Archivo diario: 22 octubre, 2021

Convocatoria de jugadoras La seleccionadora Sonia Freire, la FFIB convoca para el partido de referencia a las jugadoras indicadas. Partido encuadrado en las actividades programadas de la V edición ‘Fútbol Para la Igualdad’

Será un partido mixto en el campo de Can Maiol de Sóller a las 9:45 el sábado 24 de octubre. Sigue leyendo

FELIP MOLL (ES NÀUTIC) I EL GRUIX DE LA FLOTA BONIFICADA AMB 24 HORES A LA MINI TRANSAT, DESCONTENT AMB AQUESTA DECISIÓ

No l’ha convençut massa O gens a Felip Moll del Club Nàutic Ciutadella la decisió dels organitzadors de la Mini Transat 2021 de bonificar-lo a ell i a altres 80 patrons amb 24 hores pel desconcert de l’aturada pel temporal de la primera etapa. Un parèntesi que es va fer molt malament i de manera poc detallada.
Les paraules d’un contrariat Felip Moll, des de La Palma, a una setmana de començar la segona etapa fins a l’illa de Guadalupe:
«Estem descontents amb aquesta decisió perquè pràcticament ens donen 24h a tots excepte als que van primer i per tant no soluciona absolutament res aquesta bonificació, que ve per part del jurat de la Federació Francesa de Vela».
«Estem a una situació complicada, la direcció de regata no va estar a l’altura i ho va fer malament al no enviar-nos a tota la flota a port i després no fer una sortida ordenada. Aquí tothom va fer el que va voler, ara res quadra i única solució que jo hi veig és anul·lar la primera etapa».

RUEDA DE PRENSA XAVI CALM

Penúltimo entrenamiento del ATB antes de recibir al Sabadell en casa, este domingo a las 12.00h en el Estadio Balear. Los chicos están contentos después de conseguir la difícil victoria del pasado fin de semana en Palamós y quieren seguir en esa línea. Están corrigiendo errores, para hacerse con el partido desde el inicio y poder regalarle a la afición otros tres puntos que le coloquen cada vez más cerca de la primera posición de la liga de 1ºRFEF Footters. A la buena noticia de esta semana, de que Josep Jaume volvía a los entrenamientos con el grupo, se suma la vuelta de Hugo Rodríguez. Los dos podrían estar disponibles para el domingo. Hoy, como cada viernes, Xavi Calm ha atendido a los medios de comunicación en la sala de prensa del Estadio Balear. Sigue leyendo

SE PENYA INDEPENDENT de Ibiza entrara en el sorteo de la eliminatoria de la copa del REY

Sorteo Eliminatoria Previa Campeonato de España / Copa de SM el Rey Sigue leyendo

LA MINI TRANSAT DONA UN BONUS DE 24 HORES A FINS A 80 PATRONS, ENTRE ELLS A FELIP MOLL D’ES NÀUTIC, RECONEIXENT QUE LES INSTRUCCIONS DEL TEMPORAL VAN SER IMPRECISES

El jurat internacional encarregat d’examinar les protestes de 19 regatistes que competeixen en la 23a edició de la Mini Transat EuroChef, que es va presentar al final de la primera etapa, ha emès el seu veredicte. Aquest últim ha decidit que les recomanacions, informació o consells de Race Management per a buscar refugi en el port més pròxim, que es van donar l’1 d’octubre de 2021 després de l’emissió d’una alerta de clima sever en les zones de Finisterre Sud i Finisterre Nord, eren imprecises i per tant, no clarament comprensible per als competidors. Com a resultat, ha decidit que aquesta va ser una acció inadequada per part de Race Management i s’ha decidit concedir una reparació als 80 patrons implicats, entre ells, a Felip Moll (Club Nàutic Ciutadella) Felip Moll – MiniTransat 2021 i el seu Allevà. Per tant, se’ls descomptaran 24 hores dels seus temps de carrera ja què recordem, Moll mateix, es va aturar a un port prop de Finisterre, molt abans que d’altres.
Aquesta bonificació de temps no involucra als quatre primers vaixells en la classificació de prototips.

CAFIB-Circular 05- REPRESENTANTES ARBITRALES POR CATEGORIA.


Calendario de Noticias