Archivo diario: 7 octubre, 2020

Recuerdos. www.fiestadeportiva.com

recuerdos. www.fiestadeportiva.com

 

TONI JUAN I JOSÉ Mª. DE SINTAS, FLAMANTS VENCEDORS DE LA LLIGA DE CIUTADELLA LÀSER D’ES NÀUTIC

Setmanes intenses les que viuen els joves regatistes del Club Nàutic Ciutadella. La flota Làser del club, amb el seu director tècnic, Toni Mascaró, va completar el passat cap de setmana la Lliga de Ciutadella Làser 2020, que finalment ha tingut com a vencedors a Toni Juan en Làser 4.7 i José Mª. de Sintas en Làser Radial. Juan acabaria per davant de Jaume Moll i Maria Montaner en el podi mentre que De Sintas ho va fer davant Borja Torres i Sergi Pons. Laia Mendoza seria a les dues competicions, segona dona en 4.7 i única en Radial.
Dir que enguany, dels tres dissabte que hi havia programats per aquesta Lliga Ciutadella, al final només se n’han poguts celebrar dos, per mor del temporal.

XLVIII TROFEU AGRICULTURA U.D POBLENSE-R.C.D MALLORCA “B”

Demà dijous 8 d´octubre a les 12 hores, farem la presentació del XLVIII Trofeu Agricultura a les instal·lacions de l´empresa patrocinadora del Trofeu “GRUP ILLACAMP”. Les instal·lacions estan ubicades a la carretera de Llubí km 0,800. 

Biel Balaguer Sabater!

Avui presentam oficialment al primer entrenador del club. Un home que les ha vistes de tots colors amb noltros i que sempre ha acceptat els reptes que li hem proposat. Ja sap el que és salvar l’equip d’un descens, ascendir-lo a 1a Regional i mantenir-lo tranquilament. És la seva segona etapa al club i la 4a temporada amb noltros. És l’entrenador que més vegades s’ha assegut a la nostra banqueta. És un mite de l’Establiments.
Ell és en Biel Balaguer Sabater!!!
Mister, gràcies per seguir amb noltros!!
Visca l’Establiments!!! ❤️

Estos son los emparejamientos de la primera ronda de la Fase Nacional de la Copa RFEF, el CF Platges de Calvia será nuestro representante El CF Platges de Calvià ha quedado encuadrado en el Grupo C y se enfrentará al CF Intercity

La Copa RFEF se desarrollará en dos fases: la primera, autonómica, organización por las Federaciones de ámbito territorial, y la segunda nacional. Esta se desarrollará en cuatro eliminatorias.

Sigue leyendo

Santa Ponsa CF. Malas noticias para nuestro primer equipo.

Nuestro portero Toni Lechuga se produjo este domingo una fractura de peroné que le mantendrá alejado 2 meses de los terrenos de juego.
Desde los equipos amateur y todo el club queremos trasladarle animo y mucha fuerza en su recuperacion.
Te queremos pronto y sano de vuelta 💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚
*los equipos solo se juntaron para la fot

recuerdos. www.fiestadeportiva.com

Calendario de Noticias