Archivo diario: 22 mayo, 2019

Recuerdos.SAM FRANCISCO (04-05)-SAN FRANCISCO JUVENIL DIVISION NACIONAL 04-05- San Francisco Juvenil Nacional 03-04

Recuerdos. s¨horta Preferente-S´HORTA (PREFERENTE) 04-05- s´hota -Preferente- 02-03

BEST Fest – The Open Water Swim Festival 2019

 

AINA MUNAR Y SOFIA GONZALEZ AL MUNDIAL SUB21 DE VOLEY PLATJA

Les jugadores del CV Cide Aina Munar i Sofía González es desplaçaran a Tailàndia a mitjan mes de juny per disputar el mundial sub21 de Voley platja.

La jugadora mallorquina i l’andalusa han estat seleccionades per la RFEVB per representar a Espanya al campionat que es celebrarà a la ciutat tailandesa de Udon Thani entre els dies 18 i 23 de juny. Aquesta competició reuneix als millors països de l’especialitat, fins a 50 parelles a la categoria femenina que representaran als seus respectius països. Un gran esdeveniment que ha de servir a n’aquestes jugadores per seguir creixent, recordem que totes dues son jugadores sub19, però lo que a n’aquest campionat es trobaran amb jugadores majors i mes experimentades.

Munar i González que resideixen i s’entrenen habitualment en el centre internacional de Voley platja de Lorca, son una de les promeses de l’esport de l’arena a nivell nacional i veuen recompensat el seu esforç amb la participació a n’aquest mundial, esdeveniment al que van amb tota la il·lusió de poder mostrar el seu gran nivell.

Calendario de Noticias