Archivo diario: 31 octubre, 2018

El jueves día 1/11 📅 a las 18:45 en el pabellón de S’Arenal nuestro equipo Senior Sala se juega el pase a semifinales de copa 🏆
Necesitamos llenar el pabellón de los nuestros

Es Nàutic cita a la flota menorquina en el prestigiós ‘LXII Almirall Farragut 2018’

El Club Nàutic Ciutadella i les nostres aigües de Ponent es vestiran  de gala aquests dies 2, 3 i 4 de novembre per acollir una nova edició  del prestigiós Trofeu Almirall Farragut 2018 de vela, a càrrec d’Es  Nàutic i un esdeveniment que serà novament puntuable per al Gran Premi  Consell Insular de Menorca i pel classificatori insular del Grup  Plata. Per aquest LXII Almirall Farragut s’hi han citat les classes  d’Optimist, Làser Radial, Làser 4.7 i Creuers, reunint-se el gruix de  les flotes de tots els clubs de Menorca i també una quinzena de  regatistes arribats del Club Nàutic Portixol, de Mallorca.
Dijous es formalitzaran les inscripcions, ja des del Moll de la Trona,  i el divendres es donarà el tret de sortida de l’estimat trofeu, la joia d’Es Nàutic. Divendres sortiran a les 11:30 hores i dissabte i  diumenge, a les 11 hores.Des que es va iniciar fa 62 anys l’Almirall Farragut, el club que ara  presideix Rafel Torrent l’ha organitzat de manera ininterrompuda,  essent ja una cita fixe al calendari insular.

Miradas La Union – Campos

Miradas La Union – Campos

 

ROSA Mª ANDRÉS Y MAR MARCO, EN EL CAMPEONATO DEL MUNDO POR EQUIPOS VETERANOS

Esta semana se disputa en Miami Beach (Florida) el ITF Young Seniors Teams Championship, que enfrenta a las selecciones clasificados de sus respectivos campeonatos continentales.

El equipo español femenino +40, del que forma parte Rosa Mª Andrés, quedó emparejado en el grupo B junto con las selecciones de Suecia, Alemania y Canadá. Tras quedar primera de grupo, la selección nacional venció en semifinales a la anfitriona EE.UU. por 2-1 y hoy disputan la final ante Francia.

Por su parte, Marc Marco ha alcanzado los cuartos de final con el equipo masculino +35, tras vencer en la fase de grupos a Australia y Sudáfrica. En el play-off entre los 6 mejores equipos de la fase de grupos, España no pudo superar a Francia.

VI Cursa de Sa Galleta – Inca 2018

6a CURSA POPULAR DE SA GALLETA

BASES DE LA 6a CURSA POPULAR DE SA GALLETA

-CIUTAT D’INCA 03.11.2018-

AVIS NOVA DATA 03/11/2018

Curses Infantils: a partir de les 10:00h

Curses Joves/Adults (absoluts): a les 11:30h

Recollida de dorsals a partir de les 9:00h

camisetas per el 300 primers inscrits de la cursa absoluta.

La Comissió organitzadora formada pel Servei d’Esports de l’Ajuntament d’Inca, juntament amb el Club Atletisme Es Raiguer i el Club Atletisme Inca, organitzen la 6a edició de la Cursa Popular de Sa Galleta Ciutat d’Inca 2018.

NORMES GENERALS

La Cursa Popular tendrà lloc el dissabte 03 de novembre, amb sortida des del les Piscines Municipals d’Inca (C/ de Gabriel Alomar, 3) i arribada al mateix lloc.

La Cursa serà controlada pels jutges de la FAIB i cronometrada per Elitechip Cronometratge Esportiu.

El termini d’inscripcions anticipades a la Cursa és fins al 02 de novembre de 2018 o bé fins que s’esgotin les places disponibles.

Les curses convocades són:

  1. Cursa popular JOVES I ADULTS de  5.050 m (nascuts/des al 2003 i anteriors).
  2. Cursa popular INFANTIL (nascuts/des a 2003 i posteriors).

La inscripció i el pagament es realitzaran de la següent forma:

  1. Anticipada en línia, a www.elitechip.net
  2. Anticipada a la recepció de l’edifici  Piscines  Municipals d’Inca, mitjançant el pagament en metàl·lic.
  3. El mateix dia de la cursa  a  la  taula  de  l’organització, mitjançant el pagament amb metàl·lic de 3€ + 2 € de chip € (Cursa Joves/adults) i 1 € (Curses Infantils).

La recollida de dorsals i de la camiseta tècnica es durà a terme el DIA DE LA CURSA a partir de les 14.30 h, a la taula de l’organització instal·lada a les Piscines Municipals d’Inca.

El dorsal s’ha de col·locar a l’alçada del pit de manera visible. Queda prohibit córrer sense inscripció prèvia, és a dir, sense el dorsal i xip de la Cursa, perquè es perjudica tot el col·lectiu i el desenvolupament de la prova.

L’organització contractarà una pòlissa d’accidents col·lectiva i una de responsabilitat civil, com també disposarà d’una ambulància UVI amb metge. L’organització cobrirà solament allò que determini cada una d’aquestes pòlisses contractades.

Està prohibit portar animals ni acompanyar els participants durant la Cursa mitjançant qualsevol tipus de vehicle.

El temps màxim per finalitzar la Cursa és d’1 hora. Els/les participants que superin el temps previst, i un cop que els avancin els cotxes de tancament de la Cursa, hauran d’anar per sobre de la vorera i respectar la normativa dels vianants.

L’organització situarà al llarg del recorregut els controls suficients per vetllar per la seguretat de tots els/les participants en la prova. Aquells que no respectin el recorregut, marcat  per  l’organització,  quedaran  emparats  sota  la  seva responsabilitat. L’organització podrà modificar el recorregut per causes que li siguin alienes i/o de força major.

Sigue leyendo

Calendario de Noticias