Archivo diario: 7 octubre, 2021

YVONNE CAVALLÉ, NUEVO TÍTULO DE DOBLES EN EL ITF W25 DE LISBOA

Yvonne Cavallé ha conseguido su 23º título de dobles en el circuito ITF al vencer esta semana en el Lisboa Belem Open, torneo en el que formó pareja con Ángela Fita Boluda y con la que consigue su quinto título como pareja de dobles.

En la final disputada en las pistas del CIF (Club Internacional de Foot-Ball) derrotaron a Paula Ormaechea y Natalija Stepanovic por 36 63 10-4, tras derrotar por la mañana en semifinales a las italianas Melai/Zantedeschi por 60 76(4)

Los abonados del Palma Futsal podrán ver gratis el Feníe Energia – CV Guaguas previo al estreno liguero

Palma Futsal y el Feníe Energia Voley Palma cierran un acuerdo para que los aficionados de ambos equipos se beneficien de los dos grandes partidos de este sábado en Son Moix ante los campeones de liga de la Primera División de fútbol sala y de la Superliga de voleibol. Los abonados del Palma Futsal podrán acceder gratis al partido entre el Feníe Energia y el CV Guaguas que se disputará a las 17:00 horas, justo antes del estreno liguero ante el Barça. Sigue leyendo

Recuerdos. www.fiestadeportiva.com

Horarios partidos y nombramientos árbitros – del 09/10/2021 al 10/10/2021

DESIGNACIONES09-10 Y 12 OCTUBRE

EL CLUB PREVEU UNA INVERSIÓ D’UNS 361.000 EUROS EN EL MOLL DE LA TRONA I ES PREPARA PER PRESENTAR-SE DE NOU QUAN HI HAGI CONCURS PÚBLIC PER CALA EN BUSQUETS

Aquest cap de setmana i amb unes dates molt diferents a les habituals a causa de la pandèmia de la covid-19, les instal·lacions del Club Nàutic Ciutadella van acollir la seva tradicional Assemblea General de Socis d’enguany, en una taula presidida per el president de l’entitat, Rafel Torrent i acompanyat dels seus directius, Gabriel Florit, Gonçal Moll i Antoni Cavaller.
Amb una quarantena de socis que van ser presencialment en aquesta assemblea, després que el gerent del club, Maties Campins, llegís l’acta, es va anar repassant en boca del president Torrent el que ha donat de sí aquest any i el què està per venir. Repassades totes les activitats esportives i socials d’enguany, el tresorer del club, Antoni Cavaller, va anar detallant tots els ingressos i despeses del CN Ciutadella, resultant una situació econòmica que està «molt bé», expressa el president Torrent, tot i que hi ha hagut moltes inversions.
Es va destacar la inversió de més de 238.000 euros per a la nova benzinera del Moll de la Trona, en el reforç del forjat, la instal·lació d’un assortidor de gran cabal i la construcció d’una passarel·la, entre altres actuacions i per enguany se’n preveuen 361.000 euros a invertir, per a fer l’oficina de la benzinera, acompanyada d’una tenda amb materials del CNC i una bugaderia, per donar un major i millor servei a les embarcacions que visiten l’entitat i Ciutadella.
Un dels temes important tractats a l’Assemblea General de Socis va ser Cala en Busquets, que el CN Ciutadella el té adjudicat fins l’any 2023 i probablement sortirà a concurs públic, ja que no es pot estirar més la concessió. Açò obligarà al club a «agafar múscul econòmic», com ho va dir textualment a l’assemblea el president; o sigui, tenir fons econòmic per quan Ports de les Illes Balears munti el concurs públic, Es Nàutic hi pugui accedir. «Es molt important que el club segueixi tenint aquest espai, principalment perquè els convé econòmicament i perquè s’ajudarà a fer que la pesca recreativa i el passeig dels bots vegi assegurada amb nosaltres la seva continuïtat. Va ser aquest el principal tema de debat a l’assemblea, un iniciativa que la massa social del club va entendre i recolzar.
Evidentment, el Centenari del club que es durà a terme l’any 2023 va estar en boca de la junta directiva i dels socis en aquesta trobada anual, recordant que s’està preparant un llibre, de la mà de Joan Pons Alzina, i que hi ha una Comissió del Centenari d’Es Nàutic que cerca garantir que sigui una festa de tots i totes.
A més també, Torrent va voler destacar que gràcies a l’acord amb Editorial Menorca, ja s’està preparant una nova edició de la revista anual d’Es Nàutic, que ens oferirà un resum esportiu i social d’aquest any que en no res es tancarà. Una revista que es donarà als socis aquest pròxim mes de desembre.

6′ Jornada 1@ Regional Preferente Mallorca ( RCTVº LA VICTORIA – UE. ARTA )

6′ Jornada de liga de la 1@ Regional Preferente
Sabado dia 9 a las 17’30.Hrs en el Municipal de S’Indioteria.
Donde se enfrentan dos equipos recien ascendidos y con diferente vagaje en la competición , el RCTVº LA VICTORIA sigue en buena dinamica aunque le esta costando un poco adaptarsea la nueva categoria donde es siempre muy muy competitiva, esta en zona tranquila de media tabla.
Por su parte U. E. ARTA disfruta mejor de la categoria y su adaptacion es buena estando en los puestos de arriba y jugando muy bien, con resultados a sus favor con un buen bloque defensivo y una delantera qué hace sumar puntos y seguir la línea ascencente en la competición.
Esperamos un bonito expectaculo entre dos grandes equipos, allí estaremos para contar dodo lo sucedido..
JOSÉ LUIS RENDON MUÑOZ.
Cati Capo Oliver…

Calendario de Noticias