Archivo diario: 4 enero, 2020

Ferriolense- Andraitx ( 0-2)

Ferriolense:  Tomas,  Suasi,  Hernandez,  Pons, Alberto ,  Garcia ( Hector,m 64) , Alejandro ,  Castell ( Raul,m 75) ,  Segura ( Llaneras,m 75) ,  Munar y  Oriola.

Andratx: Borja ,  Porcel, Contreras,  Lorente,  Bota, Garcia ( Gonzalez,  m 59) , Vinicius ( Mas,m 90) ,  Arjona ( Blazquez,m 68) ,  Llabres,  Navarro y  Palmer.

Árbitro: Lopez Del Amo Franco. .

Tarjetas:  Hernandez ,  Segura , Hector ,  Llaneras , Porcel  y  Bota .

Goles: 

0-1 ,m 37 Palmer.

0-2,m 86 Vinicius.

EL FERRIOLENSE PIERDE EL PRIMER PARTIDO DEL AÑO IGULADO HASTA EL PRIMER GOL Y DONDE TRAS EL SEGUNDO GOL LAS MALAS FORMAS HAN APARECIDO 

Partido con un inicio muy igualado hasta que los visitantes han marcado el primer gol, en ese momento los visitantes se han crecido y ha tenido mas oportunidades pero el Ferriolense ha sabido no desmonorarse en el terrerno de juego , has ta que el 86 ha llegado el segundo tanto y definitivo llegando las malas formas en el terrerno de juego.

Fotos Marga Pulido.

 

Collerense- Esporlas ( 1-0)

Collerense: Vich, Coll ( Rullan,m 88) , Ballester ( Alex,m 92), Nieto, Gonzalez, Jover, Gutierrez, Sastre, Sanz ( Angel,m 60) , Garces y Reus.

Esporlas:  Flexas, Ortiz ( Samudio,m 77) Mascaro, German, Sanchez ( Uguet,m 33) , Contreras, Carbonell, Marin, Pit, Beccho y Rojas ( Jimenz,m 60) .

Arbitro: Issaac Gutierrez

Tarjetas: Coll , Jover y Becccho.

Goles:

1-0,m 75 Garces.

EL COLLERENSE VENCE UN PARTIDO DE NECESIDADES PARA AMBOS CONJUNTOS DONDE UN EMPAPTE HUBIERA SIDO LOS JUSTO.

Partio con nervios por los tres puntod en litigio necesitados por ambas parte donde en la primera parte hubo mas oportunidades locales ante un Esporlas que supo mantenerse conla porteria vacia pero no casuso excesivos problemas a su rival.

En la segunda parte igualada con oportunidades por parte de ambos conjuntos ,donde sentencio un gran gol desde fuera del area de Garces , siedo en este segundo periodo los que pusieron mas oportunidades los visitantes pero un acertado Vich supo resolverlas , mereciendose algo mas los del Esporlas que igula con los mismos puntos al Coll.

 

 

Dos nuevas incorporaciones en el Collerense

Esquerra se de Huelva i a le dreta devora es cordinado de Coll   s’italiana.

VI Cursa Popular Sant Sebastià -Costitx 2020

CURSA POPULAR SOLIDARIA SANT SEBASTIÀ A COSTITX –

18 de Gener de 2020

Reglament de la prova

Data, hora, lloc i característiques:1. El dia 18 de Gener de 2020, a les 16:00 h es donarà la sortida de la VI Cursa Popular de Costitx 2020, inclòs dins el programa de Festes de Sant Sebastià i Sant Antoni de la vila. La prova es oberta a qualsevol persona major de 16 anys que accepti el present reglament. Aquesta prova està organitzada per Ajuntament de Costitx.

2. la cursa de nins i nines KidCostitx es realitzarà paral·lelament, donant-se inici a les 15h.

3. La cursa tindrà sortida i arribada a la Plaça del Jardí de Costitx, i tot el circuit es desenvoluparà dintre del terme municipal de Costitx.

4. La Cursa Popular de Sant Sebastià 2020 constarà de les següents proves:

 • Cursa atlètica Absoluta de 9.2 km sobre un circuit mixta de 2 voltes.
 • Cursa atlètica Popular de 4.6 km sobre circuit mixt asfalt-terra el que es farà 1 volta.
 • Cursa infantil KidCostitx de entre 1 a 3 km sobre un circuit integrament urbà de 1km que es farà varies voltes segons les 3 categories disposades.

Categories i premis:

5. Les categories de participació seran les següents:

 • Individual femení a prova Absoluta (2v): dones majors de 16 anys
 • Individual masculí a prova Absoluta (2v): homes majors de 16 anys
 • Individual femení a prova popular (1v): dones majors de 16 anys
 • Individual masculí a prova popular (1v): homes majors de 16 anys
 • Categoria local femenina.
 • Categoria local masculina.

6. L’organització podrà demanar el DNI a qualsevol participant per verificar la seva edat i identitat.

7. Els trofeus seran els següents:

Cursa Popular Sant Sebastià 2020 Ajuntament de Costitx

– Lot de productes locals o similar a:

 •  3 primers cursa absoluta femenina i masculina.
 •  3 primers cursa popular femenina i masculina.
 •  3 primers cursa absoluta local femenina i masculina.
 •  3 primers populars locals femení i masculí.

