Archivo diario: 27 octubre, 2021

La FFIB lamenta la mort de Sita Enseñat

La FFIB vol mostrar les seves condolències per la mort de Sita Enseñat, dona del directiu de la Federació, Félix Peralta, actual responsable de Futbol Platja.

El tanatori serà demà de 15:00 a 17:30 hores a Son Valentí, mentre que el funeral serà també demà a les 19:00 hores a l’Església de Sant Josep Obrer. Al cel sia.

 

YVONNE CAVALLÉ DISPUTA LA FASE PREVIA DEL WTA 250 DE RUMANÍA

Yvonne Cavallé ha competido esta semana en la fase previa del WTA 250 Transilvania Open, que se disputa en Rumanía. Cayó ante la 5ª cabeza de serie, la ucraniana Lesia Tsurenko, por 76 63.

Ésta es la 4ª incursión de Yvonne en un torneo WTA individual, todos ellos de categoría 250.

Además de sus dos participaciones en el WTA Mallorca Open en 2016 y 2017, Cavallé disputó su primer torneo WTA en 2015, precisamente en Bucharest.

https://ftib.es/es/

DECLARACIONES LUCA FERRONE

Después del día libre toca volver a los entrenamientos. El ATB se entrena ya pensando en el próximo rival, el Castellón. El de este domingo será un partido bonito, ya que el club rival cuenta con más de 10.000 socios que podrán ir al Castalia a ver el partido. El grupo ya podrá contar en esta jornada con el pichichi Dioni, además de contar con la vuelta de Josep Jaume y Hugo Rodríguez, que ya disputaron el partido contra el Sabadell. Cordero se ha incorporado parcialmente al grupo. Hoy, el goleador de la semana pasada, Luca Ferrone, ha atendido a los medios del club.

Sigue leyendo

FELIP MOLL (CN CIUTADELLA) I EL SEU ALLEVÀ VIUEN EL PRÒLEG DE LA DARRERA ETAPA DE LA MINI TRANSAT 2021 I APROFITA PER PROVAR EL PILOT AUTOMÀTIC MALMÈS EN EL PRIMER TRAM.

Aquests passats dies es va fer el pròleg de la segona i definitva etapa de la Mini Transat 2021 que surt aquest divendres, des de l’illa de La Palma fins a la de Guadalupe. El rgatista del Club Nàutic Ciutadella, Felip Moll, únic menorquí present en aquesta dura prova, el va fer amb fillets i filletes de 12 a 17 anys del mateix club de la malmesa illa canària. Amb el seu creuer Allevà hi va navegar un infant de 14 anys, que va connectar molt bé amb Moll i el regatista CNC li va podr explicar moltes coses sobre la navegació. D’aquesta manera, mestre i alumne, a la canya, van poder fer aquesta sortida amistosa.

Sigue leyendo

Cursa de Fons de Sant Lluís 2021

Reglamento Sigue leyendo

Recuerdos. www.fiestadeportiva.com

Calendario de Noticias