Archivo diario: 8 octubre, 2020

Trofeu agricultura

Avui dematí s´ha presentat el  XVLVIII Trofeu de s’Agricultura a les instal·lacions de l´empresa poblera “Illacamp”. A l´acte han estat presents el president d

´Illacamp en Tolo Payeras, el President del Poblense Miquel Molondro, el Batle de Sa pobla Llorenç Gelabert i regidors dels diferents grups polítics.

En Tolo Payeras ha destacat que la seva empresa ha volgut donar suport al Poblense en aquets moments tan importants pel club.

En Miquel Molondro ha volgut agrair el suport de l´empresa Illacamp amb el patrocini d´aquest trofeu i animar a la gent a seguir comprant producte local.

El Batle Llorenç Gelabert ha agraït a Illacamp al suport al trofeu i ha animat al Poblense per la temporada que esta apunt de començar.

El partit se disputarà aquest dissabte a les 17 hores entre el U.D POBLENSE-RCD. MALLORCA “B”.

recuerdos. www.fiestadeportiva.com

recuerdos. www.fiestadeportiva.com

CF Establiments

El segon entrenador del club tornarà a ser un referent dins del club. Ell és una de les persones més estimades per tots noltros. És directiu, membre de l’àrea esportiva, membre del cos tècnic, comodin als entrenaments quan falta qualqu,… Fa de TOT!!!
Ell és en Tato Bernat Serra
Gràcies per formar part de la nostra família
Visca l’Establiments!!!❤️

UNA TEMPORADA MÉS ES NÀUTIC ACULL EL CURS DEL ‘PER’ A CIUTADELLA, GRÀCIES A L’ACORD AMB ACADÈMIA DENÀUTICA

El curs de nàutica del PER aterra novament a Ciutadella, de la mà de l’Acadèmia DeNáutica i gràcies a un conveni establert amb el Club Nàutic Ciutadella de fa estona. El PER es du a terme a l’aula d’Es Nàutic i s’imparteix a Ponent gràcies al conveni anual entre ambdues entitats, que ho fa possible una vegada més.
El seu professor és el ciutadellenc Pedro Vivó, antic mariner del CN Ciutadella i qui els darrers cinc anys ha estat a la prestigiosa escola Neptuno de Barcelona, on també impartia diferents cursos del món de la nàutica.
També en els cursos de PER la covid-19 s’ha fet notar, obligats a haver de muntar fins a dos grups, els dilluns i els dimecres, amb una trentena d’alumnes. Ens explica Vivó que les seves prioritats a l’hora de mostrar el PER són “més enllà d’aprovar l’examen, que l’alumnat aprengui tot el necessari per navegar amb certa seguretat, tant a motor com a la vela.
Veu Vivó que els perfils de la gent que participa en aquests primers cursos de PER estan bastant variats. “Hi ha bastant disparitat d’edats, des dels 18 anys amb què ja et pots treure el PER, fins a prop de 60 anys”. Uns alumnes que assisteixen en el CN Ciutadella per diferents motius i amb perfils variats. “Uns venen per gust, per tenir el títol i poder navegar per lliure; i uns altres, per acabar tenint una sortida professional,començant per el PER i pujant titulacions”, assenyala Vivó.

 

 

 

recuerdos. www.fiestadeportiva.com

Mati Rosa: “Tener gran parte del equipo durante años es bueno y se ve reflejado en la pista”

El pívot argentino disputa su tercera temporada en las filas de un Palma Futsal que esta temporada mantiene gran parte del bloque y que tras la pretemporada ha dejado muy buenas sensaciones. Rosa valora el inicio de temporada del cuadro balear, la diferencia de la plantilla respecto la campaña anterior y cómo se siente él a nivel personal tras recuperarse de la larga lesión que sufrió la temporada pasada. Sigue leyendo

Calendario de Noticias