S’entendrà com a classificat local el participant amb residència habitual a Costitx.

Els trofeus no seran acumulables entre categories absoluta/popular i local.

– Regal commemoratiu per als 150 primers participants, i berenada al finalitzar la prova ofert per l’organització.

A les curses infantils es disposarà de regal commemoratiu per a tots els nins i nines que hi participin.

Categories de cursa popular infantil (KidCostitx):

 • nins i nines de 8 a 11 anys (1v)
 • nins i nines de 12 a 15 anys (2v)

Mínim 5 nins/es per categoria per a realitzar la cursa. Al seu defecte s’ajuntaran les categories. Tots ells tindran regal però no es disposarà de classificacions individuals.

Cronometratge i control esportiu de la prova:

8. El cronometratge de la prova Absoluta i Popular es farà mitjançant el sistema de xip (elitechip). El dorsal i el xip es recolliran a la zona de sortida el mateix dia de la prova fins a 45 minuts abans del començament.

No es podrà participar sense xip. El dorsal haurà de ser visible durant tota la prova. A cada participant, se’l entregarà un sòl dorsal que es portarà a sobre durant tota la cursa pedestre. El xip és únic per participant .

Es imprescindible retornar els xips en lloguer un cop s’ha finalitzat la prova. El no retorn del xip, implicarà la desqualificació automàtica del participant .

9. La prova serà controlada per l’Organització i els jutges federatius de la FAIB. Repartits per tot el circuit hi haurà controladors dels participants.

L’organització podrà desqualificar a qualsevol participant que cometi irregularitats o que tengui un comportament antiesportiu.

Seguretat:

10. La seguretat del circuit serà controlada per la policia local de Mancomunitat des Pla i pels membres de l’organització.

11. Es disposarà de metge de cursa i de 1 ambulància de suport vital bàsic per a l’assistència dels participants.

12. Es disposarà d’una pòlissa d’assegurança de responsabilitat civil per a les incidències que poguessin succeir durant la prova. No serà responsabilitat de l’organització les incidències provocades per malalties o patologies prèvies, negligència, comportament imprudent o durant els desplaçaments previs o posteriors de la cursa.

13. La prova és autoritzada per la Federació Autonòmica d’Atletisme i per tant, l’assegurança d’accident cobrirà a tots els participants amb fitxa federativa vàlida. Els participants sense fitxa federativa disposaran d’assegurança obligatòria d’accidents amb un increment del preu a la seva inscripció (1€).

Avituallaments:

14. A la zona d’arribada es disposarà d’avituallament líquid (aigua i isotònic) i sòlid (fruita). I al camí de ca’n Randa (1/2 volta) hi haurà avituallament líquid (aigua). A la zona d’arribada de la prova es disposarà de berenar per a tots els participants que estiguin competint (a la zona de Plaça de l’Ajuntament).

Inscripcions:

16. Les inscripcions tendran el següent preu:

 • Categoria individual Absoluta: 3€ + 2 € per xip reutilitzable.
 • Categoria individual Popular: 2€ + 2 € per xip reutilitzable.
 • Participants no federats FAIB: 1€ assegurança obligatòria d’accidents.

Hi haurà regal commemoratiu als primers 150 participants inscrits.

17. Les inscripcions es podran fer a www.elitechip.net fins el Dissabte dia 18 de gener a les 11:00 h, o a la zona de sortida fins 45 minuts abans del començament de la cursa (tancament rigorós de l’inscripció a les 15:15h; no s’acceptaran inscripcions a partir d’aquesta hora). Les inscripcions de darrera tindran un cost extra de 1,50 €

18. Per motius de seguretat i de control de la prova, es fixa un nombre màxim de participants. S’acceptarà la participació màxima de fins a 500 inscripcions, entre cursa Absoluta i cursa Popular. Es tancarà la inscripció a partir d’aquest número de participants.

19. Els nins i nines que vulguin participar a la cursa infantil de KidCostitx ho han de fer directament a la zona d’inscripcions –el mateix dia- i la seva inscripció és totalment gratuïta. La inscripció seva s’obrirà a les 14h.

20. La inscripció a la prova implica l’aceptació per part dels participants del present reglament i la renúncia a la reclamació contra els organitzadors, col·laboradors, patrocinadors i els seus respectius representants legals, derivats dels danys que es poguessin derivar de la seva participació a la cursa.

Sigue leyendo

Recuerdos.

Recuerdos.

TORRADA DE SANT SEBASTIÀ

El comité de árbitros de fútbol de las Islas Baleares invita a todo el colectivo arbitral a la tradicional torrada de Sant Sebastià.

Se celebrará el próximo jueves día 09 de enero a las 20:00 horas en las inmediaciones del CAFIB.

¡Os esperamos a todos!

Los partidos se entregarán a partir de las 20:00h.

Arbitraje Balear

Calendario de Noticias

enero 2020
L M X J V S D
« Dic   Feb »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031