Archivo diario: 11 octubre, 2018

EL ATB PARTICIPA DEL MINUTO DE SILENCIO DE LA FFIB Y DONARÁ LA TAQUILLA EL DOMINGO

La plantilla ha entrenado esta mañana para preparar el partido del domingo contra el Olot. Manix cuenta con los 20 jugadores disponibles, si bien hoy Marcos de la Espada no ha entrenado por unas pequeñas molestias tras el amistoso de anoche contra el Esporles. La novedad hoy ha sido Alfons Artabe, defensa que jugó en el ATB la temporada 2014-15 un total de 27 partidos y que tras rescindir con un equipo de Rumanía, ha solicitado entrenar para mantener la forma y Manix evaluará en los próximos días si  pudiera ocupar la ficha libre que tiene el club y no esperar al mercado de invierno.

Por otra parte, el director deportivo, Patrick Messow, el entrenador Manix Mandiola y los 4 capitanes Fullana, Guasp, Vallori y Kike, han participado en el minuto de silencio convocado por la FFIB.

Messow: “Queremos ayudar, hemos pensado destinar la taquilla del domingo a los afectados y víctimas de esta tragedia. Nos gustaría tener una razón más feliz para reunirnos en la Federación. Han sido días duros y toca levantarse y ayudar a las víctimas. Se hará un minuto de silencio el domingo, lo hicimos ayer contra el Esporles, es lo mínimo. Hay cosas más importantes que el fútbol. Pensamos en las familias y en qué podemos hacer, no hace falta comunicarlo, las palabras a veces sobran, valen más los hechos”.

Rueda de prensa

Sigue leyendo

Concentració a la FFIB

El president de la Federació, Miquel Bestard, flanquejat pels presidents del club de futbol de Sant Llorenç des Cardassar i del Reial Mallorca, ha explicat que s’havien concentrat per honrar a les víctimes de la tragèdia ia les seves famílies, i per mostrar la solidaritat dels esportistes.

El minut de silenci ha estat compartit per nombrosos presidents i representants de clubs de futbol de Mallorca i directius, representants dels àrbitres, dels entrenadors, del futbol femení, i fins i tot jugadors que estaven entrenant al camp de l’Atlètic Balears.
El president del club Cardassar ha agraït la iniciativa i ha reconegut que li han reconfortat les mostres de solidaritat del món del futbol.
Després de l’acte, Bestard ha manifestat que, al costat del dirigent del Reial Mallorca, Maheta Molango, estan pensant en organitzar algun esdeveniment esportiu per recaptar fons en ajuda dels damnificats pel temporal.

Altres mesures

De cara a la jornada esportiva del cap de setmana, la FFIB ha decidit suspendre tots els partits dels equips del club CD Cardassar (Primera Regional, Juvenil, Cadet, Infantil i Aleví. També està disposada a atendre ajornaments d’altres equips afectats per la tragèdia.

La pròxima jornada els àrbitres duran una cinta negra per mostrar el dol de la Federació i hi haurà un minut de silenci a tots els partits de futbol i futbol sala.

La Federació vol coordinar amb clubs i ajuntaments possibles col·laboracions amb el CD Cardessar, així com promoure campanyes d’ajuda als afectats.
També aportarà el material esportiu que necessiti el club de Sant Llorenç.

Sigue leyendo

Son Cladera Club de Fútbol

Concentració a la FFIB; minut de silenci per Sant Llorenç

El president de la Federació convoca als clubs i a tot el futbol balear a un minut de silenci, demà dijous, a les 12:00, a la seu de la FFIB. També s’ha pres una sèrie de mesures per ajudar als afectats, entre ells, el CD Cardassar. El seu president, Jaume Soler, assistirà a la concentració. Sigue leyendo

Miradas son Cladera- Santa Catalina

Miradas son Cladera- Santa Catalina

XXII Pujada a la Mola 2018

XXII PUJADA A LA MOLA 2018

PRESENTACIÓ:

La prova anomenada “PUJADA A LA MOLA”, es celebrarà a Es Caló de Sant Agustí, localitat de Formentera el divendres 12/10/2018 a les 10:30, i es tracta d’una prova de atletisme de muntanya de 7,5 km de distància i FEDERADA a la FAIB.

L’única motivació en l’organització d’aquesta prova és exclusivament la de promocionar i proporcionar proves d’atletisme i  l’esport en general dintre de la societat, ja que pensam que afavoreix les relacions social i la salut física i mental dels practicants, sobretot en els participants més joves. En cap moment i en cap de les entitats organitzadores , Grup Esportiu Espalmador i Consell Insular de Formentera i Comissió de festes del Pilar de La Mola existeix una intenció de benefici econòmic en l’organització d’aquest esdeveniment.

Les sortides s’aniran donant successivament a partir de les 10:30 hores per categories i modalitats segons les distàncies.

La recollida de dorsals es farà a partir de les 9,00h del mateix dia de la Prova a la línia de SORTIDA a l’aparcament d’Es Caló de Sant Agustí.

Podran prendre part a la cursa totes aquelles persones que ho desitgin, segons els límits d’edat que s’estableixen per cada categoria.

El control tècnic de la prova anirà a càrrec del Grup Esportiu Espalmador, amb l’obligació dels esportistes d’acatar les seves ordres, així com aquelles ordres que provinguin de part de qualsevol dels col·laboradors que participin ambl’organització de la cursa com poden ser: protecció civil, policia municipal, Assistència sanitària o voluntaris correctament uniformats.

HORARIS I DISTANCIES:

L’horari previst per la sortida de la prova es a les 10:30h, per facilitar així el desplaçament dels corredors que provinguin de qualsevol altre lloc que no sigui l’illa de Formentera .

Per tant els horaris de les sortides son :

  • 10:30  Sortida  Absoluta  Pujada  a  la  Mola  7,5  Km  (CATEGORIES  JUNIORS  I SUPERIORS)
  • 10:45 Sortida Cadet i Juvenil 4 km
  • 11:30 Sortida categoria Baby (recta de 100 m) 11:40 Sortida categoria Iniciació (recta de 200 m)
  • 11:50 Sortida Categoria Benjamí (1 volta de 500m a circuit tancat) 11:10 Sortida Categoria Aleví (2 voltes de 500m a circuit tancat) 11:30 CAMINADA FORMENTERA ZEN

TRANSPORT I SERVEIS

L’organització posa a disposició dels atletes un servei d’autocar gratuït des del port de Formentera fins la sortida a Es Caló de Sant Agustí i tornar.

Els horaris de recollida son:

  • 09:10h port de la Savina – Es Caló de Sant Agustí. (Barca de les 08:00 de Eivissa)
  • 12:45 Es Caló de Sant Agustí – Port de La Savina.

Sigue leyendo

Calendario de Noticias