Archivo diario: 20 septiembre, 2022

SERGIO CALLEJÓN, FINALISTA EN EL ITF J3 DEL PRAT DE LLOBREGAT

Sergio alcanza su tercera final en el circuito ITF Junior en el torneo de categoría J3 «Emilio Sánchez Vicario Junior Tour 2022».

La final la disputaron los cabezas de serie nº1 y nº2, Sergio Callejón y Roger Pascual, con victoria para este último por 75 75.

En la final femenina la victoria fue para Berta Passola sobre la neerlandesa Anelin Bakker por 62 76(5).

FELIP MOLL (CLUB NÀUTIC CIUTADELLA) I EL GÍNJOL VIUEN EL DEBUT EN SOLITARI SOMIAT A LA REGATA MINI BARCELONA

No podien començar millor les coses per el nou binomi que formen el regatista del Club Nàutic Ciutadella Felip Moll i el seu nou proto Gínjol. El comodor del CN Ciutadella ha estat brillant a la Regata Mini Barcelona 2022 que ha acabat dilluns i que ha unit Barcelona amb Mallorca, envers de Menorca, per el mal temps. Moll i el Gínjol es van imposar en la seva categoria de Prototips, entre una trentena d’embarcacions participants i amb una qualitat dels presents molt destacable. A més, va acabar segon absolut.
Servint per Moll i Gínjol com a debut en solitari i de posada a punt per la Mini Transat 2023, ha estat en molt bon to de principi a fi en la Regata Mini Barcelona 2022 i ja a la seva arribada a Sa Dragonera (Mallorca) se’l va veure pletòric, competint per la primera posició de la classificació general absoluta amb altres dues embarcacions: Like Crazy italià i Kiralamur francès.
Al final, segona posició a la general de Felip Moll (CN Ciutadella) i el Gínjol i primer en la seva classe de Prototips, tan sols per darrera del Kiralamur, que en el tram final va volar, per haver de superar a un Moll radiant i satisfet.