Archivo diario: 8 noviembre, 2018

Fotos para recordar

Fotos para recordar

Felip Moll (CN Ciutadella), és quart general i millor balear a la Mini Barcelona

Des de l’any 2000 i cada dos anys, la Mini Barcelona celebra una  competició plena d’al·licients per als amants de la vela. Els  navegants han de superar les 300 milles nàutiques (555 quilòmetres)
que hi ha entre la Ciutat Comtal i Menorca i tornada un altre cop a  Barcelona. I en aquest 2018 hi ha hagut protagonisme del Club Nàutic  Ciutadella, ja que el seu regatista Felip Moll, resident a la Ciutat Comptal, acabava quart classificat de la Sèrie i com a millor de les  Illes Balears, amb un total de 20 embarcacions.
Felip Moll afrontava en solitari aquesta exigent prova d’una classe  que és l’embarcació de vela més petita de la navegació oceànica i ho  feia amb la seva embarcació ‘Allevà’, un Pogo2 (mini 588). I se’n va  sortir i bé, encara que les condicions van resultar molt complicades  navegant tot sol; sense cap tipus de connexió amb l’exterior  pràcticament ni cartografia electrònica i amb problemes hora de  descansar. Moll, que anava lligat per evitar problemes, també va tenir  hores de passar pena de vespre, amb una via d’aigua i corrents sense  vent que l’apropaven a la costa.
El calendari de competicions de la classe Mini inclou un total de 14  competicions, sis de les quals són al Mediterrani. Per a un regatista  d’aquesta classe, la Mini Transat és l’objectiu principal perquè es  tracta d’una regata transatlàntica que consisteix a creuar l’Atlàntic  en solitari i sense assistència ni comunicació, i que té lloc cada dos  anys. Lògicament, el repte de Felip Moll (CN Ciutadella) és la Mini  Transat 2019, però tot dependrà de si es pot classificar ja que  necessita 1500 milles en regata i 1000 de la qualif, una travessia pel  Mediterrani en solitari.

Linier Son Sardina – Petra

Linier Son Sardina – Petra

Arbitro San Francisco – Reus

Arbitro San Francisco – Reus

PEDRO VIVES CONSIGUE SU SEXTO PUNTO ATP EN GRECIA

El mallorquín alcanza la segunda ronda en el ITF 15000$ de Heraklion, tras derrotar al israelí Emmanuel Luria por 6/3 6/4. Hoy no ha podido con el segundo cabeza de serie del torneo, el francés Crepatte, ante el que ha caído por 6/2 6/0. Esta victoria es la sexta que consigue en un cuadro final de un torneo profesional.

Además de Pedro, también disputó el torneo el ibicenco Pablo Schelcher, que no pudo superar la fase previa.

Entrevista al presidente de la F.F.I.B. Miguel Bestard, que visitó el campo del Cala d’Or para hablar con la organización del torneo de Pasqua

El presidente de la F.F.I.B. Miguel Bestard, acompañado de Miguel Vives,  visitó las instaciones del C.D. Cala d’Or y se entrevistó con varios de los organizadores del II torneig de Pasqua Cala d’Or 2019,
El presidente destacó que  “para mi es un evento de lo mejor que se puede hacer dentro de nuestro mundo, de nuestro futbol de promoción, donde sobre todo los niños disfrutan y  los familiares participan”, añadió una cosa muy importante que  “el fair play se practica mucho en estos torneos. Es una oportunidad para que puedan disfrutar y les sirva para crecer en el mundo del futbol”.
La entrevista fue realizada dentro del ambiente que se vive cada tarde en el municipal del Cala d’Or donde los futbolistas  desde la escoleta hasta el equipo amateur de tercera regional emplean estas instalaciones para la práctica de su deporte favorito
A continuación les ofrecemos la entrevista completa al presidente Miguel Bestard


Maties Adrover

8

VII Mitja Marató Porreres – 10 Km 2018

VII MITJA MARATÓ PORRERES 2018 Sigue leyendo

Designaciones Provisionales para el fin de semana: 10 Y 11 NOVIEMBRE

Designaciones Provisionales para el fin de semana:  10 al 11 de Noviembre. Listado de los colegiados designados para dirigir los partidos más abajo indicados. Sigue leyendo

Calendario de Noticias

noviembre 2018
L M X J V S D
« Oct   Dic »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930