per dur l’equip a la primera victòria.

Pel suport incondicional durant els 365 de l’afició balearica, els socis tenen des d’avui horabaixa, demà dematí i diumenge en taquilla 365 entrades. Cada soci en podrà retirar un màxim de dues, fins esgotar el nombre d’entrades.

Avui Biel Guasp ha atès la premsa:

“Amb moltes ganes, ja estic disponible. És complicat viure-ho des de fora perquè vols donar una mà. Ens queden dos partits i volem acabar l’any de la millor manera. L’actitud dels jugadors és una cosa que sol passar quan es canvia un entrenador. Tenim l’ansietat de guanyar a casa, hem tengut oportunitat i per una cosa o una altra no han vengut. Sabem que la situació és complicada perquè volem estar adalt no abaix. Ens toca demostar l’equip que som i treure-ho endavant. Horacio ens ha transmès les seves idees i les hem captat des del primer moment”.

Correpalma 2017

CORREPALMA

Ubicació de la cursa: Polígon Llevant (Parc Krekovic)

Esdeveniment gratuït. Data: 10/desembre/2017

Lema solidari: Els Drets Humans

L’IME té el plaer de convidar-vos el pròxim 10 de desembre a les 11:00 hores, amb motiu de la commemoració del dia mundial dels DRETS HUMANS, a participar a la Cursa de Correpalma (curses amb cor) emmarcats dins el programa de Nadal de l’Ajuntament de Palma-IME.

Aquesta és una activitat totalment gratuïta i pretén ser una eina de sensibilització, un espai de trobada i un lloc de participació ciutadana.

La carrera discorre íntegrament dins el Parc Krekovic (Barri de Nou Llevant) i és una magnífica oportunitat per practicar esport lligat a una bona causa dins la nostra ciutat, amb un recorregut especialment dissenyat per gaudir d’un dia en família i amics/amigues.

INSCRIPCIONS

1ª Carrera CorrePalma. Corre pels Drets Humans.

Curses ( No competitives):

 • 11:00:
  • De 0 a 3 anys – 200 m (acompanyats de familiars)
  • de 4 a 5 anys – 400 m
 • 11:30 :
  • de 6 a 7 anys – 600m
  • de 8 a 12 anys – 800m
 • 12:30: Cursa Jove : de 13 a 16 anys – 1700m
 • 12:45: Cursa Familiar : Tots/es junts/es – 1700m

SERVEIS

 • Avituallament al circuit i a la zona d’arribada.
 • Ambulància.
 • Assegurança d’Accidents i de Responsabilitat Civil.

Els corredors es consideren aptes, per prendre part i es fan responsables dels danys morals, físics i materials que puguin patir a la cursa.    Els menors hauran de contar amb l’autorització del pare, mare o tutor.

Sigue leyendo

Calendario de Noticias