Independiente C/R: Lara, Adrian Perez, Manu, David Sanchez (Cañellas) , Raul  ( Hernan) , Lee ( Server) , Plomer (Eloy) , Moyer,  Antonio,  Andres  (Steeven) y Tomas .

Soller:  Palou,  Pomares, Ianis , Pomar (Martinez) , Quetglas, Tovar (Mayol) , Miquel Ramon, Leonel  (Torres) , Bover, Jaime  y  Jurado.

Tarjetas:   Plomer ,  Lara , Adrian Perez , Miquel Cañellas . Eloy  Antonio  y   Pomares  . Expulso por doble amarilla a Moyer,m 52 y Eloy ,m 90   y roja directa a Cañellas  y Pomar ,m 71 .

0-1,m 10  Leonel.

0-2 ,m 36  Tovar.

0-3 ,m 69Torres.

1-3,m 90  Adrian Perez.

El Soller sentencia en los primeros cuarenta y cinco primeros minutos en donde los locales no supieron reaccionar en este primer periodo , marcando la segunda parte las expulsiones  y el tercer tando en el minuto 69 , los del Inde vieron volar tres importantes puntos de  La  Antoniana , tan solo los locales pudieron marcar el gol del honor en los ultimos minutos de la contienda

Llagostera – Baleares (2-1)

IMG_2137

2 LLAGOSTERA: Mora, Maso, Rodri, Samu, Valen, Colorado (Rafa Jordà, minut 79), Robert (Albarrán, minut 73), Marc Martínez, Manel, Pablo (Rubén Martínez, minut 61) i Marc Fernández.

1 AT. BALEARS: Aulestia, Marcel (Tete, minut 46), Vallori, Manu, Malik (Biel Guasp, minut 64), David Sánchez, Xisco (Cristeto, minut 74), Kike, Enzo, Fullana i Rubén Jurado.

ÀRBITRE: Francisco Mirallés SelmaTargetes grogues a Enzo (minut 34), Samu (minut 35), Kike (minut 48), Manu (minut 78), Rafa Jordà (minut 85).

GOLS: 1-0, minut 16. Córner favorable als catalans. Rematada de cap de Manel, i Pablo, en possible fora de joc, rematà creuat per batre Aulestia. 2-0, minut 18. Errada defensiva de l’Atlètic Balears i Simon, marca. 2-1, minut 45. Penal de Samu a David Sánchez que transforma Xisco Hernández, tot i que el porter del Llagostera, Moragón, toca la pilota.

INCIDÈNCIES: Partit corresponent a la setena jornada de la Lliga de Segona B. Estadi Municipal de Palamós. Sol, vent i bona temperatura. L’Atlètic Balears vestí amb indumentària negre. ChandoSimon i Joan Vich, baixes per lesió a l’equip illenc.

COMENTARI:

Calia fer alguna cosa per intentar canviar la dinàmica. Christian Ziege va moure un parell de peces a l’equip per cercar la victòria a Palamós. Va atorgar la titularitat Aulestia i Enzo –la gran novetat a l’onze inicial- i va seure a la banqueta Carl Klaus i David Prieto. Però dos gols en contra als primers divuit minuts varen posar molt costa a munt l’equip que vestí de negre. Tot i això, just abans del descans, Xisco Hernández va escurçar diferències al transformar un penal comés per Samu David Sánchez.

Després del descans, l’Atlètic Balears cercà l’empat. Ziege va retirar Marcel i donà entrada un home de caire més ofensiu (Tete). L’equip mallorquí, que a la primera meitat no havia creat perill, va començar a empènyer més. Una acció entre Jurado i Xisco que l’àrbitre avortà assenyalant un més que dubtós fora de joc del primer, va suposar un ensurt per a la escassa però cridanera afició local. Per contra, una acció de Marc Fernández també posar molt de perillAulestia.

Les entrades de Biel Guasp per Malik al mig camp i Cristeto, més avançat, per Xisco, tampoc no solucionaren la papereta. El Llagostera va mantenir l’avantatge, fins i tot va fer intervenir amb encert Aulestia a minut 85. En el darrer alè, l’Atlètic va poder empatar però el porter local es va fer amb l’esfèrica en un embolic a l’àrea… Mal dia.

Pau Pons

Rotlet. Molinar – Playas de Calvia (2-0)

IMG_2785

Rotlet. Molinar: Lozano, Capella, Marquez. Sanchez, Antonio, Fernandez, Lopez ( Carlos,m 72) , Silva ( Isama,m 82) , Jimenez, Ruiz  ( Toño,m 67) y Tomas.

Playas de Calvia: Barcelo, Asensio (Sevi,m 8) , Oliver, Petricorena, Grille, Duran, Flaque, Jou (Johan,m 55) , Bardolet, Mayans y Pacheco ( Lassi,m 67),

Arbitro: Garcia Ferrer.

Tarjetas. Cristian, Ruiz,Silva, Fernandez,  Lozano,  Petriconena,  Servi,  Mayas, Duran y Pacheco. Expulso por doble amarilla a Servi expulsado,m 60.

1-0,m 16 Tomas.

2-0,m 65 Silva

Justa victoria del Molinar ante un Playas de Calvia que lo intento en la segunda parte con un hombre menos.

Victoria importante para los locales.

En la primera parte los locales tuvieron mas posesion de balon y mas oportunidades en un cuarenta y cinco primeros minutos freneticos que terminaron con un justo 1-0.

En la reanudacion los locales lograron el segundo gol de la tranquilidad , en donde tuvieron alguna que otra opotunidad  mas , ante un Playas de Calvia que gozo de sus opotunidades con un hombre menos, siendo una victoria justa visto lo acontecido durante los noventa minutos de partido.

J.J. Machado

Esporlas – Constancia (0-0)

Esporles1

Esporlas: Juanito, Gual, Blanc, Gaspar, Jose, Rigo, Garcia Hernandez) , Josete , Pit, Chapu   ( Xisco) y Toni ( Salva) ,

Constancia: Steven, Juan, Davi,  Samu, Xisco , Bueno , Riad, Tomeu (Josep) , Chus , Menut( Javi)  y J. Maria ( Seroto).

Arbitro: Marcaro Cardona.

Tarjetas: Blanc, Josete,  Samu y Riad.

Nuevo empate de los de Son Quint , siendo esta tempora los Reyes del empate donde cuentan con cinco empates y dos derrotas en los siete partidos disputados .

Justo empate en el Municipal de Son Quint.

Partido en el cual la igualdad ha sido la tonica de la contienda , donde ambos equipos no han contado con excesivas oportunidades de cara a la porteria contraria , partido en el que los de Inca no reaccionan desde qu se inicio la temporada contando con tan solo dos victoias en su casillero alejandose de la zona de arriba .

Mientras el conjunto del Esporlas va sumando punto ha punto sin llegar la ansiada victoria que les haga salir de la zona peligrosa de la tabla.