Archivo diario: 4 julio, 2019

Gaspar Alemany i Pedro López renovats per la pròxima temporada

El CE Esporles comunica que ha arribat a un acord per renovar al defensa central Gaspar Alemany Alorda per la pròxima temporada a tercera divisió.

El jugador de 28 anys, capità de l’equip les darreres temporades i veïnat d’Esporles, es compromet per una temporada més amb el nou projecte esportiu d’Isidro Marín.

Des del club estam molt contents i satisfets de contar una temporada més amb un jugador tant compromés amb els colors vermells de l’Esporles i esperam que enguany sigui una gran temporada tant a nivell individual i col·lectiu, per poder ajudar als més joves de l’equip.

Gaspar, un experimentat defensa dretà, que començà al futbol base de l’Esporles, i que va jugar també al Patronat, CD San Francisco, La Unión i Penya Arrabal, i ja a categoria amateur al CE Campos, CF Soller, i CE Esporles en varies etapes.

Molta sort aquesta temporada que comença i a seguir defensant l’escut i els colors de l’Esporles com sempre fas.

Enhorabona per la renovació!!

.

Pedro López renova una temporada més per l’Esporles

El jugador Pedro López de 27 anys es compromet amb el primer equip de tercera divisió per la temporada 2019/2020.

Pedro López que pot jugar d’extrem esquerra o de mitja punta, disputarà la seva tercera temporada a l’equip de Son Quint, sent un jugador

Amb anterioritat, va estar al Rvo La Victoria fent tot el futbol base allà, després va jugar al Rotlet Molinar durant tres temporades.

Un bon reforç de cara a la propera temporada per seguir treballant fort per aconseguir la permanència a tercera divisió una temporada més.

Enhorabona per la renovació!!

CE Esporles

X Cursa Sant Victorià – Campanet 2019

X CURSA SANT VICTORIÀ 2019 – CAMPANET

ENS SUMAM A LA CAUSA DE PERE LLUÍS GARAU DONANT 1€ PER PARTICIPANT PER RECAPTAR

FONS PER A LA INVESTIGACIÓ DE LA MALALTIA D’ANDRADE.

Entitats organitzadores:

Ajuntament de Campanet – Activa’t Campanet

Sortida i arribada:

Cursa: Plaça Major de Campanet, a les 9:30 hores de dissabte 6 de juliol de 2019.

Marxa a peu: Plaça Major de Campanet, a les 8:30 hores de dissabte 6 de juliol de 2019 sense restricció de transit.

La sortida de la cursa es donarà amb puntualitat per tal d’evitar més calor de la necessària. Es prega a les persones participants màxima puntualitat i agilitat en el tràmit de recollida de dorsal.

Els participants tant de la cursa com de la marxa a peu mai no podran sobrepassar l’hora i mitja després de la sortida.

Preu:

La inscripció serà de 7€ per als participants no residents a Campanet i de 4€ per als residents a través de la plataforma Elitechip. El lloguer del chip serà de 2€.

Inscripcions:

Al web d’Elitechip fins el divendres 5 de juliol de 2019 a les 22 h.

Els  residents  a  Campanet,  han  de  passar  a  cercar  el  codi  que  ho  certifica  a  l’Ajuntament  de Campanet i introduir-lo a l’hora de la inscripció via web.

Edat mínima:

18 anys complits el dia de la cursa. Els menors que hi vulguin participar hauran de presentar una autorització signada pels pares o tutors, que s’haurà d’entregar a la recollida del dorsal. Es recomana a tots els esportistes haver passat una prova prèvia d’aptitud física.

Recorregut:

Distància de 8.200 metres (amb un desnivell acumulat de 120 metres) per carrers i carreteres de Campanet, amb regulació del trànsit per part de la Policia Local de Campanet.

Sigue leyendo

Recuerdos

Recuerdos.

Recuerdos.

MARC KTIRI Y LUS FRANCISCO BUSCAN LOS CUARTOS DE FINAL DEL CAMPEONATO DE ESPAÑA CADETE

Ambos jugadores disputan hoy su tercer partido del cuadro individual, mientras que Gloria Alogo buscará el pase a semifinales en el cuadro de dobles.

Marc venció ayer al octavo cabeza de serie, Pedro Ródenas, sobreponiéndose con claridad tras ceder el primer set (4/6 6/1 6/1). Su compañero Luis también se deshizo de un cabeza de serie, Pol Del Castillo, por 6/2 7/5, con doble mérito ya que tuvo que recuperarse de las casi cuatro horas de partido de la ronda previa, en la que superó a Daniel Martínez por 4/6 6/4 7/5.

Por último, Gloria Alogo también se mantiene en competición en el cuadro de dobles, donde forma pareja con Sophia Unger. Se enfrentarán por un billete para semifinales ante Raquel González y Marta Ribera.

El resto de representantes baleares fueron los siguientes:

Isabella Righi, 2R de cuadro final tras clasificarse de la la fase previa.

Freia Lawrence, 2R de cuadro final.

Matías Ponce de León, 1R de cuadro final tras clasificarse de la fase previa.

Cristina Díaz, 2R de fase previa y 1R de cuadro final tras entrar como LL.

Gloria Alogo, 1R de cuadro final.

Sergio Callejón, 2R de fase previa.

Adrià Pol, 2R de fase previa.

Nataly Miroslavova, 1R de fase previa.

Calendario de Noticias