Archivo diario: 23 octubre, 2020

PREVIA JORDI ROGER RAYO MAJADAHONDA

El Atlético Baleares ha entrenado esta mañana en Son Malferit, en el penúltimo entrenamiento antes de viajar mañana a Madrid. Disputará la segunda jornada de liga en El Cerro del Espino ante el Rayo Majadahonda. Partido ante un rival potente, que obligará al equipo de Jordi Roger a estar muy concentrado. Para este partido, el técnico catalán tiene la baja segura de José Peris, sancionado y los lesionados Acosta y Gil, además de la duda de Marcos Baselga, con una leve lesión muscular que puede que le impida viajar. Mañana se probará. Como cada viernes, Roger ha comparecido ante los medios. Sigue leyendo

SETZE PALISTES D’ES NÀUTIC OBREN CURS 2020-21 A EIVISSA AMB LA I COPA BALEAR DE CAIAC DE MAR

Aquest divendres una llarga expedició de 16 palistes del Club Nàutic Ciutadella, junt amb el director tècnic de piragüisme del CNC, han partit cap a Eivissa, ja què aquest cap de setmana participen en la I Copa Balear 2020-21, Trofeu Open Nacional de Santa Eulàlia de Caiac de Mar. Un esdeveniment autonòmic que comprèn les categories des d’Infantil fins a Veterans.

Aquest dissabte migdia comença per els representants del CN Ciutadella el curs 2020-21 en aigües eivissenques en un esdeveniment que, com toca a ser, comprendrà un important manual de protocol de control higiènic i de seguretat per la pandèmia de la covid-19.
En la regata infantil d’aquesta primera Copa Balear 2020-21 el recorregut serà un circuit ben davant la platja, on donaran dues voltes de 1500 metres mentre que per la resta de categories hi ha tres recorreguts planificats. El lliurament de premis es farà a la mateixa platja.
Representen aquest dissabte al CN Ciutadella els Veterans: Toni Moll, Josep Mª. Marquès, Arturo Grijalba, Ricard Ruiz i María Pilar Cornejo. Els júniors: Francesc Moncada, Paula Mesquida, Nara Triay, Àlex Pons, Joan Llabrés i Josep Marquès. El cadet Marc Sans, els infantils, Haize Quevedo i Ivan Zornoza, el sub23 Jordi Marquès i el sénior, Daniel Sánchez Viloria.

recuerdos. www.fiestadeportiva.com

recuerdos. www.fiestadeportiva.com

Designaciones Provisionales para el fin de semana: 24 y 25 de octubre de 2020

Designaciones Provisionales para el fin de semana: 24 y 25 de octubre de 2020 Sigue leyendo

Ramo de flores para el socio nº 11 del RCD Mallorca

El CEO de Business y Operaciones, Alfonso Díaz, ha depositado un ramo de flores en el asiento del socio número 11 del RCD Mallorca, Felipe Pou Escoubet, fallecido recientemente por COVID. El club rinde así un homenaje a un abonado de toda la vida que, lamentablemente, no podrá volver al Visit Mallorca Estadi.

El RCD Mallorca también desea enviar fuerzas y mucho ánimo a todos aquellos que sufren esta enfermedad.

RCDM

Calendario de Noticias