Archivo diario: 25 noviembre, 2019

PEDRO VIVES SUBE MÁS DE 30 POSICIONES EN EL RÁNKING ITF TRAS SU GIRA EN GRECIA

Pedro Vives consiguió la semana pasada alcanzar los cuartos de final del ITF 15K de Heraklion, mientras que la semana anterior llegó a semifinales.

Con estos dos resultados Pedro escala más de 30 puestos en el ránking ITF, entrando en el top300 y consiguiendo su mejor ránking hasta el momento. Es la segunda mejor subida del mes de noviembre de entre todos los españoles con ránking ITF, tras Ricardo Ojeda que ha subido 81 puestos.

Pedro alcanzó las semifinales en el ITF de Heraklion de la semana del 4 de noviembre, tras caer ante el segundo cabeza de serie del torneo, el israelí Oliel, por 63 64. La semana siguiente, en la misma sede, alcanzó los cuartos de final ante el estadounidense Kypson por 61 64.

El Comitè d’Entrenadors celebrará el Día del Entrenador el 30 de noviembre

El Comitè d Entrenadors de Futbol de la FFIB celebrará el próximo sábado 30 de noviembre su tradicional fiesta del “Día del Entrenador”. Será a partir de las 21:00 horas en el Restaurante Binicomprat de Algaida.

Una vez más, en dicha gala serán homenajeados los entrenadores/as que a lo largo de la temporada 2018/19 consiguieron el título de Liga con sus respectivos equipos y el ascenso a categoría nacional en fútbol y fútbol sala.

Asimismo, recibirán distinción aquellos entrenadores que a lo largo de su brillante trayectoria han estado afiliados al Comité.

Todas las personas interesadas en asistir a dicha gala ya pueden recoger los tickets en el Comitè d ´Entrenadors de lunes a jueves de 14 a 20 y los viernes de 9 a 15, el precio de la cena es de 25  euros.

El mismo día 30 por la mañana y a partir de las 11:30 se celebrara un partido de hermandad en el campo del CIDE entre Entrenadores/as, el equipo rival serán los veteranos del Mallorca.

Importante recordar que el último día para la adquisición de tickets será el miércoles 27 de Noviembre, con carácter improrrogable.

Jeroni Perelló vuelve a la competición

Tras trece años en el dique seco, Jeroni Perelló volverá próximamente a la competición, para ello ha adquirido el Silver Car S2 con el ha competición Gabi Arrabal esta temporada, estando previsto su debut en la Pujada Pollença – Lluch, que cerrará el campeonato balear la próxima semana.

Recuerdos

Recuerdos.

EL CLUB NÀUTIC CIUTADELLA MANTÉ EL SEU PAS FERM EN LA SEGONA CLASSIFICATÒRIA PER LES FINALS DELS JOCS ESCOLARS 2020 A MAÓ

Notable paper dels piragüistes del Club Nàutic Ciutadella aquest dissabte matí en aigües de Maó en la segona regata d’hivern classificatòria per les finals escolars del 2020. Els alumnes d’Es Nàutic de nou van donar la cara en les diferents classificacions, destacant les primeres posicions de Miquel Llompart (benjamí), Albert Riera (aleví) i Josep Marquès (júnior). També del CNC, eren segons a les seves categories, Marc Llompart (benjamí), Marc Sans (infantil) i Toni Moll (veterans). Finalment, també bon paper de Miquel S., quart en cadet i de Haize Quevedo, mateixa posició en infantil.
Encara queden dues proves més, acabant amb la que el CN Ciutadella organitzarà el mes de febrer, que serà també Campionat de Menorca, de cara al Campionat de Balears d’Hivern 2020.

DAVID PONSETÍ ES FA AMB LA COPA FEDERACIÓ I BORJA TORRES, TERCER, GUANYA EL BITLLET PEL CAMPIONAT D’ESPANYA

Exit gros de la flota del Club Nàutic Ciutadella en la Copa Federació celebrada aquests dies a Eivissa i a on David Ponsetí ha estat el flaman guanyador en Làser 4.7 mentre que Borja Torres ha fet tercer i s’ha fet amb el bitllet per el pròxim Campionat d’Espanya, acompanyant així a Ponsetí. Podi per tant gairebé del tot d’Es Nàutic en una Copa Federació en la què Borja Torres abans no s’havia pogut classificar pel Nacional abssolut i se la va jugar en el campionat sub 16 que només es podien repescar dues places i Torres va ser primer.
Mentre, David Ponsetí ja no es jugava res,en una Copa Federació de molt vent, amb la segona prova amb 20-25 nusos i força 6 a Eivissa, disputant-se quatre proves diumenge després de quedar a terra dissabte, passant de 30 nusos de vent. Després el vent va baixar de força però Ponsetí de quatre proves va fer tres primers; domini abssolut i Torres molt bé, sempre en llocs de podi. Sabia que es jugava la classificatòria i va ser un poc més conservador per assegurar els punts.
Per altra banda, els Optimist, ens comentava Toni Mascaró, «ho van passar un poc malament; massa vent i van patir resultats irregulars. Per altra banda un èxit perquè tot i la gran ventada, els set fillets, molt tendres, van aguantar i no es van retirar de cap prova», deia Mascaró. Neus Soler, amb només 9 anys, a les dues primeres proves es va reservar i va competir les dues següents. Per tant, camí correcte de la flota Optimist, jove i amb marge de millora encara.

3 Dias Ultra Ibiza – CxM Ultra Ibiza 2019

3 DÍAS ULTRA IBIZA – CxM Ultra Ibiza (2019)

Campeonato de Baleares de Ultra Distancia.

El Campeonato de Baleares de Ultra Distancia  se regirá por el reglamento de la FBME y habrá las categorías y sub categorías marcadas en dicho reglamento. Esta clasificación sólo será para los Federados en la Federación Balear de Montaña y Escalada.

PRECIOS

La inscripción en los 3 días Trail Ibiza – Ultra Ibiza tiene un precio de:

• 3 Días Ultra con:
    • 2ª etapa Ultra 95€ (Hay clasificación de los 3 días)
    • 2ª etapa Maratón+ 65€ (Hay clasificación de los 3 días)
    • 2ª etapa 1/2 Maraton+ 50€ (Hay clasificación de los 3 días)