Archivo diario: 24 octubre, 2018

PRIMERA REGIONAL MALLORCA dónde el SÁBADO 27 A LAS 19′ HRS en esta ocasión la U.D.PLA DE NA TESA recibe al C.E.MONTAURA

10′ Jornada de liga en la PRIMERA REGIONAL MALLORCA dónde el SÁBADO 27 A LAS 19′ HRS en esta ocasión la U.D.PLA DE NA TESA recibe al C.E.MONTAURA equipos qué están igualados en la clasificación y que será un encuentro donde ninguno de los puede dejar escapar los tres puntos para seguir en la zona tranquila del campeonato. Los visitante llegan después de cinco partidos sin perder y les espera el equipó local que la semana pasada endosó una goleada al BALEARES SIN FRONTERAS esparamos un bonito encuentro donde será clave para el vencedor.

Designaciones Provisionales para el fin de semana: 27 y 28 DE OCTUBRE

Designaciones Provisionales para el fin de semana: 27 y 28 DE OCTUBRE Listado de los colegiados designados para dirigir los partidos más abajo indicados Sigue leyendo

Futbol prebenjamí Cala d’Or 7 – Portocristo

En partido retrasado de la primera jornada del grupo C de la categoría prebenjamín se enfrentaron en el municipal de Cala d’Or el equipo local y el Portocristo.
Fue un partido que se decidió e la primera parte, ya que se llegó al descanso con una clara ventaja local por 6-0. En la segunda mitad el duelo fue más igualado. Con esta victoria el Cala d’Or se coloca lider gracias a su mejor golaverage. El próximo partido del Cala d’Or será el lunes 29 a las 18,30 que visitará es Revolt de Montuiri para enfrentarse a Es Pla B, mientras que el Portocristo visitará el sábado a las 12 Na Capellera para enfrentarse al Manacor A

Un trío experimentado y con veteranía en Menorca

El pasado fin de semana nuestro delegado de la isla, Pau Carbonell se puso una vez más a dirigir un encuentro por la falta de árbitros en la isla de Menorca.

Un partido de regional pero con sabor a tercera división ya que se trataba del CE Alaior y el Sporting de Mahón, dos míticos clubes de que han estado durante muchos años en la tercera balear.

Y es que Pau acompañado por Jonhatan y el bueno de Cándido, tres míticos del arbitraje menorquín realizaron un partido con mucha veteranía donde demostraron su valer dentro del arbitraje.

EN JUEGO EL PLAYAS DE SANTA PONSA TROPHY U12

Hoy se disputa la 2ª ronda del cuadro principal individual de este torneo internacional, el tercero de los cinco torneos del Tennis Europe Junior Tour que cada año se disputan en Mallorca.  Sigue leyendo

DECLARACIONES RUBÉN. ESTA TARDE 18:30H PARTIDO EN SA POBLA. MAÑANA 12:30H FOTO OFICIAL PLAZA ESPAÑA

La plantilla no ha entrenado esta mañana porque tendrá esta tarde en Sa Pobla, un partido amistoso a los 18:30 horas contra el Poblense. Enviaremos fotos al acabar por si fueran de vuestro interés.  Sigue leyendo

Loren Mesquida (CN Ciutadella) lidera el Campionat de Menorca de Raceboard

Aquest passat cap de setmana s’han celebrat, amb una dotzena de participants, dues proves més del Campionat de Menorca de Windsurf, en  aigües de Fornells; i el representant del Club Nàutic Ciutadella,  Loren Mesquida, va al capdavant de la classificació en la modalitat de  Raceboard.Dissabte es duia a terme la primera de les proves de Fornells, amb  vent d’E, força:6-9 nusos, aconseguint Mesquida dues primeres posicions; al dia següent, el comodoro d’Es Nàutic, amb tres proves,  tenia vent de N, força 6-8 nusos, mostrant-se també superior, amb tres  primers.
D’aquesta manera, Loren Mesquida (CN Ciutadella) mana a la  classificació menorquina de Raceboard, seguit de Joan Pérez (CN  Fornells), Bernat Coll (CNF) i Paco Alberto (CNF).Pel que fa al campionat de Bic Techno, domini forneller total, sense  representants del CN Ciutadella; primera va Júlia Coll i la segueixen,  Lloren Palliser, Joan Arredondo, Toni López, Oriol Riera i Roger Allès.

Linier Sant Jordi – Sineu

Linier Sant Jordi – Sineu

VI Cursa de Sa Galleta – Inca 2018

6a CURSA POPULAR DE SA GALLETA

BASES DE LA 6a CURSA POPULAR DE SA GALLETA

-CIUTAT D’INCA 27.10.2018-

La Comissió organitzadora formada pel Servei d’Esports de l’Ajuntament d’Inca, juntament amb el Club Atletisme Es Raiguer i el Club Atletisme Inca, organitzen la 6a edició de la Cursa Popular de Sa Galleta Ciutat d’Inca 2018.

NORMES GENERALS

La Cursa Popular tendrà lloc el dissabte 27 d’octubre, amb sortida des del les Piscines Municipals d’Inca (C/ de Gabriel Alomar, 3) i arribada al mateix lloc.

La Cursa serà controlada pels jutges de la FAIB i cronometrada per Elitechip Cronometratge Esportiu.

El termini d’inscripcions anticipades a la Cursa és fins al 26 d’octubre de 2018 o bé fins que s’esgotin les places disponibles.

Les curses convocades són:

  1. Cursa popular JOVES I ADULTS de  5.050 m (nascuts/des al 2003 i anteriors).
  2. Cursa popular INFANTIL (nascuts/des a 2003 i posteriors).

La inscripció i el pagament es realitzaran de la següent forma:

  1. Anticipada en línia, a www.elitechip.net
  2. Anticipada a la recepció de l’edifici  Piscines  Municipals d’Inca, mitjançant el pagament en metàl·lic.
  3. El mateix dia de la cursa  a  la  taula  de  l’organització, mitjançant el pagament amb metàl·lic de 3€ + 2 € de chip € (Cursa Joves/adults) i 1 € (Curses Infantils).

La recollida de dorsals i de la camiseta tècnica es durà a terme el DIA DE LA CURSA a partir de les 14.30 h, a la taula de l’organització instal·lada a les Piscines Municipals d’Inca.

El dorsal s’ha de col·locar a l’alçada del pit de manera visible. Queda prohibit córrer sense inscripció prèvia, és a dir, sense el dorsal i xip de la Cursa, perquè es perjudica tot el col·lectiu i el desenvolupament de la prova.

L’organització contractarà una pòlissa d’accidents col·lectiva i una de responsabilitat civil, com també disposarà d’una ambulància UVI amb metge. L’organització cobrirà solament allò que determini cada una d’aquestes pòlisses contractades.

Està prohibit portar animals ni acompanyar els participants durant la Cursa mitjançant qualsevol tipus de vehicle.

El temps màxim per finalitzar la Cursa és d’1 hora. Els/les participants que superin el temps previst, i un cop que els avancin els cotxes de tancament de la Cursa, hauran d’anar per sobre de la vorera i respectar la normativa dels vianants.

L’organització situarà al llarg del recorregut els controls suficients per vetllar per la seguretat de tots els/les participants en la prova. Aquells que no respectin el recorregut, marcat  per  l’organització,  quedaran  emparats  sota  la  seva responsabilitat. L’organització podrà modificar el recorregut per causes que li siguin alienes i/o de força major.

Sigue leyendo

Calendario de Noticias