Archivo diario: 6 febrero, 2023

El Mallorca Palma Futsal busca saldar su cuenta pendiente con la Copa de España en Granada

El conjunto balear afronta esta semana su décima participación en la gran cita copera que arranca el próximo jueves con la ambición de luchar por el título. En sus nueve participaciones anteriores solo en una ocasión pudo alcanzar las semifinales. El equipo viajará el jueves a Granada. Sigue leyendo

Medalles d’Es Nàutic a Mallorca i Eivissa

Cap de setmana intens i molt positiu per les seccions de vela lleugera i caiac del Club Nàutic Ciutadella, què han estat presents en el ‘ a Mallorca i a la ü a Eivissa. Dos esdeveniments en els què alguns dels representants del CNC han acabat entre els millors de les Illes Balears, competint les dues expedicions a un bon nivell.

Aquí us deixam els resultats més destacats de les dues competicions, de part del CN Ciutadella:

ü
Berta Sans – Primera en Infantil B dona K1.
Miquel Llompart – Primer en Infantil B home K1.
Marc Llompart – Tercer en Aleví A K1.

Una prova que s’ha celebrat amb bon temps, amb un fort vent de ponent que tenien de costat, molest i que ha fet bolcar a més d’un palista de diferents clubs.
Satisfacció en el CN Ciutadella i amb tots els seus components a l’alçada de l’esperat.

Maria Gornés – Segona absoluta i de la categoria Sub 18 femenina.
Toni Mesquida – Quart de la categoria Sub 16 masculí.

Els dos s’han clasificat per l’equip de la Selecció Balear i aniran al Campionat d’Espanya de Cádiz, el pròxim 24 de febrer.
Per altra banda, a Clara Mendoza i Bernat Soler no els ha acompanyat la fortuna i els ha mancat molt poc per aconseguir la classificació. Amb vent fort no tenien les seves condicions més favorables.

Copa Federació futsal infantil Manacor-Son Caliu la gran final diumenge dia 12

Montuïri va acollir ahir les dues semifinals de Copa Federació de futsal infantil masculí. La final la jugaran el Sala 5 Manacor contra el Son Caliu Son Ferrer.Montuïri va acollir ahir diumenge les dues semifinals de la Copa Federació infantil de futbol sala masculí que va enfrontar a Sala 5 Manacor 3-2 contra La Salle Pont d’Inca i Rtvo Son Caliu Son Ferrer 5-2 Son Sardina/Sagrat Cor.

Per tant, diumenge dia 12, Montuïri, al pavelló Es Revol, serà la gran final entre Manacor i Son Caliu Son Ferrer.

PREFERENTE MALLORCA GR. A SANTA CATALINA AT “A” 1 UD ARENAL 2

EL ARENAL PESE A LAS BAJAS, NO CEDE, Y SE LLEVA UN BUEN TRIUNFO DE SON FLÓ.
No hizo un mal partido el Santa Catalina At. ante un Arenal que se presentó en Son Fló con bajas, pero consciente de lo que se jugaba. muy pronto se le ha puesto el partido de cara a los locales, ya que en la primera llegada Rado, bate por alto a Joakin. Corria el minuto 2.
Este gol desconcertó a los visitantes, y dio tranquilidad al Santa Catalina que controló el partido, mientras los visitantes no encontraban su juego. Pudo cambiar todo en el minuto 44 cuando el árbitro pita penalti en el área local, pero Chino manda el balón a las nubes.
Tras el descanso Tiscar da entrada a Araujo, y un poco mas tarde a Mati De Llano, con lo que el Arenal juega por fin tras varios partidos con su jugador de referencia arriba.
En el minuto 58, es Chino, quien enmenda su error en el penalti, consiguiendo la igualada a uno.
Este gol lo acusa el Santa catalina, y más aún cuando Araujo consigue remontar el partido para el Arenal consiguiendo en el minuto 67 el 1-2 que a la postre sería definitivo. El Santa Catalina lo intentó, pero el Arenal controló hasta el final de forma seria, muy bien en defensa y con un gran Alou al mando.
Arbitraje a cargo de Juan Antonio Coll, auxiliado por Pep Toni Gari y Sergio Peco. No dejó contento a nadie. Mostró hasta 11 tarjetas amarillas, cuatro a los locales, y siete a los visitantes, una de ellas doble a Eros en el minuto 90. Foja actuacion del colegiado en la tarde/noche de hoy.
Tras el partido de hoy el Santa Catalina continua en un grupito que lucha por eludir la zona de descenso, mientras el Arenal, continua enganchado al grupo que lo hace por el playoff de ascenso.
Toni Romo

Colegiados y colegiadas realizan pruebas físicas

Árbitros de Tercera División Air Europa, Preferente y árbitros asistentes específicos, realizaron las pruebas físicas de control en Sant Ferran de Palma Sigue leyendo